28

Анонимен

преди 3 години

Забрана със закон за печатане на повече бюлетини от броят на законно гласуващите.Докога дпс ще представя подправени данни и фалшифицирани бюлетини в промишлени количества?

27

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли е сложно държавата да напечата една индивидуална бюлетина за всеки със законно право на глас с името и партиите и да я разпрати малко преди изборите по пощата?Получаваш си бюлетината, попълваш я и я пращаш по пощата обратно в деня на изборите.Кого обслужва това скъпо и безумно печатане на бюлетини освен дпс?

26

к

преди 3 години

къв е тоя ?

25

Анонимен

преди 3 години

Интервю президентски избори България, секция в култува махала"Знаете ли за какво гласуваме днес?""За номер 4"

24

фокус-мокус

преди 3 години

Това, което става не са истински избори, а фокусническа работа. Гласува се на номер, ако избирателят е разбрал за кого или какво гласува, после избраният се отказва от мястото си и на негово място идва друг. Ако се наема човек за определена работа, никой няма да плати, ако човекът не знае какво прави-нали? А има хора масово не знаят какво е преференция, какво правят в Парламента, кога е партия и кога коалиция, да не говорим че някои не знаят изобщо защо има избори

23

Бандерас

преди 3 години

Всички мълчат!

22

Бандерас

преди 3 години

Аааа,а снимковия материал в който се драска върху бюлетини на избирателите който Нова ТВ го отрази на нясто ,къде го забрави??? Всички мълчат ДО ДЕГА!!! Ко стаааа???

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Водещата впечатлява с големите си "очи", любимка ни е :)) Съгласен съм иначе че се е направила на нищо с този грим и червило, преди беше по естествена :)

20

Анонимен

преди 3 години

А журналистката, която го интервюира, защо и е толкова чалганизиран видът? Хубаво момиче така да се докара...пък нас обиждате на берачи на ягоди .....

19

Анонимен

преди 3 години

izgorete zakonite. glasuvaite na plostadite s vdigane na raka.

18

Bp

преди 3 години

Предвид о,п,л,е,с,к,в,а,н,е,т,о и фалшифицирането на протоколите, машините трябва да имат памет и да калкулират резултата, а не ЦИК да ги нагажда според указание на някого. Така може да има само един в комисията. Така ще бъдат спестени много пари на държавата.

17

V

преди 3 години

Оле тоя ли цоца от нашия джоб големите пари с Константиновчето като ,,незаменими ,,доячи на държавата ??? За това дори не е нужно да се плаща щото партиите имат интерес да се наблюдава процеса а машини трябва да смятат за да няма измами . Защо се плащат такива големи пари на тези измамници ???????? И защо са ,,незаменими,, ??? Те са най лесно заменими от машини и с парите нещо хубаво за народа ;) Трябва доста реформи да се направят.

16

Анонимен

преди 3 години

Какви берачи на ягоди, какви изтъркани мантри? Студентите ходеха на бригади и стоят там докато научат английски и после минават след два месеца на нормална работа и до година две са на хубави позиции, защото се адаптираме бързо, природно интелигентни сме и като попаднем в среда , която ни дава възможност за развитие работим здраво. Аз познавам много от берачи на ягоди, си завършиха образование в Англия и сега са в силната средна класа там.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Всички знаем селските номерца на Баце...:))) Ако беше електронно гласуването а не машинно, не знам какво щяха да правят гербавите :) Братята роми не ги бива много с тези работи, затова Баце разчита на хартийките :))

14

Sk

преди 3 години

Х,ак,е,р,ч,е,т,а,т,а на партия Г,е,п,и не са се научили как да хапнат изборите и затова счупиха машините:)):)):))

13

Sk

преди 3 години

б,е,р,а,ч,и

12

Sk

преди 3 години

До анонимен 10И като няма нервничи на ягоди и т.н. и т.н , ти какви ц,ъ,р,в,у,л,и ще ядеш?? А?? Всеки труд е достоен. Недостойно е да се краде, но това партия Хепи не го приема като ценностна система..

11

до 10

преди 3 години

Лек въпрос. Аз не живея в България, но плащам 5 почти 6 цифрена сума данъци в България всяка година ( много сме такива, задади добрата данъчна политика). Как ти се струва като роден български гражданин - имам или нямам право да гласувам? Или Жасмин от Факултето щото живее в България, родило е 6 деца българчета и е на социал от както то самото се е родило има повече право на глас от мен?

10

Анонимен

преди 3 години

Че то ако е направено лесно как ще си пазарува гласове шлангажията бе. Вие на лу.ди ли се правите или на л.уд шапката носите..Нали видехте каква анархия създадога Гербавите с приемането на бюлетините. Хората припадаха мръзнеха в рейсовете без вода и храна. Това беше организирано от Гърбавите нарочно. Тези никога не трябва да бъдат избирани а тези които гасуват за тях само бокс у носо.

9

Анонимен

преди 3 години

Предлагам преди опцията за гласуване да се появява лесна правописна, аритметична или геометрична задача. Периметър на триъгълник със страни 3,4 и 5 см например, или 6х7= или 2х+4=8 или сватба/свадба и само след правилен отговор да се гласува.... Два опита и който отпадне отпадне...Такива хора ли искаме да ни определят бъдещето?