37

Анонимен

преди 3 години

С този венецуелски софтуер няма друг гласуващ в Европа. Машините ги изхвърлиха отдавна защото се доказа,че могат да се манипулират. Дадоха се едни 5 вагона пари за тези щайги. Колко % са ги използвали? Ако бяха толкова сигурни машините Франция първа би ги вкарала в действие. Това са шменди капели машини. Меглена Кунева има връзка с фирмата вносител. Искаха да подменят тотално вота на хората.Но ако нямаше машини и спре тока при авария щяха да пеят друга песен.Криворазбраната демокрация в България

36

Анонимен

преди 3 години

Машинно, електронно, дистанционно, подводно, карантинни и пр. дивотии не променят смисъла, не пълнят урни, и не правят нещата по честни. На всяка идея, ще и се намери вратата, стига да има готови да мамят.Ние сме умерено населени и не е проблем, ако не го правим нарочно, изборния процес да е стегнат и справедлив.Друго си е обаче, да продаваш машини на всеки 4 години.

35

Калеко Алеко

преди 3 години

В крайна сметка тези които не са могли да гласуват с машини са гласували с бюлетини, а и "Хаос" се получи само на едно място в секция във В.Търново поради технически проблем, но те машините никога не са застраховани от технически проблеми, както и интернет платформите могат да се пробият от хакери, да не говорим за гласуване по пощата, където неизвестните около подателят са значително повече ... А и тези машини струващи милиони трябваше да се осигурят и подготвят за отрицателно време ... !!!

34

Анонимен

преди 3 години

Малинното гласуване е масово разпространено в Африка, от ЕДС единствено го има в Латвия. Ние с Африка ли се равняваме?

33

Анонимен

преди 3 години

Цицелков, Гана е просперираща държава в сравнение с държавата на Борисов която е последна в класациите на Европа

32

ББ

преди 3 години

До BACKO Друго си е с емека ретро да се гласува. То и неграмотния Буци Банкянски още в 3 сутринта ни го дадоха ка драска в стайчката и сгъва ратията.

31

Анонимен

преди 3 години

Индия и без машините за гласуване е най-голямата демокрация в света.

30

Хахахаха

преди 3 години

Защото след 11 години ГЕРБ нищо не работи както трябва в това жалко подобие на държава. Това е. Просто и ясно. Бутафориите на лицето Боко са известни на всички. Мутренски изпълнения.

29

Анонимен

преди 3 години

Нямаше никакъв хаос с машинното гласуване.Трябват ти десетина секунди(ако не ползваш преференции) и толкова.Хаосът настана ,когато трябваше да се осигури предимство на ГЕРБ и коалиционните им партньори.Което в секциите в по-голямата част от София,това не можа да се случи ,точно заради машинното гласуване и ГЕРБ загуби.Манипулациите проработиха във ФакултетО и Борисов спечели.

28

House M.D.

преди 3 години

Неуважаеми другарю Цицелков, биометричните си данни ще ти ги дам на гръцките календи.Да, колега, отявленият престъпник Алберт най-после постъпи достойно.

27

BACKO

преди 3 години

До В.УзуновГеорги Стоянов Коритаров - Смятан е за един от представителите на качествената и сериозна журналистика.съболезнования на семейството и близките!

26

Ангелов

преди 3 години

Много конспиратори много фантазии в този форум бе. Нали същите хора правиха и предишните избори, включително и президентските. Правителство и партии не правят и не могат да манипулират избори. Ама къде повече гъдел и удоволствие е да споменаваме за кражби, чешкмеджета, измами и други подобни. Важното да се плюе ГЕРБ. Да се радвате, че Слави е втора сила и дори първа от чужбина. Жалко за народ, гласувал за Слави, Мая, Костя, Бабикян и даже Христо Ив.

25

BACKO

преди 3 години

машинно гласуване НАИСТИНА НИКЪДЕ не е реализирано. Особено в Германия, Холандия, Испания, Франция и други държави!Забравете го това ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ НАЙ-НАКРАЯ!!!! АБСУРДНО Е!

24

BACKO

преди 3 години

Корнелия и фигуранта това им беше много важно. Сигурно пенсионерите са се уплашили че ще трябва да гласуват с машини и БСП потъна мощно.

23

Анонимен

преди 3 години

А ти какво очакваш? Машините не са свързани с ИНТЕРНЕТ! Как да се смята??? Машината се ползва за генериране на бележка за гласуване и отделно се пази статистика от вота на ФЛАШКА.ЗАЩО е така? АМИ ЗАЩОТО другото, т.е. свързване с ИНТЕРНЕТ е НЕСИГУРНО и НИКЪДЕ, АМА НАИСТИНА НИКЪДЕ не е реализирано! Забравете го това ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ НАЙ-НАКРАЯ!!!! АБСУРДНО Е!

22

Анонимен

преди 3 години

Че как ще бият герб ако беше само машинно гласуване, каквото трябваше да бъде.И ще ми говори Борисов за скъпи избори, че той ги направи такива, като се дублира гласуване на хартия и с машини.Пък и как да бият примерно в 25-ти МИР София, братята роми как да гласуват?Бюлетини, протоколи, няма видеонаблюдение - перфектна ситуация за герб, но и така не успяха да си напишат колкото им трябва. Нова ЦИК, нови избори и няма да минат и 4%. Ще си правят компания с патриотите извън НС.

21

Анонимен

преди 3 години

Идиотокрация.

20

Анонимен

преди 3 години

Всяко организационно и отговорно мероприятие ,което е задължение на Герб ,винаги има проблем,но се взимат парите.Пример-ТОЛ системата,винетките/колко ядове брахме/,кз теклите данни на хиляди вНОЙ и ояе и още.Нищо ново,толмова си могат.Професионалист до професионалист.

19

Анонимен

преди 3 години

До МонкатаТи си чалгар. Обясни ми как на миналите избори, които бяха на хартия, в секция в центъра на София не ми беше отчетена преференцията. Аз нарочно я пускам, за да видя правилно ли се обработват бюлетините, и ми я нямаше.Това значи, че или бюлетината ми е обявена за недействителна (и по този начин намаляват гласовете за партията ми) или не са броили правилно преференциите.Това с машините не става и затова е този вой до небето. Иначе герб са майстори в невалидните бюлетини.

18

Анонимен

преди 3 години

Мрънкалницинали взеха зплатипари се дават за да организират изборитесега да ги върнат