35

Анонимен

преди 3 години

Българските генерали са хора живеещи в 20-ти век. Няма реална оценка на това кои са потенциалните врагове на България и с кои са подходящите средства за борба с тях.Тези няколко самолета са адекватни средства за защита единствено срещу държави като Сърбия, Румъния и Северна Македония, а конфликт с тях е изключително мало вероятен. Срещу терористическа заплаха например Ф-16 не ни трябва. А срещу Гърция и Турция сме толкова голи, че дали имаме няколко самолета или нямаме няма никаква разлика.

34

Зозо

преди 3 години

МиГ-29 е един аналогов скрап, даже локомотивните машинисти слушаш какво си говорят пилотите :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Питайте в БДЖ :))))))))))))))))))))Кво стана с МиГ-овете на Саддам и Милошевич, а? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Българите в София може да са били мирни, но тия, които сваляха американски самолети докато прелитаха към Плоещ не бяха.От друга страна руската армия влезе в България без България да е водила враждебни военни действия срещу нея.Що така?

32

Анонимен

преди 3 години

До Що"Да"Вида"Моля един генерал/адмирал или каквото имаме там да излезе и да обясни, какво е практческото приложение на армията ни и как според него би трябвало да протече една евентуална бойна сцена."Един момент, само да отвори днес.бг, щото днес няма нищо по-важно за правене и ВЕДНАГА ще ти отговори на ТЕБ ЛИЧНО!

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа това ли САЩ направиха и София на швейцарко сирене с американските бомби, и избиха близо 5 хиляди цивилни мирни българи.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Нещо съвсем отнсохте плувките.Не само, че не е "орязана версия", ами е възможно една от най-пълните, включително с радара на Ф-22

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Затова ли ги направиха на швейцарско сирене, защото ги "сваляха"?

28

Анонимен

преди 3 години

Сърбите ги сваляха F-16 с руски зенитки от 50те години.

27

Анонимен

преди 3 години

С Осем Фърчила!!!!!!!, при туй в орязана версия, за 2 милиарда лева...Уплашихме гаргите!

26

Що"Да"Вида

преди 3 години

Моля един генерал/адмирал или каквото имаме там да излезе и да обясни, какво е практческото приложение на армията ни и как според него би трябвало да протече една евентуална бойна сцена.

25

Сплескан натовец

преди 3 години

Заврете си ф-ки някъде!

24

Анонимен

преди 3 години

Познавам доста пилоти от това военновъздушно училище. И почти всички са наполовина неграмотни.

23

Анонимен

преди 3 години

Адмирала знае ли ,че за изминалата година за не са имали кандидати да запълнят 8 /осем/ курсанти за ВВВУ ???-----------Кво ти пука нали наредаците са си наредили и синчетата там да станат лесно пилоти, да им плати обучението държавата и да се прехвърлят след 5-10 години в гражданска авиация на 10-15 000 лв заплата.Вместо да плащат от джоба си 160 000 лв за бревети. И 20 за тайп рейтинг. Друго си е да си схемаджия. Да бройкаш гаджета със снимки със самолетите и лесна пенсия.

22

За пациентът от 9

преди 3 години

Хайде сега като разбира летецът ти Радев от самолети защо поръча самолет gripen спрян от производство без въоръжение и комуникации?Без договорено обучение на пилотите и без наземна поддръжка.

21

Анонимен

преди 3 години

До Ха-ха-ха"Между другото за какъв дявол ми е самолет за защита който да излита от тревисти площи?"Как за какъв, защото е РУСКИ и можем да се тупаме в гърдите какви сме велики, че имаме руски неща. Като руските коли, перални, ютии, компютри, и т.н.Другарете само такива ползват, нали другаре?

20

Много моля

преди 3 години

Господата дето са против f-16 да ми кажат с какво този самолет последна модификация е по-лош от грипени те дето ги избра Радев.дето са спрени от производство и бяха договорени без въоръжение и комуникации.

19

Анонимен

преди 3 години

До ШерКак не дойде ТИ да я оправиш!

18

Ха-ха-ха

преди 3 години

Някой тука много обичат да си противоречат.Значи от една страна f-16 дето е последна модификация бил самолет на не знам си колко години.От друга страна миг-29 дето въобще не е модернизиран последните години бил много добър.Между другото за какъв дявол ми е самолет за защита който да излита от тревисти площи?

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"МиГ-29 има тази възможност."И сега какво излезе, че МиГ-29 са като "преди един век" ли?Егати, как се обърка другаря!

16

Шер

преди 3 години

Адмирал говори за самолети. Бойко Борисов приказва за пари и финанси. Сбъркана си е тази държава България, за което са виновни не хората, живеещи в нея, а управляващите я политици. Честито на Новия парламент. Я изкарате 20 - 30 дни, я не !