146

Анонимен

преди 3 години

Хубавото в цялата история е че герб изтече в канала.

145

Анонимен

преди 3 години

нови избори, за да изпаднат и тия зад борда. Ореваха света да махат мутрите, а сега можело да подкрепят правителство на БСП и ДПС, демек на най-големите мутрички. Яхаха протеста да се намърдат у НС и ще го играят като Воля и Атака - който най-много парички и власт им даде с него ще си играят. По-добре да са извън парламента

144

Край

преди 3 години

Изключително неприятен човек с огромно его и самочувствие без никакво покритие. Слаб юрист тъсещ някаква раелизация в политиката с бомбастични фрази.Реже глави. С 4% от гласувалите не може краставица даже да отреже.

143

Анонимен

преди 3 години

Добре, че ме блокира. Мога да омажа форума, но не това е целта.

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен152Еее забравяш Чуколина май?

141

?????

преди 3 години

ГАЩИТЕ НА БУКАИ ,И БЯГАЙ ПРИ БИБИКЯН И ЦЕЛУВАЙ КУНКА ,,***,

140

Анонимен

преди 3 години

Монтанското адвокатче говори все едно Черепа му е купил 40, а не 4 процента.

139

Анонимен

преди 3 години

Мислех,че след Белата Златка,по-противен човек няма да видя в парламента ..Като го слушам и гледам този...лъгал съм се....

138

Хахахаххахахаххаа

преди 3 години

Ти пък какво си отрезал бееееееееее ???? хахахаххахахахаххахахахаТози след ония арменски позьори Бабакян и неам си кви беха там ми е най-противеен !!!

137

Хехе

преди 3 години

А бе папуняк? Какви глави си отрязал? Освен кратуната на Иванчева, където показа колко некадърен и алчен адвокат си, друга глава не се вижда!

136

E,....

преди 3 години

...червеното носле и на г-н Хаджигенов лъсна на следизборното слънце...Честито на наивниците, гласували за червените нослета ;)

135

Народе:

преди 3 години

Този преди седмица по националната телевизия нарече обикновен строителен работник:"...абе ***"?!?!(цитат) Ама,водещата Х.Христова само премигна като плъх,а не го подхвана.А можеше да го разнищи за тези думи.Кой си ти бееее?За какъв се вземаш бееее!!??Твойта.... ..,!

134

северозапад

преди 3 години

Голям цирк ще бъде , Мая и *** ще се изедът като гладни хиени докато се наместят ще хвърчат руси и черни косми от Кюстендил до Дунава .А да видим ,ама надали лакому дупе кръв *** ,така казваме по нашия край.

133

Анонимен

преди 3 години

Толкова го е страх, че ще изпадне при нови избори. Горкичкия Хаджигенов, чак ми става тъжно за него - абсолютно безполезен тип.

132

Лелеее,

преди 3 години

тези са тотално изперкали,ама по откачени са тези които гласуваха за тях. Като гледам, парламента ще се напълни с мутри,а уж трябваше да са вън....

131

На тези избори

преди 3 години

в бъдещия парламент все едно гледаме живите мъртви. Всички стари играчи са си направили вуду кукли, които се движат сковано по сцената и говорят като вентролози. Питам се има ли още наивни дето се връзват на такива театри.

130

Анонимен

преди 3 години

Нови избори и още 60-100 милиона. После като резултата е същия, пак предсрочни избори?

129

При нови избори

преди 3 години

Тоя и Мая изпадат от парламента.

128

мани мани

преди 3 години

ДС са на голям зор!Да съберат на едно място кьораво и куцо и да решат,че тия ще оправят нещата си е грешка от всякъде!Просто трябваше да изчакат още един мандат!Ама и те бързат!

127

Ами то

преди 3 години

ако някой иска да преговаря ще си говори с голямото БСП а не с Мутри Изправи се. То дето се вика е срамота даже името да произнесеш. Като някакъв майтап е.