252

Давам акъл

преди 3 години

Гл. Прокурор да разследва Нинова , иначе няма отърваване от нея !/от привърженици на БСП / !

251

''отличник

преди 3 години

До Фактите !Кога Л.Павлова ще върне парите за язовира в Перник ?

250

Фактите !

преди 3 години

Трябваше да се случи НЕЩО , защо !Не е нормално , държавата да потъва постоянно , ... най-бедна , най-болна , най-неграмотна , и най-КОРУМПИРАНА !Премиера НИ , хвалеше кабинета , даже казваше че има ''отличници'' , а сега ЩЯЛ ДА ПРАВИ ''ЕКСПЕРТЕН'' кабинет , и държавата до Нова година да ''ТРЪГНЕЛА'' НА ГОРЕ !?Има ли логика ?

249

Анонимна

преди 3 години

Нормално за младото поколение да гласува за чалгари, на днешната младеж само чалги и мощни коли им е в главата.....След 10 години като се осъзнаят къде се намират, ще плачат. До сега не бяхме избирали деградирал наркоман, но ето....

248

Алфа Галъпов

преди 3 години

Славчу ще се прегърне със батя си Боку.

247

Абе,

преди 3 години

До ЕнцоДа не стане :"Едно ферари с цвят червен, за тебе УЖ, а ДВЕ за мен......."! :)

246

''КОЙ'

преди 3 години

,.. предложи Нинова ?Ами ''кой'' , тия *** около нея , иначе и ТЕ си заминават , ако не е Нинова , затова ВСИЧКИ ВЪН !

245

ЕнТЕРЕСЕН ВЪПРОС:

преди 3 години

''Кой предложи Нинова'' , и ....ЗАЩО ?

244

V

преди 3 години

Аз като ви казах че тоя вирус ще убие БСП вие не вярвахте :)))) Пак познах. Това правителство няма да го бъде много дълго. Нужни са още много избори докато българина сложи край на илюзиите .Очевидно е че трябва предоговаряне на условията по членството ни в ЕС . И Тръмп направи същото. И каза : По добре да няма договор отколкото лош договор. И това е само една малка час от реформите ;) Щи има още избори.

243

Даа!

преди 3 години

Нинова е О-Л-И-Г-А-Р-Х , а ни баламосваШЕ , за социална ''справедливост'' !Тя е най-големият враг на БСП , защото е ВЪТРЕШНИЯТ враг .Въобще не и пука за БСП като партия , напротив , ТЯ РАЗЦЕПИ БСП , И ПРОГОНИ ДОСТА ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БСП ..., ЗАТОВА :НИНОВА ---ВЪН ОТ БСП !Нали ''уШ'' щеше да си подава оставката на предишните избори , Е , ...ОЩЕ Я ПОДАВА !

242

Анонимен

преди 3 години

Биволичката няма да подава оставка! Ох да е жива и здрава! И само така до пълното изтребление на бсп!

241

ми що бе?

преди 3 години

Нали не бяха пpocтитутки и миячи на улици, сега можем свободно да бегаме на запад без да ни разстрелват на кльона на границата, нали работехме на запад все престижни професии?

240

Култура ми Янков

преди 3 години

Изниква НОВ въпрос :Кой предложи Нинова ???Нинова се датътри от СДС , и ''КОЙ'' я предложи за лидер на БСП , не е ясно / за сега / , НО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ , както се разбра , че Станишев предложи Пеевски , а не Манолова !

239

ДА ВЕ !

преди 3 години

До АнонимеННали се хвалеШЕ че пенсионерите са в БСП , а сега обратното , ама при Боци , всичко е за 2 часа , после обратно , а след 4 часа още по-обратното , не с еучудвам !Сбърка че ПОДСЛОНИ СДС , кой ''обича'' СДС , затова са с 0. 001 % .., и заради СДС , ГЕРБ прогони електората си !ФАКТ !

238

АнонимеН

преди 3 години

До Фактите !АБСОЛЮТНА ИСТИНА !! НИНОВА МЕ ОТВРАТИ ДО ЕНТА СТЕПЕН С ПОВТАРЯНЕТО НА ВСЯКА ГЛУПОСТ КОЯТО КАЖЕ РАДЕВ, ЧЕ БСП ИЗГУБИ ЕДИН ГЛАС МОЯ!

237

Енцо

преди 3 години

От чалга ерата на КуКу Бенд и в известната им песен се пееше - Едно ферари с цвят червен, едно ЗА ТЕБ едно за мен, ми допадаше че все пак още тогава се сещаха че не е лошо и за МЕН да има ферари :-) ... докато някои които не мислят за мен, няма и да го изпеят. Имаме си едно такова, нашенско - Който пее зло не мисли ... та ако ще и балканско да е...

236

до 234

преди 3 години

Както са казали римляните дайте шоу на народа и той ще е доволен.Кой се интересува от мозък, самия ти повече ли четеш научни материали с ясни доказателства, или повече се четеш и гледаш шоу изпълнения???Просто си отговори на себе си , ние знаем отговора.

235

Фактите !

преди 3 години

Мая М. не привлече , а Нинова прогони електората на БСП , И ''ТЕ'' НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДАТ !

234

АнонимеН

преди 3 години

ЕЛЕКТОРАТА НА БОРИСОВ 80% Е ОТ ПЕНСИОНЕРИ!!!!

233

Анонимен

преди 3 години

Слави е в подобна позиция на дядо Симо през 2001. След като го избраха едвам се накани да стане МП и замлъкна като ученичка.