231

Истината

преди 3 години

До Изненадан.... Друго е маститите фирми на Запада да напъплят сибирските богатства и да точат ресурси. Ама не са познали руския народ...... Иван Шмельов за руския народ : Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде.

230

Анонимен

преди 3 години

До 290 Чебурашка - Путин си изпита 300 нови оръжейни системи в Сирия, така че не му бери грижа. Малки са ти познанията, за да се правиш на гуру

229

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

До ДЖОУЗЕФ БАЙДЪН://///""""МЕЧТАТА ЗА ВЕЛИКА РУСИЯ ОБИКНОВЕНО ЗАВЪРШВА С ОПАШКИ ЗА ХЛЯБ /цитат от предизборна реч/ ////Това е мечтата на един сенилен президен,специалист по каскади на стълби на самолети

228

Ужасена

преди 3 години

Трябва заради незаконната окупация на Крим и Източна Украйна, НАТО (и България) да обявим война на Русия. РУСИЯ Е ВЕКОВЕН ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ.

227

Компаративист

преди 3 години

За военно-икономическата мощ на една държава може да се съди по нейния военен бюджет. Така например за 2020 година военният бюджет на Пентагона беше 740 милиарда долара, в същото това време Примитивна Рус имаше 48 милиарда долара военен бюджет. Так,че хвалбите на родните евразийци са смешни...

226

Изненадан

преди 3 години

Ами нормално е Русия да се защитава.НАТО т.е. САЩ разположиха всякъкви оръжия до нейните граници.Защо? В НАТО се приемат всякъкви държави и ако те граничат с Русия още по-добре .Защо? Защо НАТО не се разпусна след края на студената война? Значи не Варшавския договор е бил причината за съществуването на НАТО а Русия и по-точно нейните природни и човешки ресурси. Друго е маститите фирми на Запада да напъплят сибирските богатства и да точат ресурси. Ама не са познали руския народ.

225

Анонимен

преди 3 години

В момента Русия произвежда 60 млн тона пшеница за себе си и 59 млн тона за износ и това не е предел. Скоро ще стигнат и до 150 млн тона пшеница. Така че ще има да чакаш за опашки за хляб в Русия.

224

1

преди 3 години

Да русия наистина е демократична държава, там можеш да псуваш на воля и американския и всички други президенти.Но само посмей да псуваш путин и ако останеш жив ще бъдеш обявен за късметлия 1.Миналата година бях в русия, там името на путин се споменава само в контекста на възхваляване на великия диктатор,но дори и тогава предпазливо.Страха от батюшката вожд в русия е вековен и абсолютно всеобхавтен

223

ДЖОУЗЕФ БАЙДЪН:

преди 3 години

МЕЧТАТА ЗА ВЕЛИКА РУСИЯ ОБИКНОВЕНО ЗАВЪРШВА С ОПАШКИ ЗА ХЛЯБ /цитат от предизборна реч/

222

Анонимен

преди 3 години

Каква диктатура, какви пет лева. Къде я видя в Русия тази диктатура? В Русия само в парламента са представени пет партии. Изборите са многопартийни, има независими медии и телевизии (Ехото на Мосва, Дожд и т.н.) Само си правиш вятър на устата, твърдейки измислени неща, които не отговарят на действителността, ама изобщо

221

Митака

преди 3 години

До БобиМойто момче. Ти изобщо не си в час. Чета ти глупостите и се смея. Хубаво че си русофилче ама трябва да знаеш реално как стоят нещата. Русия отдавна е наврята в миша дупка чисто икономически. Няма как една диктатура да се съзтезава с развити пазарни икономики.

220

Анонимен

преди 3 години

Съотношението на силите се изменя не в полза на САЩ. Си Дзинпин

219

някой

преди 3 години

До: номер 274 (Реалист)По-скоро си комунист. Или зомбиран от комунистите пролетарий.

218

Живял съм

преди 3 години

12г в Русия. Абсолютна диктатура. Никой не смее една дума да кажа срещу вожда. В цялата държава освен Москва и Петербург руснаците живеят по-бедно от нас. Пустош и мизерия. Все едно си в селата в Северна България. Средната заплата е 40 000 рубли което е 800лв месечно. Това стига за да си платят тока, храната и 10-20л водка.Тази оръжейна надпревара буквално им изцежда икономиката. Путин просто ги съсипва.

217

Реалист

преди 3 години

Путин май върти на Америка номера който Рейгън извъртя на СССР. Разбира се Америка няма да се разпадне, ама не е в състояние да се противи.

216

Waffen SS

преди 3 години

Какъв вой за Сибир,Северният морски път,но воят е смесен с хрипове и скърцане на зъби.А какви хубави време бяха при алкохолика Елцин ,всеки си беше харесал парченце от богата русия,и впил зъби в нейната снага.Но дойде на власт един енергичен човек и бързо,бързо извади гнилите им зъбки,та затова е този плач и вой.Няма как да грабят като в "демократична и еврогейска "България. на принципа за тях златото и редките метали ,а за нас отровената почва и води,както и онкологичните заболявания

215

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Ако визираш мен като русофил.дявола те лъже.Обичам България и съм обективна... И Костя Копейкин и Николай Малинов заедно не могат да напишат такива хвалебствия да Русия като теб.

214

Анонимен

преди 3 години

Г-жа Христова не осъзнава, или й плащат за това, че хвалейки САЩ и плюейки против Русия работи против българските национални интереси.Статията е пълна лъжа . Пет хиляди войници от специалните сили на САЩ по техни данни се намират в 62 държави, а в публикуваното в САЩ в края на м. март 2021г. временно ръководство по национална сигурност открито се говори, че те трябва да имат войски по целия свят.

213

Анонимен

преди 3 години

Ако визираш мен като русофил.дявола те лъже.Обичам България и съм обективна.Докато веем ту едно,ту друго чуждо знаме,а не своето,докато липсва обективизъм,така ще живеем.Приятен ден!

212

Анонимен

преди 3 години

Когато САЩ е на диагоналния край на земното кълбо, това е защита на демокрацията.Когато Русия си е у тях, това е заплаха и агресия.