14

Сила

преди 3 години

Иво,цял живот ще си останеш Калфа на БСП-то!Измре ви електората!

13

Анонимен

преди 3 години

erdogan i mitsotakis imat dobro sarce za horata v iztochna romelia. iztochna romelia she si napravi regionalen referendum i ste izteche ot "kuku band" i "mutri out"...kniajestvo bulgaria, ako iska da otiva i v pojarevac i v belgrad, budapesta, praha na kelner ;). letista, pristanista, pazari...adieu sofia...

12

:)

преди 3 години

Нима това е изненада???!!! Знаел си го и преди изборите, но си угодничил г-н Калфин.

11

Анонимен

преди 3 години

БСП не е алтернатива на нищо. БСП е една предателска русофилска партия, която може само да лази в краката на Русия. Между впрочем и самият Калфин е един долен предател русофил пръкнал се от разбойническата БКП.

10

ГЕРБ

преди 3 години

Вече никой нормален не припознава БСП.

9

Anonimen

преди 3 години

Честните и кадърните като теб остават извън парламента да слугуване на нахалните тъпани.

8

Анонимен

преди 3 години

БеСеПеее не са алтернатива. Те са продукт на системата. Това си е чисто БКП в момента приватизирано от *** Нинова. Тя е майсторка по приватизациите. Ручен Гечев е най- силен във фалитите на банки. Заедно са Непоправимите от Срутището.

7

Bp

преди 3 години

Хората не припознати БСП за алтернатива. А длъжни ли са?? Хората търсят компетентни и честни политици, а то такива няма. Всеки иска за заграби кокала на мах.

6

V

преди 3 години

Тоя татунчо никога няма да стане политик. Даже не разбира от какво има нужда и държавата и народа. Ама да не са обаждам много та да продължава да се закопава тоя и другите като него. Неграмотници от друга планета.

5

Виж Ивайло

преди 3 години

ти си умен мъж - не върви да въздишаш за БСП. С Първанов направихте доста за неговото отслабване с вашето АБВ - един кух проект. Жалко че Първанката жертва хора като теб!Сега нека да се иде на служебно правителство и предстрочни избори. Добре е нещата да се поизбистрят! Някога така пришпорваха и И.Костов. Но той каза: "Първо да оправим партията, България ще почака!" Сега също България трабва да почака - да й дойде акъла! Пък после да си гласува за Божковци, Мутри вън и други фекалии...

4

Анонимен

преди 3 години

БСП са същите, моля ви се! Схемата си беше в сила още от края на "царско време", ама покрай станишакта взе да набира сила. ГЕРБ нищо ново не измисли. Даже европроектите не бяха първите, деот ги източваха. БСП и ДПС имаха опит още с Натура 2000 от ехееей и коя година. Просто ГЕРБ хвана наследи цялата схемта!!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Ми хората отдавна не я припознават зо алтернатива на ГЕРБ, но БСП си въобразява, че падне ли Борисов властта ще е тяхна.И затова Нинова толкова се напъваше 4 години да плюе и да сатанизира ГЕРБ.Напразни усилияКогато копаеш гроб някому някому - сам падаш в него.

2

Спеца

преди 3 години

Е ама пикаещия във фонтани го познаха и АБВ ....аут!

1

Анонимен

преди 3 години

Болгарское Срутище Позитано 20БСП вземат 43 депутата в новото НС благодарение наКоалиционни партньори:ПП Комунистическа партия на България;ПП Нова Зора; ПП Политически клуб Екогласност;Политически клуб "Тракия"