56

Анонимен

преди 3 години

До 56: Е какъв точно избор имат хората в Израел? Или се ваксинираш или се ваксинираш! Почнаха и децата! На практика е задължително, ако не домашен арест и безработен завинаги! Освен това обявиха вече, че възнамеряват за в бъдеще да ваксинират всички на всеки 6 месеца!!!

55

Анонимен

преди 3 години

Браво Болярка. Много знаеш и ти какво е там, но ще се доверим на новините.

54

Анонимен

преди 3 години

Някой не продава ли ягне.

53

Болярка

преди 3 години

Майко мила, колко омраза и злоба... срам.Но фактите са си факти - с локдауни, ограничения и ваксини - Израел се върнаха към ежедневието си от преди февруари 2020.А ние? Умуваме, злобеем, конспирации анти-фармацевтични, анти-глобалистки, анти-еврейски... междувременно си погребваме роднини и приятели.Правителство и държава трябва да осигурят медицински достъп до лечение и ваксини, а избора да си е на всеки един - това е раликата между Израел и България в тази световна криза. А да, и невежество

52

Анонимен

преди 3 години

Стадо са от времето на Моисей.Имунитет вечен няма да имат никога, докато не си променят отношението към останалия свят. Сега имат временен имунитет

51

Анонимен

преди 3 години

На кого му пука? Тия най-много от всички заслужават да заминат. Ама за съжаление едва сега хората започват да проумяват защо Кайзера и правил каквото е правил...

50

Анонимен

преди 3 години

Мой познат се зарази втори път с коронавирус - и, да, наистина вторият път беше много по-тежко от първия. На каквото и да се дължи - на остатъчни частици от вируса в организма, на друга мутация или на недостатъчно количество натрупани антитела - повторното заразяване е възможно.

49

Анонимен

преди 3 години

До порцеланЗасега данните на СЗО са, че доказано повторно заразяване има при един на 800000 случая. Което е пренебрежиМо малко.

48

Аз

преди 3 години

Излишни нямам излишната си тиАко н си излишна ходи си на другомястоТрите змии на мен са ми излишни

47

Анонимен

преди 3 години

няма такова нещо като стаден имунитет, пак започнахме с животинските определения. И който твърди че е създал такова, е просто един тлъст лъжец. Сега пък Израел се цепи, но нали трябва да се тупаме в гърдите че сме направили нещо важно и съществено. Имунитетът е нещо индивидуално за всеки организъм. Ако се ваксинираш ще си създадеш имунитет но няма пълна гаранция. Доказва го фактът че някои хора, дори и ваксинирани не оцеляват. Но все пак - ваксинирайте се, по - добре е така.

46

до 42

преди 3 години

израелците ги пускат но те не искат да идват заради тестовете които се изискват от бг властите.Гърция,Сърбия,Хърватия,остр.Крит,Грузия,Русия там отиват сега защото ги пускат срещу зелен паспорт

45

кos

преди 3 години

от 18 април в Израел свалят ограниченията за носене на маски по улиците

44

ПорЦелан

преди 3 години

Аз го изкарах ковида. Средно тежко, без да ходя в болница и без пневмония. На 5 април ми свърши карантината, а горе-долу около 1-2-ри бях вече добре. Личната лекарка каза че няма проблем да се заразиш втори и трети път, като тогава можело да е по-тежко даже! Какъв стаден имунитет???

43

Нане

преди 3 години

Ся са убедих, че стадото най сетне е достигнало стадният ...Лъжци до мозъка на костите си...

42

Анонимен

преди 3 години

Ваксината не ви дава имунитет, ваксината измества естествените антитела на организма и тъй подтиска имунната система пак може да се заразите ама няма да разберете. Като нямате симптоми няма да се задейства и имунната ви система и да пипнете Цитокиновата буря. Веднъж обаче промени ли се генетично имунната ви система няма връщане назад.

41

Анонимен

преди 3 години

Ало е постигнал, защо не пускат израелци свободно в България? Нали уж са ваксинирани всички?!

40

Анонимен

преди 3 години

До Война Не е война, а естественото състояние без пренадути балони. Войната ще е идущата зима.

39

GOD

преди 3 години

И СПРЕТЕ ДА СЛАГАТЕ МИНУСИ НА ГОСПОД, ЗАЩОТО АМЕРИКАНЦИТЕ ОПИТАХА И САЩ ОТДАВНА ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ. ЯДРЕН ИЦИДЕНТ. :))))ЗАТОВА НЯМАТЕ ВРЪЗКА С КОНГРЕСА И НЯМА И ДА ИМАТЕ. :))))ОСТАНАЛИТЕ КАРТИНИ ОТ ЩАТИТЕСА FAKE. :))))РАПТОРИ ТЪ. ПИ.

38

GOD

преди 3 години

Всъщност, гледам "Бригада нов дом", но евреите нахалстват, та рекох да съм човечна и да им съобщя истината. :))))

37

Анонимен

преди 3 години

Във САЩ хората си слагат табелки на магазините. Внимание частна собственост, вход строго забранен за ваксинирани, стреля се без предупреждение. Ново проучване покзава, че един ваксиниран може да носи поне 5 щама наведнъж и да няма симптоми никакви. Ваксинираните са ходещи вирусни бомби.