165

Анонимен

преди 3 години

А викаш дега тези пари ще влизат е твоя джоб и ще викаш Борисое да го порицаеш?

164

българин

преди 3 години

До: номер 182Ти първо попитай Конституционния съд кой е началника на министър председателя и кой го пуска в отпуска на първо място, пък после питай пред кого кога и как трябва да се отчита!Но не е нужно да съм конституционен съдия за да съм наясно, когато искам да изляза в отпуска питам началника, подавам молба до него, той я разписва и тогава излизам в отпуска!А кой го пусна Бойко в отпуска? Папа Франциск, дето го е галил по главата? Или сам Господ?

163

Анонимен

преди 3 години

Защото когато баба борисова казваше какво ще се случва в държавата и раздаваше пари без това да е гласувано в народното събрание не ни връщаше към едни тъмни времена. Когато можеше баба да се фръцка и да раздава чужди пари и да взима еднолично решения за милиони беше прекрасно, ама сега като искат да питат баба къде е раздала милиони, а тя не помни на кои, колко е раздала и рязко баба се загрижи за лехичките си и се оказа заета.

162

Анонимен

преди 3 години

Призоването в парламента на бивши министри ни връща към едни тъмни времена.

161

ДДТ

преди 3 години

Сега ББ ще има достатъчно време да си пасе овцете и избирателите.Блазе му!

160

Грешката

преди 3 години

Грешката на Борисов се корени в неговата търпимост. Герб загубиха в София, защото позволиха в продължение на много месеци града да е блокиран и уси'рано от шепа маргинали ловко манипулирани от леви и лъжедесни. Нарушени бяха конституционните права на гражданите, изнервени до краен предел. Протест ли, ето ви площадка и си правете джумбурето! Това не се направи и беше грешка, изтълкува се като слабост и страх. Маргиналите се развилняха. Техният ентусиазъм използваха стари муцуни от тъмното минало

159

Tuto Morto

преди 3 години

Страхливец!

158

Анонимен

преди 3 години

Заседанието трябва да е в Централния Софийски Затвор.

157

Анонимен

преди 3 години

240 първенци чакат един и се оправдават с него

156

кипи безсмислен труд

преди 3 години

Де се е чуло и видяло предаване на правителството да се извършва на тъмно. С фръцкането за ревизии Нинова и Манолова си придават вид на загриженост, важност и значимост. Голям панаир!Много ясно е, че новото правителство ще бъде въведено във владение на държавата от старото. Това да не става ей така: Ето ви на ключовете, айде чао и със здраве!Нинова пропиля 4 години в парламента с "излез-влез" и сега същото: пречи, но съдава вид, че кара влака!

155

шубелия

преди 3 години

Борисов наистина се оказа страхливец. Толкова си повярва, че е единствен и незаменим, че егото му отиде до небесата. А както знаем от високо се пада най-лошо. Излязъл бил отпуск, преди това години не стъпва в НС, но тогава кърджалийката го пазеше, но сега няма кой да го пази.Да го погнат по устав както се вика, по Констутуция.Тогава да видим парламентарна република ли сме или бойколандия.

154

Анонимен

преди 3 години

Да попитаме Конституционния съд дали първи министър който е в отпуска трябва да се яви пред НС и да прекъсне отпуската си. Искате ли?

153

Анонимен

преди 3 години

Имат мнозинство в парламента, защо нищо не правят. Цяло лято дрънкаха празни приказки и сега изпаднаха в ступор

152

Анонимен

преди 3 години

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯЧл. 80. Длъжностните лица и гражданите, когато бъдат поканени, са длъжни да се явяват пред парламентарните комисии и да им предоставят исканите от тях сведения и документи.ОЙ МАХМУДЕ, МАХМУДИЯ БУДАЛЯНКО, БУДАЛИЯ. ЗНАЕМЕ ГИ НИЕ ТИЯ БАНКЯНСКА БУДАЛИЯ.

151

Анонимен

преди 3 години

Бага от отговорност, винаги е бил голяма мишка

150

TO

преди 3 години

и черепа така ги финтира василев така, ама инак реално му се казва- избяга

149

Анонимен

преди 3 години

ХА- Ха !Имаме си премиер беглец! Имаме си премиер Страхливец! Имаме премиер, който няма смелост сам да подаде оставката Си! Имаме премиер, който няма топки да отчете какво е свършил! Честито на избирателите Му!Най-хубавото е, че шоуто с джипката и раздаването на пари свърши!

148

Анонимен

преди 3 години

С анти ГЕРБ говорене ще замазват очит на хората с месеци, но това няма да ги крепи вечно....ще дойдат дни в които трябва да вземат важни решения за България и тогава всички ще разберете колко струват......с радост ще наблудавам провала на така наречените "НОВИ" лица в парламента...

147

Анонимен

преди 3 години

Някои гербер да каже на баба борисова, че вече не сме по времето на дядо Тошко. Вече баба борисова трябва да се отчита пред парламента, а не на пленума на БКП. Бабо Борисова, къде си? Защо изостави картофчетата си сами? Как ще те опазят картофчетата ти като те сами решения къде да седнат даже не са способни да вземат сами? До къде се докара баба борисова? Картофчетата да я защитават в парламента защото баба е стара и две стъпала не е способна да качи. Клетата женица.

146

Анонимен

преди 3 години

В момента ББ и компания замитат следите сиПроблемът е, че никой не им пречи