121

емигрант

преди 3 години

Важно е от къде пишештите такива статии черпят информация.За съжаление, между тези които представляват България са индивиди като СерГей СтаниШеф и Крадливото Ленче.Затова дълг на всеки Българин зад граница е да разсейва такива погрешни схващания.

120

Т.Шак

преди 3 години

Колко ли процента мюсюлмани живеят във Франция?

119

Анонимен

преди 3 години

Човек ще си каже че тази статия е писана през 1998, а не през 2020. Много неща са се променили от тогава.

118

Шаши

преди 3 години

О, Париж, Париж - ромска столица световна.Беше някога, Париж.

117

Анонимен

преди 3 години

Русия беше в Париж, и можеше да остане там и да превърне Франция в Руска губерния. Но благородно то остави на французите.

116

Жалки руски тролове

преди 3 години

Западът трябва да бъде благодарен на Русия, че Рисия им подари Париж.Кога и как изостаналата Русия на няколко хиляди километра е подарила на Запада Париж ?!?

115

Щерев

преди 3 години

за изборите говоря..ха.ха.ха

114

Щерев

преди 3 години

виждаме че 73 % от българите са русофили..ха.ха.ха

113

Лошо, лошо, лошо, ло

преди 3 години

България къде беше във Адолф ХитлерМалееее ...... , много слаби тез руски *** от Фармата в Петербург - обучавайте ги малко на български, да изглеждат като нашенци ........

112

Анонимен

преди 3 години

Западът трябва да бъде благодарен на Русия, че Рисия им подари Париж.

111

Анонимен

преди 3 години

До ГрешкиВ исторически план българите са здраво свързани с Русия, а не със Запада.Според проучване на изследователския институт "Pew" 73% от българитеимат положителна нагласа към Русия" - бас ловя,че русофилите са 98% , а не 73% ,но българите се страхуват да го признаят, за да не ги тероризират западняците.Все пак Русия винаги е помагала на България и е прощавала грешките ни спрямо Русия.--Защо тогава няма нито една партия за ориентиране към Русия (не казвам излизане от ЕС).

110

АБП

преди 3 години

Според нас Франция - велика някога държава по времето на Наполеон, сега е алжирска, африканска коочина. За да влезеш в париж минаваш 3 часа с рейс през някаква африканска джунгла от колиби, където могат да те заколят, като онези от Шарли Ебдо.Верно е ли е АФП?

109

България над всичко

преди 3 години

България е вечна, а разнии, който емигрирали цял живот ще са втора ръка хора там!видяхме ги успелите емигранти като хукнаха да бягат към България миналата година по това време - облечени в шушлеци, щото там са много успели, а багажа им само дето не беше събран в чували за *** хахахахахахаха а клоаката Франция да коментира България.. хахахахахахаха.. държава, където свободно мюсюлманите режат главите на френските ба'лъци, щото им е кеф не може да ни поучава

108

до МошеНик

преди 3 години

Абе, наистина се топим с много висока скорост:- висока смърност- застаряващо население- високо ниво на емиграция- ниска раждаемостВсе фактори, които трудно бихме игнорирали и са факт!

107

Анонимен

преди 3 години

Хора, събудете се!!!

106

Анонимен

преди 3 години

Баба Ванга е казала - Не Запада ще оправи БГ, а Русия, помагала е преди и ще помага и в бъдеще... казала е - БГ ще бъде зле, докато е към Европа, а като дойдат тези, които са със Русия, България ще се оправи и ще тръгне нагоре.. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ от 1989 и след това 2007 г БГ, та до 2021 БГ си остава на последно място в ЕС, защо!? В началото на 90-те бяхме 9 млн. а сега 7 млн., след още толкова колко ще бъдем ? От друга страна *** и турците се увеличават в цяла БГ , освен в най-големите градове

105

?

преди 3 години

До Генерал ДОБРИ ДЖУРОВКои са тези Тайти и Полунзия?

104

Анонимен

преди 3 години

Един комшия не си беше идвал от чужбина 15 години и вика излизам по центъра само етноси къде са българите нямаше толкова много ромеи викам благодарение на партийте се размножиха много и им станаха редовни гласоподаватели

103

емиграция

преди 3 години

Такива кукерски празници и нестинарски огньове има в Сев. Испания. Французите да изучат по добре съседите си, а не да се знаимават са нас.

102

0.3

преди 3 години

До разсмя мeВ моя роден край, хората, наричани "селяни" от панелните плъхове, имаха имоти (аграрна земя) и хубави къщи. И всички бяха привърженици на германците. Pоден/а 1950 и си спомням добре.