67

Гроби Таласома

преди 3 години

Пичове, толкова сте глъви, че позволявате на една шайка бандити да ви занимава вече 30 години с приватизацията на "Техноимпекс", все едно, навремето, държавата беше само тва предприятие;))) Много сте глъви! При все, че вие и вашите родители се съгласиха и позволиха тази приватизация да се случи! Искахте демокрация, а демокрацията върви с приватизация! Та от върхът до последният клошар днес се занимава с "Техноимпекс", все едно "изворът на животът" е скрит там!;))) Много сте смешни, жалки и ***

66

999

преди 3 години

Нинова е най- наглото, най- безочливо и дебелокожо същество в БСП за последните 100 години. Перфектен продукт на КГБ. Има и други като нея. Доста са.

65

Нинова

преди 3 години

НИКОГА НЯМА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА. ЗАЩОТО ТАКА Й НАРЕДИХА!!!! ТОЧКА.

64

Корнито

преди 3 години

Не е просущт на Гепгов. А на КГБ/ ФСБ. Оттям й идва самочувствието и голямата пр.ос.тащ.ина и наглост!!! Има хора над нея не в БГ!!! Мислете много!!! И следете какво прави!!

63

Анонимен

преди 3 години

Абе къде изчезна вожда?Гледам на амбразурата само под.логите му.Да не е вдигнал кръвно?

62

Анонимен

преди 3 години

Не само Гергов пробута Нинова на Костов.Когато се избираше нов Председател преди 4 години лично Гергов я предложи.Нинова е негово творение.Нинова има много тежки зависимости.Но го играе голямата демократка.Когато есента я избраха, реши че трябва да я изберат низовите организация щото било важно и по-демократично.Сега вместо тя да подаде оставка, оставка подаде бюлрото и, а тя цялата в бяло пак е Председател.Да не говорим, че и през ум не и мина да пита низовите организации какво мислят.

61

Младите гласували

преди 3 години

За Слави ,защото слушали чалга.Дали пък младите не гласуват за Слави,защото преподаватели са им такива като Барман,Гълъбов, Стойчев,Бурунджиева,Коларова, Стефанова,Мишо Неделчев (стар седесар) и т н.Риториката им е на ниво 18век,антикомунизма -пътеводна звезда,но студентите са от ново поколение,родено след социализма и не се вълнува от техните простотии.

60

Анонимен

преди 3 години

Безмозъчна партия която води политика срещу собствения си народвсъщност те са Диктаторска партиячервенит покафеняха

59

1

преди 3 години

Тук някои другари се опитват да обясняват,какъв враг на свинаря гергов била корнелия.Но явно са забравили,че тя е продукт точно на гергов.Именно гергов я пробута на приятелчето си иван костов и тя далаверизира струващия сотици милиони долари Техноимпекс,а къде са парите, отговорете си сами.След краха на тъмния драгалевски субект,гергов я прибута от СДС в БСП и направи зам.министър.И като такава беше назначена за шеф на Пловдивския панаир и съвсем случайно гергов стана собственик на панаира

58

Анонимен

преди 3 години

Червените много отворениняма покритие само думи

57

До56мнение

преди 3 години

Когато Нинова пое ръководството броя на депутатите нарастна почти двойно.Това,че дръпна паничката на старите и оядени от власт партийци изключването на Станишев,който срина партията ,от листите за евродепутати ги озлоби.Точно тогава ББ даде голяма сума на Гергов за някаква дупка/цитирам/ хоп Станишката го набутаха в листите и с преференция влезе и в ЕП.Това разколеба електората,а точно това беше целта на ББ и я постигна.

56

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Шарлатан Александроф,пак фърла...мъгел и прикриващи...миризливи димки,за да отклони вниманието от...закономерната провала на Кюлчето.Нинова ясно заяви,че застава до партиите,които ще отстранят ГЕРБ от власта и ще ги подкрепи,без коалиция за едно демократично правителство,което да направи ревизия на Боковите далавери.Това явно боде очите на хунтаджиите,а те добре знаят,че без тази подкрепа,опозицията в Парламента е крехка.Колкото...шарлан да налива...шарлатана,все тая;съдбата на хунтата е решена.

55

Анонимен

преди 3 години

БСП гръмна

54

Анонимен

преди 3 години

Ако новите искат нещо да променят,първо трябва да зврат в *** гУз цялата сегашна ЦИК,цялото ръководство на МВР барабар с всички шефове на РДВР,всички продажни журналисти,начело с Кошлуков и всички"видни експерти"по всичко като тоя противен търбух Харалан Александров.Да не забравим и основният фалшификатор на избори Мишок Константинов.

53

Анонимен

преди 3 години

Торбалан

52

Xaxa

преди 3 години

И от следващи избори ги е страх. Народа на души кръв. Ще става страшно..

51

Анонимен

преди 3 години

Тук канят явно само по една причина, поканените да изтъкват колко зле са били БСП.Защо говорим за третата политическа сила? Нали партията замира, бабите вече ги няма и няма кой да гласува, какво ни интересуват? А и да хулят Нинова. Ок, но докато е тя, няма да има договорка с ГЕРБ, зашото не е Гергов и сие. Дайте да говорим за ГЕРБ и ИТН, кой ще успее да направи правителство или отиваме на сл. кабинет.

50

До 67

преди 3 години

МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН ЛОЗУНГ.

49

Анонимен

преди 3 години

Госпожо Нинова,не се предавайте,не отстъпвайте водачеството на Герговци Миховци и сие.Те наистина ще обслужват Герб.Мястото изобщо не им е в тази партия.Алчни за власт и пари,тази групичка най-безцеремонно ще извърши предателство.

48

Харалане,

преди 3 години

Сега на коя хранилка ще отидеш?