227

Лелее

преди 3 години

До Анонимен 236Добре дошли в Чал, гария казвам и аз! Леле, каква простотия се видя при гастърбайтерите ни в Европа! Това. ли е есенцията, която емигрирала на запад. Мръсните чинии на западняците така са ги занулили, без интелект, без политическа култура. Какво очакват да им помогне един чалгар, без грам управленски нюх и усет, с примитивни представи за икономика и финанси. Оказва се, че тук останаха способните, които тук развиха своя потенциал. Защо хора отвън ще ни определят избора? Нонсенс!

226

Честито печеливши

преди 3 години

След първоначалния шок е ясно- Слави съставя правителство със Мая и Христо,подкрепяни от БСП и ДПС,които няма да са в Правителството, но ще го подкрепят!И ще си гледат сеира!Естествено- ще цокат здраво,а като решат- изхвърлят Слави,който след 1-2 години тотално ще се е провалил.И тогава глупаците, които доведоха Бареков/забравихо го вече/,Сидеров-и той аут, Марешки,а преди това и Симо ментата-ще им предложат нов месия,може би тоя път някой дето гълта огън и ножове.*** народ,ей,***!

225

миро

преди 3 години

До Анонименщо не е ли прав

224

миро

преди 3 години

До Мутри вътрети кажи за Харизанов

223

Анонимен

преди 3 години

Добре дошли в чал-га-рия !Сега требе "шат на патката ..." да стане химн !А банго васил национален празник !

222

Щирлиц

преди 3 години

Лявата ръка опозиция на дясната?Смех!

221

Аве

преди 3 години

няма ли да го издигнете тоя народ. Спрете да крадете направете България чиста и свята .До кога ще се гаврите с народа не заслужавате и един лев заплата.

220

нямам кирилица

преди 3 години

гласувалите за слави показват 4е няма много мозаци изтекли на запад

219

Свине в храма

преди 3 години

Всенародните протести против мутрите в политиката този път ще започнат още преди Слави да помирише парламента.

218

Стиви

преди 3 години

Мандата е за Трифонов и Манолова,а Герб,ВМРО и Атака на барикадите.Трябва тормоз на семействата на Трифонов,Манолова и Бабикян и останалите тарикати

217

Мутри вътре

преди 3 години

През последната година даже не сте виждали мутрата на мутрата, която вкарахте в парламента.

216

глас от тъдява

преди 3 години

Както казва един герой от испанска сапунка: " Енрике , стълбата водеща към мазето на провалите ти , винаги има още едно стъпало" - точно като в Бг.

215

Анонимен

преди 3 години

Хубава е България! Но животът се промени. Хората не са същите отпреди.Мисленето им е погрешно.Хората страдат от безлюбие.Работа се иска от ученика за да влезе в новото време.Има интелигентни българи но са малко.

214

аз да ви обадя

преди 3 години

На принципът на изключването гласувах за ХХХ , защото отдавна не вярвам на ББ, Славито е опортунист, а от другите не бях сигурен дали ще влязат или бюлетината ми ще иде на вятъра. Ако има второ гласуване , може да се преориентирам към някой от малките дето ще влязат в парламента.

213

Анонимен

преди 3 години

Тошко от ИТН да не забравя,че това не му е шоуто на Слави и да нарича министъра на отбраната шкембе войвода! Е...ти ***! И този е втора политическа сила!? Изразяващ волята на толкова наши съграждани! Жалко!

212

един от юкей

преди 3 години

БГ тескерето отдавна го скъсах на парчета.В деня, в който учиндолецът се закълне като премиер, ще публикувам видеото, в което се изпикавам върху знамето ви прокажено. Заснето е вече.

211

Тато

преди 3 години

Вие как я виждате тази промяня българоруската икономическа мафия която тотално ограбва България сама ще се предаде на прокуратурата ! А мутри вън точно това означава! ще стане като в поговорката пременил се Илия с па у тия !!

210

Има и такъв народ

преди 3 години

И ся ко прайм ????

209

Слави е собсвеност

преди 3 години

на евреина Руперт Мърдокза ваша всеобща изненада ще направи коалиция в муттратта и йалкото ви държавенце ще изчзне от картата окончателно

208

Забелязано в Учиндол

преди 3 години

Като видал снощи резултатите Слави рекъл - Егати и държавата, щом ние сме втора политическа сила.