18

Анонимен

преди 3 години

Единствената държава в която решиха че има фактори които водят до тромби при жените. В цяла Европа спряха под 60 години за всички. АГЕНЦИЯТА КАЗА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛИ ДАЛИ ПРИ МИЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ Е ПО СИЛНО, А ЗАВИСИ ОТ ВЪЗРАСТТА. ЗАЩОТО КОЛКОТО СИ ПО МЛАД ТОЛКОВА ПО СИЛЕН ИМУННЕ ОТГОВОР ИМАШ.

17

МНЕНИЕ

преди 3 години

При Заболявания на човек , не се слагат никакви ваксини .

16

Анонимен

преди 3 години

Цяла Европа я спря, ***

15

Специалист

преди 3 години

Абе как не ги срам да казват че Коритаров е починал от ковид след първа ваксиноция с Пфайзер. Астрата свърши като имидж, aма всички пазят скъпия Пфайзер

14

Анонимен

преди 3 години

Направо не мога да повярвам на тази идиотия! Тромбите са в резултат на силния имунен отговор бе ***, СПЕЦИФИЧНИ ФАКТОРИ НЕ СА ИДЕНТИФИЦИРАНИ.

13

Handel

преди 3 години

"При кои хора прилагането на АстраЗенека крие рискове?"При ваксинираните с АстраЗенека..

12

до 11

преди 3 години

Въпроса е редки инциденти следствие на ваксината с доказана връзка.Накарай 20 милиона души да изпият литър вода, с сигурност на няколко от тях ще им стане лошо.Но те пият вода всеки ден как така.Ами не е от водата взима се голяма бройка, не може да намериш ден в България примерно в които ,в всички болници нито една да няма случай.А говорим за три Българии в които няма нито един медицински случай за един ден.

11

Щерю

преди 3 години

При тези, които ще умрат от нея...

10

Дзъ

преди 3 години

Абе ей ... побъркахте ни бе!

9

Анонимен

преди 3 години

Междувременно докато отровата на астрата е под прожекторите, в момента тече разследване и за "редките" инциденти с бъркочите на файзер и модерна. Модерна по чиста "случайност" са решили да правят нова ваксина.

8

до 8

преди 3 години

Абсолютно никакви ваксини не ни трябват, просто се заразяваш с корона ,може да го преболедуваш и дори да не разбереш, може да се наложи да се полежиш една седмица и да се вземаш антибиотици, вероятността от смърт е малка, създаваш си качествени антитела и не ти пука за никакви ваксини.Природата си знае работата , стига с тези химии.

7

Анонимен

преди 3 години

То тази лекарка изреди толкова много групи, които да не се ваксинират, че остана позволена тази ваксина единствено за групата на ба ллъ ците.

6

Анонимен

преди 3 години

Някои хора тук искат да тровят хората ,да се надяваме че май месец правителството на Слави или президента ще спрат тия хора като ги пратят по затворите

5

Анонимен

преди 3 години

Разказът на една жена, получила проблеми след ваксинацияСтраничен ефект ,психясване след като е прочела пресата.В рисковата група ли е , в рисковата група.Лекарското мнение важно ли е , не е, очевидно от пресата че не разбират нищо .С основание психяства, но е добре и да пусне тото щом се мисли за такава късметлийка, поне ако е права ,ще си харчи милионите.Този ефект не е описан в листовката, очевидно трябва и него да го добавят.Ето тази жена е доказателство за този ефект.

4

Анонимен

преди 3 години

"При кои хора прилагането на АстраЗенека крие рискове?"При живите.

3

MaйMyнaтa

преди 3 години

100% при мен няма риск. Но ще пропусна, че ми е неприятно самото обождане

2

Анонимен

преди 3 години

Браво, продължавайте да плашите хората, да не се ваксинират, да чакат перфектната ваксина и да умират от Ковид. А на ваксинираните с първа доза им докарайте паническо разстройство, заради тромбози, които са толкова редки, че още няма нито един регистриран случай в България.

1

Анонимен

преди 3 години

Астра Зенека за слави трифонов!!