97

ББ

преди 3 години

Бог да пази САЩ!!!

96

ББ

преди 3 години

До Анонименами невежа...Ирак нападна Кувейт...свободна държава...запали нефтените им и предизвика невиждано замърсяване,обрече милиони на отравяне,...а Сърбия...*** попитай хърватите за изнасилванията и убийствата...или в Сараево как убиваха деца със снайпери...премигнал..ако бе нечо.ек би въоражил украйнците и щяха да освободят руският народ...бъдете сигурни...ако постъпиш хуманно...си премигнал пръв..лицемерие по гьобелс...внимавайте какво си пожелавате..."каратисти"!!!

95

Анонимен

преди 3 години

А защо САЩ нахлуха в Ирак и Либия.Също и в Сърбия преди това.Кой им даде това право.Може би взиматпример от Хитлер.

94

Анонимен

преди 3 години

На прага на третата световна сме. Който е чел историята знае какво следва. Вова ще го играе човека с мустачките тоя път. В съюз с Китай, Иран, Турция. Който оцелее от вируса ще го гази танка.

93

Анонимен

преди 3 години

Ако Русия нахлуе в Украйна, САЩ, ЕС и НАТО ще заклеймят Русия!

92

Анонимен

преди 3 години

Русия ще бъде сакционирана от Байдън като им спрат Макдоналдс. :D

91

Анонимен

преди 3 години

ПРОСТО НА ПЕДОФИЛА У ДЕМЕНЦИЯ ДЕДО ДЖО СЪВЕТНИЦИТЕ СА ГО ОТРЕЗВИЛИ И МУ ОБЯСНИЛИ,ЧЕ САЩ ВЕЧЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО БЯХА И СЕГА НЕ Е 1989Г,А Е 2012 И ТРЪГНАТ ЛИ СЪРДИТИЯ СИБИРСКИ РУСКИ МЕЧОК И КИТАЙСКИЯ ДРАКОН ОТ КАШЕРНИЯ ДЖЕНДЪРСКИ ЗАПАД НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ,ЧЕ НА КИТАЙ И РУСИЯ СЪЮЗНИЦИ ИМ СА ЯДРЕНИТЕ ИРАН И СЕВЕРНА КОРЕЯ В ДОПЪЛНЕНИЕ,БЕЛАРУС,КАЗАХСТАН ,ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ ОТ ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ ПЛЮС СЪЮЗНИЦИТЕ ИМ В ЮЖНА АМЕРИКА.

90

Анонимен

преди 3 години

Защото джуджето го е страх. Путин и Русия само ги бива да нападат безащитни страни. Като видяха бомбардировачите на път за Европа и веднага напълниха гащите.

89

Анонимен

преди 3 години

Не си играйте с руския ботуш.Тръгне ли да мачка,няма спиране.

88

Анонимен

преди 3 години

Претреперил или не но на двата USA ракетни кораба Байдън е дал команда и са се отправили към Крит . Не към Крим а към Крит!!!!

87

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще е по-евтино да се бършете отзад с рубли.

86

Анонимен

преди 3 години

До 65: Случайно да си проумял,че ФАЩ са изтикали границата си до източната граница на Украйна?Така,както са я изтикали и с такива *** нации,като нашата,приготвени за пушечно месо?!Имаш ли представа,какво ще стане ,ако(когато) един ден нервите на руснаците се отпуснат,като един лък,какво ще стане с пушечното месо,каквото сме ние,за радост(хихикане) на американските главорези,че руснаците са си изхвърлили джепането върху тъъъъпите ни "глави"?Да не симислиш,че пикливите УСА-бази ще те спасят?

85

Анонимен

преди 3 години

Путин би вкарал армия в Украйна само, ако фашистко-комично правителство на Зеленчуковски допусне в конфликта да се намеси НАТО. Тогава със сигурност ще лапат Пинко.

84

рон бургунди

преди 3 години

стрАхотно заглавие хахаха -а защо да я напада????? какво в момента има в украйна , което да е тооолкова важно. същото е с плямпанията за пазенето на европА от руската агресия....каква агресия. трябва им на руснаците да хранят още гърла

83

Анонимен

преди 3 години

Не, че Байдън е мигнал, ами е проявил разум..Има разлика..

82

Анонимен

преди 3 години

Това е неумен въпрос!Да нападнеш територия, от която нямаш нужда, чието население не те очаква като освободител е неумие, което няма място в историята освен ако не желаеш да сътвориш геноцид над обитателите на територията. Русия има доволно територия. Украйна ще се пече в собствен сос, а ако престъпи определени граници, ще получи по муцуната. Но на територията са обречени да съществуват дълго време, в филма който сами са сами си причиниха. Едни с действие, други с бездействие.

81

Ха ха

преди 3 години

Как защо!? Защото Путин се страхува от мощта краварска.Дрогираните наистина са опасни,защото са непредсказуеми.

80

Ха ха

преди 3 години

Как защо!? Защото Путин се страхува от мощта краварска.Дрогираните *** наистина са опасни,защото са непредсказуеми.

79

Промяната на нещата

преди 3 години

"САЩ са отменили планираното преминаване на два техни военни кораба през Босфора и Дарданелите на път за Черно море."Ха ха!

78

ВЕРНО ЛИ?

преди 3 години

"Намесата на Джо Байдън може да промени нещата"какво точно да промени слипи Джо?Иска руснаците да спонсорират с транзитни такси от газ урките?Надали - северн поток ще приключи до два месеца.