170

аз

преди 3 години

До хахахаха--------------------------Да ама навремето девочките вършеха чудеса в леглото за бутьилочка "Плиска"

169

призив

преди 3 години

предлагам да почнем да пускаме СМС_и в помощ на кръчмари , хотелиери и туроператори поне веднъж седмично . цената да бъде минимум 50лв. без ДДС , може пък да са доволни .

168

еййй

преди 3 години

на тез как не им омръзна нещо да искат!

167

хахахаха

преди 3 години

стига с тези рашънгери! ореинтирайте продукта към полякини и чехкини...е как ухаеше на нивеа и бич-може едно време...

166

Анонимен

преди 3 години

До ХристинаСега смени амплоато и се върни към цинизмите. Ясно ни е че сте същите хора. Няма такива хамелеони като червените русофилчета!

165

Христина

преди 3 години

Не трябва да има визи, ние сме братски народи и всички наши прекрасни черноморски курорти се издържат от руснаци, защото това са мнозинството туристи вече повече от 50 години ! Пътуванията трябва да са свободни между двата братски народа. И аз се надявам един ден да станем част от Русия, така или иначе поради политически, икономически и географски причини България няма да я има на картата до 20-30 години. Нека бъдем с РУСИЯ едно !

164

Анонимен

преди 3 години

Гледам, че фашистките сини *** са налазили форума. Не ми пречите, все пак не сте българския народ.

163

Анонимен

преди 3 години

До До Блъди Мери"Айде стига със заканите, че нали знаеш: Който копае гроб другиму, сам пада в него."Руснаците винаги само смърт и мизерия сеят независимо какво правят другите, тъй че това е някаква илюзия, че ако се държи с тях добре човек, те ще се държат добре. Те само изчакват удобния момент да те смачкат. При първа възможност.

162

До Блъди Мери

преди 3 години

Айде стига със заканите, че нали знаеш: Който копае гроб другиму, сам пада в него.

161

Тонката

преди 3 години

Руснаците вече не искат да ходят на почивка на кафявото ни мутроморие, вече са се пренасочили към Испания, Франция, Египет и др, къде къде по-добри дестинации.

160

Анонимен

преди 3 години

До Танто за тантоКой е луд да ходи в тая яма?

159

Танто за танто

преди 3 години

Без визи за български граждани за Русия

158

Блъди Мери

преди 3 години

Руските граждани дето масово населиха нашето черноморие, заедно с местните русофили от "Възраждане" и тези от Бузлуджа и яз.Копринка, застанали под вдигнатия юмрук на Кремълският парашутист радеф ни подготвят референдум подобен на Кримският със зелени човечета, та затова дет се вика - Дорде е мъничка змията с крака да и строшим главата, че както е тръгнало ще изпълзи цяла Анаконда ... !!!

157

Атанас Велмазов

преди 3 години

Никакви визи, това не е нормално ! Да живее братския руски народ ! Вечна признателност и любов към братска Русия !

156

Анонимен

преди 3 години

До гого "Първо идват руснаци на почивка, после купуват квартири, после Путин казва че там живеят руснаци и трявба да ги защити от неправдите и това че не им говарят на руски и накрая пристигат зелени човечета и организират референдум.Не, мерси!"______Че и училища на руски, културни руски инициативи, удобства и условия, че имали право, кувпуване на територии - руски анклави, Камчия, например, партии, желание за гласуване, макар, че не са граждани на България!!!Не, мерси!

155

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 164"Добре са дошли братушките, ама дали ще дойдат? Щото за управляващите по-важно от спасяването на туризма е какво ще каже американеца"Брех как обърнахте скоростно плочата като стана дума за любимите ви руснаци?До днес сутринта беше "мутри вън", "хотели подпорни стени" и " мутрите по морето", сега изведнъж станахте супер загрижени за хотелиерите и туризма?Как стана таз работа? Човек не може да познае, че едни и същи хора горворят тия неща!

154

Вечнопризнателенарод

преди 3 години

Националниjaт интерес е сo Русия затоа имаме 350 издигнати монумента на братскиот спасител!

153

Анонимен

преди 3 години

Добре са дошли братушките, ама дали ще дойдат? Щото за управляващите по-важно от спасяването на туризма е какво ще каже американеца. Щото за управляващите по-важно от здравето на народа е как ще ни пробутат американските ваксини, а другите ваксини са табу, вече свалят и Астра Зенека от употреба, ами не е американска.

152

Анонимен

преди 3 години

До Вечнопризнателенарод"По-добре риска губерня отколкото турски вилает!"Русофилите винаги виждате изхода в това да сте роби на някого.Най-добре е да сме ЕВРОПЕЙЦИ и да си гледаме националните интереси!

151

Блъди Мери

преди 3 години

Руснаци не ни трябват, да си стоят в Матушката ... и нашенските русофили-путинисти ще натирим натам ... !!!