94

Анонимен

преди 3 години

марш в анадола гербераст крадлив

93

Анонимен

преди 3 години

Пълно чекмедже,празни приказки! Ето това е прословутият Български "модел"

92

ААА

преди 3 години

До Анонимен 85Българският модел се нарича ,, Ластичен модел", патентован е от Великия Винету. В основата на този уникален модел е хаотичното движение на ластика на всички страни, който най-накрая се връща при този, който го опъва.Нищо не знаеш, но се правиш на вещ по всички въпроси.

91

Анонимен

преди 3 години

"Справяме се и с третата вълна, светът говори за български модел, добави той"Тоя пак ли се е надрусал нещо? Какъв е българския модел? Отвори, затвори, отвори, затоври, маски, без маски, маски, без маски, помощи само на силно наши хора, отвори, затвори, няма умрели от ваксината, няма умрели от ваксината, викай буса с кренвиршите, хората умират по стълбите на болниците, отваряй, затваряй...Това ли е модела, за който се говори? Май не говорят, ами ни се смеят.

90

ттт

преди 3 години

Бобърът се оля!!

89

Анонимен

преди 3 години

Много нагли мутрите и много лъжат.

88

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Ботокса Какви ги Дрънка ПакХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

87

Анонимен

преди 3 години

Всичко отворено, присъствени у-ща, всички заведения да работят колкото искат, но маските да се носят отговорно и сериозно. Контролът да е контрол, дистанциите да се спазват. Градският ъранспорт да си оправи хигиената и разписанията. Домашнитте офиси да станат постоянна практика. На най-първо място обаче, социалните политики да засилят темпото към човешки стандарт на живот сред нискодоходните слоеве от населението, за дажсе хранят хората здравословно и противоепидемично. Ваксината не е храна.

86

Анонимен

преди 3 години

До д-р Хаос 93 Ние отдавна сме я стигнали, и без параноичната обстановка

85

д-р Хаос

преди 3 години

Защо така бе? Махнете епидемичната обстановка. Иначе как ще стигнем първото място по смъртност? Все още имаме много добри шансове.

84

Анонимен

преди 3 години

Ботокс дали ще си го получи някъде. След изборите вече не е министър. Остава си само едно ***

83

Anonimen

преди 3 години

На Ангелов му остава само едно: да си взема чантата и да освободи министерското кресло на следващия!

82

тоя прихвана от

преди 3 години

шефа си - светът говори за български моделговори глупости и пълни лъжи и сам си вярва, на седмо място в света по смъртностсам си вярваумозамъглен неориентиран пуяк

81

Анонимен

преди 3 години

До Цивилизован човекТроле, в Русия човешкия живот има в пъти повече стойност от страшния комунистимески запад, който реализира сатанинските идеи на троцки, в които човекът и овешкото отсъстват - без ол, без родителски инстикт, просто едно зомби на банкерските престъпници.

80

Анонимен

преди 3 години

До Цивилизован човекНоси ако искаш и по 3 маски,облечи се със скафандър никой не те спрял. Тръгнал да дава акъл на хората.

79

Анонимен

преди 3 години

Някой кого е по наясно с нещата,нека да поясни,какво представлява този прословут-Български Модел?????????

78

Цивилизован човек

преди 3 години

Не виждам какъв е проблема с маските, във всички нормални цивилизовани западни държави това вече се смята за нормално да се носи маска. Само в бедните изостанали страни като Зимбабве и Русия не носят маски и не прилата мерки защото в Русия човешкият живот не струва пукната стотинка.

77

До 81

преди 3 години

Абсолютно вярно,от 2 месеца вървя по 10 км всеки ден

76

до62

преди 3 години

И как се постига т.нар. "колективен имунитет"? Като осъдим на смърт старите и болните ли?

75

Анонимен

преди 3 години

Препоръчвам на всички на които е възможно да се движат пеш поне два километра на ден.Полезно е за сърцето и всички органи на тяло.Получава се "пиезио-ефект" и се възстановява еластичността на кръвоносните и белодробни съдове.