40

Русия до Амнести Инт

преди 3 години

А бе бавно..бавно...а *** накрая ще ни писне и ще му дадем "Новичок" за да се направи отново на възкръснал кат Христос...!

39

Гост

преди 3 години

Този Навални и в затвора продължава да наглее. Не чисти след себе си, постоянни претенции - искал лекар по избор, килимче за йога, стъпките на пазачите при нощните им обиколки му били шумни и фенерчетата им му пречели да спи. Жените в женските затвори не проявяват толкова капризи. Постоянно се опитва да провокира другите затворници и надзирателите с претенциите си, за да не издържат на някой нервите и после да се изкара жертва. Не знам как се сдържат хората около него.

38

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах за какво Русия е обвинила Амнести интернешънъл, както пише в заглавието!

37

Анонимен

преди 3 години

Да, за Тихановская вече нищо не казват. Как не съм осъзнавал, че ми липсва! Някои наши журналисти в медиите ни явно не си изпълняват задачите и може да им спрат кранчето ;) Юлия Навалная даже на делото на мъжа си не остана да присъства, а също като Тихановская си би к.амшика и отиде на хубав живот в Германия. Какво да прави жената, съпругът трябва да заработва грантово финансиране на неприятна локация ...

36

Анонимен

преди 3 години

Накрая човекът ще си умре и пак британското разузнаване ще бъде обяснението на рублажа.

35

Анонимен

преди 3 години

Тези фондации обслужват британското и американското разузнаване. Достатъчно ни е, че медиите ни облъчват денонощно и едностранчиво с мненията им. Предателят Навални е в затвор, където му е мястото. Условията в затвора са доста над очакваният ми, като гледах репортажите. Болял го кръстът и искал да си избере лекар. Почти всеки възрастен човек го боли кръстът - природата ни е такава, а за избора на лекар - това е затвор, не концерт по желание.

34

Анонимен

преди 3 години

До до 35 от славянин"Не значи".Самия факт, че се опрделяш като "русофил" вече те прави анти-българин и поначало анти всякаква демократичност. Доколко си привърженик на диктатурата на Северна Корея 2 е само въпрос на това дали си гущер, който си къса опашката за да избяга.

33

Анонимен

преди 3 години

много добре, даже късно започнаха

32

Анонимен

преди 3 години

В началото хората си мислеха че Сащ е империя на доброто а тя се оказа че е просто едно туморно образувание.

31

аз

преди 3 години

Пак ли Навали?

30

Анонимен

преди 3 години

Русофилите открито поддържат Империята на Злото, тъй че е нормално да одобряват мъченията на Навални, както и всички престъпления на Кървавото джудже.

29

Българин

преди 3 години

Ако беше хубаво в затвора, всички щяха да се натискат да са там. Няма лесно като си там. Еврогейчето Навални ще му дойде нагорно. Може пък там да стане мъж ... или жена.

28

Анонимен

преди 3 години

Вместо да пишете за кървавия режим на Путин пишете за бъдещата война в Донбас. Колко му е пак някоя американска ракета да прелети морето и "кацне" на черноморието. Статията е поредната помия от Василева без грам истина в нея. Не бил допуснат личния му лекар. А на задържаните в САЩ руски граждани дори американски лекар не бе допуснат, а не личен.

27

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея 2.

26

Кръстьо

преди 3 години

Русия е убила поне три пъти до сега Навални, обаче всеки път го съживяват заради Запада, който пази светлината на света.

25

Сплескан натовец

преди 3 години

a Aсандж как го убиват вече години наред ?????Човека вече е развалина от тормоз !

24

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея 2.Вече никой не си прави илюзии за това какво представлява кървавия режим на Путин.

23

Ха-ха

преди 3 години

Всъщност всички тия се надяват Навални да умре!Хем ще се отърват от куция си кон,хем ще могат да обвиняват Путин.

22

Анонимен

преди 3 години

Да му дадат едно крило от затвора, да си направи хотел за гостите. Ще му внасят храна и пиене от парите на Запада, купони, музика, разврат, туитване, инстаграмене и фейсбукване нонстоп.Ще има по 20-30 гости всеки ден, ще бъде весело, бързо ще мине двугодишния карнавал и купон.

21

Анонимен

преди 3 години

Какво по-естествено и разбираемо от това, че престъпникът Льоха Навалния се прави на болен, за да изкръшка.Много по-важен за безопасността на света е фактът, че цели две седмици Вашингтон е без руски посланик и въобще не е ясно кога той ще се отправи в Пиндостан. Вчера, руският МИД назова условията за завръщането на посланика Антонов във Вашингтон. Посланиците се отзовават за толкова продължително време само при военен конфликт.