23

Анонимен

преди 3 години

Нинова по неспособност е само надмината от жипкаджията.

22

СМЕШКО

преди 3 години

СРУТИЩЕТО БСП !!!!!!!!!!!!! СЛЕД ОЩЕ ЕДНИ ИЗБОРИ И ЩЕ Е В МИНАЛОТО !!!!!!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Моч, взе ми думите.

20

1234

преди 3 години

Веднъж тоя номер мина втори път едва ли....

19

моч

преди 3 години

БЛЯ-БЛЯ-БЛЯ.....Същите опорки , клишета и демагогии , на които се вързват само индивиди със сериозни морални и ментални дефицити. БКП(БСП) -престъпна , терористична и откровено антибългарска организация , също и ДПС(ДС) - противоконституционна , терористична и антибългарска организация са олицетворението на КОРЕНА НА ЗЛОТО. Време е да бъдат изтръгнати и посечени , след което по естествен път ще повехнат и загинат всичките им клонинги.

18

4epa

преди 3 години

КОЕ Е СЕГА СРУТИЩЕТО - БСП

17

Кубрат

преди 3 години

До Анонимен 16 Надежди говежди - балансьор.... :-) Кой бушон-будала ще иска 3-ката БСП-ГЕРБ-ДПС да го балансира и когато вече не им е нужен да го отстреля и обвини за всичко лошо от 1878-*** насам.... :-)

16

Хм,

преди 3 години

дали да не започна да се запасявам със сирене и кашкавал? Че тия като нищо ще хванат балкана и ще започнат атаки над мандри.

15

Анонимен

преди 3 години

Корни е идеалният партиен секретар, направо нов Горбачов.След нея само разруха, партията на пух и прах.Браво миске!

14

И

преди 3 години

пак типично за тази партия - навсякъде им се привиждат освен външни врагове, и вътрешни такива. Типично по сталински. Ще търсят врага с партиен билет. Как да управляват европейска страна хора, които са замръзнали в болшевишка мъгла от началото на миналия век?

13

Анонимен

преди 3 години

Няма ли пак да решат да минат в нелегалност и да хванат гората? Имат опит.

12

Анонимен

преди 3 години

невиждания досега успех на следващите избори,....------може да се мери само с успехите на шкембе войвода.

11

АБВ

преди 3 години

Никаква оставка! Първо ще направят анализ на изборния резултат, после ще открият виновни за този резултат, после ще набележат опорни точки за да преборят последствията и накрая ще започнат да ги борят под вещото ръководство на Нинова за да постигнат невиждан досега успех на следващите избори, които вероятно ще са много скоро.

10

Анонимен

преди 3 години

Защо да подава оставка, като вероятно ще бъде в управлението този път.Това няма да е възможно ако бяха втори, останалите партии щяха да се обединят срещу тях.А сега не ги броят за фактор и ще ги включат в евентуално бъдеща коалиция и няма да са опозиция.Изключително ефективен резултат са получили ,точно какъвто им трябва, трета партия балансьор .

9

Геро

преди 3 години

Току виж вместо хаос оставката да доведе до мобилизация ...... ;-) Видя се че с това управление, БСП няма шанс за управление . (има и рима.. :-) )

8

пак аз 8

преди 3 години

В големите квартали Факултета,Моксуда,в Сливен,Ямбол,

7

Анонимен

преди 3 години

Ако някой се съмнява дали има по-голямо зло от ГЕРБ, нека прочете тази статия.

6

Анонимен

преди 3 години

Истина е,че голяма част от електората на БСП са възрастни и не отидоха до урните,заради коронавируса.Прочетете кой печели в големите *** квартали в София,Пловдив,Сливен-печели Герб в пъти над останалите партии.Вътрешните врагове и външни такива продължават да ровят и отслабват БСП.Браво на Нинова!Дори се чудя,как издържа на тези атаки тази жена.Не отстъпвай,ти наистина се опитваш да направиш нещо за обикновенните хора!

5

Бетонкомунис

преди 3 години

Аз оставам.Поздрав Меркел.

4

Във

преди 3 години

всяка една нормална държава, всеки един лидер на партия получила такъв шамар на избори, щеше да си е подал оставката. Но тук отново типично за *** - циментови глави и гьон сурат!