40

Анонимен

преди 3 години

Този от снимката не е Дилов, а е Тошко Йорданов.

39

Анонимен

преди 3 години

Африкански циклон, тип Тошко Африкански, ще премине през България.

38

Анонимен

преди 3 години

И тоя тръгна с големата кошница,ама се качи на потъващ кораб.Обаче пък какво го бърка надницата си е 300 лева.

37

Анонимен

преди 3 години

Когато десет години си дробил една попара, иде време и да я сърбаш.Каквото си надробил, това ще ядеш.Не е реваншизъм, но е крайно време да се потърси отговорност. Не може след толкова гафове да се измъкнеп безнаказан. Ако това се случи за пореден път, всичи след това ше продължат по същия начин.Крайно време е в тази страна да има ефективно осъден политик, за да разберат, че не са безнаказани. Не може само облаги от политиката и безконтролно забогатяване и кражби.

36

анонимен

преди 3 години

Дилов и ти ли припяваш фалшиво в агитката, че ИТН са се отказали от мажоритаррния вот? Жалко, мислех те за по-умен и коректен. Не си продавай душата.... знаеш, че говориш неверни неща, да не кажа лъжи....

35

Българина

преди 3 години

Ами явно имаш от какво да се страхуваш.... ДИЛОВ СИНЕ МАЙЧИН! да не почваме със безплатните златни концесии ф16 летището ЮП Белене златните магистрали и още 1000 др... Записи и снимки, то чудо на чудесата

34

Споко!

преди 3 години

Никой няма да бъде осъден, колективна отговорност. Парите са раздадени на някои, но всички ще ги връщаме. Кое не ви стана ясно са 30 години?

33

До 33

преди 3 години

И ние искаме да знаем къде са парите от приватизацията, къде са парите от пенсиуонните фондове, ама на...30 години няма отговори.

32

До 26

преди 3 години

Не съм от Герб, даже не съм гласувал за тях...просто съм много лъган от такива "спасители". Да не тръгнеш да се жалваш, че Борисов не е осъден, че никой няма наказан, че ще теглим нов заем, който правнуците ти ще го плащат и т. н.

31

Анонимен

преди 3 години

Ми да. Искат да вкарат престъпниците в затвора.ГЕРП какво се плашат?

30

Анонимен

преди 3 години

г-н Дилов, Искаме да знаем къде са парите от фискалния резерв това са нашите пари -- това не е реванш1Искаме да знаем защо ББ раздаваше безконтролно пари без одобрението на народното събрание - това не е реванш!Искаме да знаем за подправените държавни поръчки - това не е реванш!Искаме да знае защо сме най-бедни в ЕС - това не е реваншИскаме да знаем защо сме първи по смъртност в ЕС - това не е реванш!Искаме сметка за за безобразията на ГЕРБ през последните 12 годинни!Това е наше право!

29

Кой и какъв е....

преди 3 години

този от снимката ?Изгледа като наа кан !

28

Нереализирания поет

преди 3 години

да не цитира библията, защото той е типичен политически номад. да не говорим че е недопустимо човек с логопедични проблеми постоянно да обикаля ефира. На Запад това е невъзможно.

27

Яжте пасти

преди 3 години

И така ще стане. Вече подготвят ешафодите за грабителите.

26

!

преди 3 години

Всички се надяваха тайно ГЕРБ да има мнозинство и да си цоцкат и плюят като опозиция.Сега ,като им дават властта и се уплашиха

25

обикновен

преди 3 години

Ми прав е Сина, популистите искаха само да влязат в Парламента, за да видят Борисов, което ги прави доста глуваи, ако наистина са се надявали на това, и излъгаха много хора, че ще има моментални промени в живота им!А за глобите - няма да получат, щото в България институции няма, има само симулиране на работа, затова ни трябва така спешно и тези 12 милиарда!

24

Анонимен

преди 3 години

Не знам за Вас, но на мен любен дилов ми е много отвратителенн

23

Анонимен

преди 3 години

Дойде времето на мишките от ГЕРБ пред клавиатурите да драскат тук наизустени фрази изговорени от Пожарникарят, поцинкованата кофа, габровският наследник на шумкари, склупторът-пи'янде и ред още недоказани герберски умници ! Вижте сами все едни и същи думи пишат тук няколко се'лян'буст'анджии !

22

Анонимен

преди 3 години

Има желание за разправия, за реванш...----Не си глупав Любенчо.

21

Слагайте минуси

преди 3 години

Но, това дребни тролчета не решава проблемите. 120 депутати, мажоритарен вот...Татко обеща да ми купи колело, по-късно...Дочакахме поредните спасители! Да са ни честити старите - нови протестъри - Мая Манолова, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Татяна Дончева и др