171

Анонимен

преди 3 години

Ники Младенов - премиер!

170

Анонимен

преди 3 години

Единствено ДБ може да излъчи някой добре проверен и легитимиран американски премиер министър и да спаси България.

169

Анонимен

преди 3 години

САЩ никога няма да простят тръба с руска газ през България. А в момента нямаме дори пари и рекета да си платим. България я чакат много тежки времена, а вие сте се загрижили кой спечелил изборите, това няма никакво значение кой е спечелил изборите.

168

До 179

преди 3 години

Ние съборихме соца и изградихме капитализма. Вие се из ....хте на метеното - докарахте ни ку-ку чалгарят в парламента. Представям си как Слави и колегата му са в Щатите и поздравяват Байдън с: Млада коза, стара върба лющеше

167

Анонимен

преди 3 години

До 176 Ще видим , дали депутатите от ИТН и техни евентуални партньори са готови на подобно нещо - да гласуват по съвест .Има и друг момент - не следваш партийната линия - напускаш групата . Ще видим , дали Слави , Иванов и който е там , ще позволяват своеволия в групите си Такова нещо е политиката , понякога доста мръснa игра . Затова не всеки се навива да става политик. Има много умни и кадърни хора

166

к1

преди 3 години

С последният протокол, Мишо Константинов ще вкара и шкембе войвода в парламента и ще стане весело.

165

Анонимен

преди 3 години

До ЕвроатлантикАз съм за ЕС, бях и за НАТО, но вече не искам НАТО, като виждам,че разиграват театър в Черно море и може да ни докарат някоя беля и ни направят на пушечно месо с това дрънкане на оръжия!Предлагам да гласуваме да излезем от НАТО!

164

Анонимен

преди 3 години

Лично и скромно мнение, но много често и на нас ни трябва преводач. Ососбено между сутрешното, обедното и вечерното изказване, настъпилите промеми са толкова големи, че са нужни поне пет експерта в сутрешните блокове да смелят на матряла изказванията на вожда от предишния ден.

163

Анонимен

преди 3 години

До Българино ти прасе 174 Не ние , ББ си блъска главата, как да прави кабинет . И си пресмята коалицийките и възможностите , дори опря до " експертен кабинет" , само и само да стои на власт . Същото щеше да го прави и да е на трето място

162

Анонимен

преди 3 години

До До 130Вие себе си не можете да оправите и да си изградите настоящето, загрижил се за бъдещето на децат. Има Кой да се грижи в бъдеще за децата, за това не се притеснявай.

161

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 169На нас не ни е нужен преводач, но признавам че научих думата *** от него....:))) После кажете че не спасява Западните Балкани и света....истински гении :)))

160

Евроатлантик

преди 3 години

Вече 30 години живеем прекрасно в ЕС и НАТО със САЩ, и важното е, че всички полити и са за ЕС, НАТО и САЩ и резултатите от изборите нямат никакво значение защото всички са за ЕС и НАТО и ще продължаваме да живеем прекрасно, защото ЕС е най-прекрасното място за живот!

159

до 171

преди 3 години

За това , че ще е коалиция и от там ще дойде най-голямото зло за програмите на участващите в тази коалиция партии сте прав. Но има и решение да се гласува по съвест - за ползу родину. Тогава тези игри минават на заден план. Досега партиите главно гласуваха 100% каквото лидерът каже и 100% против дадена партия, без значение какво се гласува, на инат. Време е да се смени моделът. Да се гласува по същество , на базата на текстовете , а не на това кой го е предложил и от коя партия е.

158

До 130

преди 3 години

Не ми е ясно какво бъдеще се си изградят децата ни с подобни избори. Много точно - копаят дъното. На младите им е простено, но 30 % от емигрантите ни да гласуват за Слави - е това вече е прекалено. А нали те били най умните и образовани българи .....

157

Българино ти прасе

преди 3 години

Проблема на България е, че никой не гледа фактите, а постоянно лети в облаците. ГЕРБ гони 30% и са на първо място. Проблема е приключен, фактите говорят. Вие като мисирките си разсъждавайте за възможни коалиции и простотии.

156

Зозо

преди 3 години

Искам да видя тези дни провесения нос на Рундю като разбере, че на есен ще бъде разбит :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

155

179

преди 3 години

Доволен съм ,че ПП има такъв народ са на 2ро място. Хората искаха промяната -ЕТО Я. Ама после да не чувам мрън-мрън. Още нещо. Като помисля за ББ се сещам ,че под негово управление се прострои зала Арена Армеец. Все има нещо добро а дали България ще върви нагоре си зависи най-вече от нас.

154

Анонимен

преди 3 години

До 158 Пак опираме до това .Едно е да правиш едночасово предаване и да си подбира хората за това . Друго е да подбереш хора , които да управляват страната и то в кофти време . Отделно , той няма как да управлява сам . Ще трябва да се съберат 3-4 партии . Компромиси , търговия , пари , раздаване на постове - това е политиката . Единият ще иска едно , друг друго . ДБ са за сериозни мерки покрай коронавируса , довчера Трифонов само се подиграваше с тази тема . Как ще намери решение на проблема

153

Гр

преди 3 години

Важно е дпс да остане в изолация.

152

Анонимен

преди 3 години

А то пък от Бойко никаква простащина. Хубаво е че има преводачи да замазват положението.....