32

Интересно

преди 3 години

По времето на соца не си слагахме противогрипни ваксини и нямаше толкова често грипни ваканции. Но тук стана ежегодно да има тежка грипна епидемия. Май има връзка и между това. Едно време говореха, че грипните ваксини са за бедните общества, където медицината не е достъпна и хората са в тотална бедност

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37 Последните изследвания в пещерата Бачо Киро показаха, че българите от нея преди 45х години са отишли и са основали Китай и Япония. После си дошли обратно у дома.

30

До 35

преди 3 години

А ти заминавай с амунициите за източна Украйна

29

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не са добри и може да причиняват рак. Най-добрята мярка си остава карантината и хората се пазят с маските. Трябва да се затворят заведенията и границата и големите градове където са огнищата и се преместят по селата.

28

Анонимен

преди 3 години

До 1Българите не са европейци а са дошли от Иран или Китай. В Европа са се заселили , защото турците са почнали да ги колят и гонят от Иран.

27

Вирус

преди 3 години

Имунизирам съм и с втората доза АстраЗенека и не съм умрял. По-добре действаща ваксина с минимален риск, отколкото ялов Спутник без странични реакции.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Горкия. Заминавай към Раша. Там ще те третират както заслужаваш.:))))))

25

Анонимен

преди 3 години

На изток бо#клуците и пушечно месо. Видя се истинското лице на западняците и то има няма 15 години

24

Зозо

преди 3 години

Имах час за ваксиниране от електронната система. Ходих, пълна порнография... отказах се.

23

1

преди 3 години

Няма абсолютно никаква разлика между различните държави в Европа по отношние на това как подхождат към ваксините.И при нас и във Германия и в Швеция и в Испания има спорове кое и как трябва да се прави, включително по отношение на АЗ.Поредния опит да се поркарват мисловни разграничения по линията "ние" "вие".Не разбрахте ли, БЪЛГАРИТЕ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ. Който не се чувства така да ходи там какъвто се чувства!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Ами, да! Който не ще българска ваксина, да си бие ингилиска, руска, китайска и минджухайска и може да ми яде оная работа. Ако иска и да си залепи на гъ-за македонско знаме с колорадски лентички. На мене не ми пука, защото вирусо го изкарах още ноември.

21

Анонимен

преди 3 години

Между другото Институтът по микробиология е готов с българската ваксина за предклинични изпитания но няма пари. На сайта му е обявена сметка за дарения. Той ще е активен срещу всякакви щамове и всякакви корони, пулверизира се през устата и не се очакват никакви подобни противопоказания, защото използва други белтъци. Аз изпратих 50-те лева на бат'Б там.

20

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 20ПРЕМИЕРКАТА НА НОВА ЗЕЛАНДИЯ НИКОГА НЕ Е КУПУВАЛА ВАКСИНИТЕ НА АСТРА ЗЕНЕКА!!!ОБАЧЕ ТЯ ОБИЧА НАРОДА СИ!---------------ИЗВОДА Е ЯСЕН!! НЕ СТАВА ДУМА КОЙ Е ПО-УМЕН ,А КОЙ Е ПО ЧОВЕЧЕН!АЗ НЕ БИХ КУПИЛ НАЙ-ЕВТИНИТЕ ВАКСИНИ НА ПАЗАРА ! НЕ СЪМ ЧАК ТАКАВА ГА-ДИНА!

19

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните *** да си намерят достойна работа! Стига се излагахте вече

18

Анонимен

преди 3 години

Тромбозите са функция на SARS. В редки случаи подобен ефект има при векторните ваксини. ВСИЧКИ векторни ваксини. Те са от своя страна по- евтини.

17

Анонимен

преди 3 години

И между ваксите - нискоеволюционни създания и антиваксърите - възвишени създания, които ще наследят света.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Брюкселската империя дава.Руската империя взима.

15

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНТи форумния ***, наистина ли се мислиш за по-умен и по-компетентен от управниците на тези държави?

14

АнонимеН

преди 3 години

ОТ АСТРА ОБЯВИХА , ЧЕ ЕВТИНАТА ИМ ВАКСИНА Е ПЪРВОНАЧАЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА АФРИКА И ДЪРЖАВИ КАТО ИНДИЯ!!!ВМЕСТО ТОВА ЕДИН КУП УПРАВНИЦИ СЕ ВТУРНАХА ДА ИЗКУПУВАТ ЕВТИНАТА ВАКСИНА И ТО УПРАВНИЦИ НА БОГАТИ ДЪРЖАВИПЪЛЕН СРАМ И РЕЗИЛ!

13

Анонимен

преди 3 години

Не си слагайте Астеа Зенека и толкоз. Никой не ви кара на сила. Дали ще има от РНК ваксините - ще видим! Не разчитайте на електронната система - там има псевдоизбор.