40

Анонимен

преди 3 години

До 36на зелените коридори има само на астразенека, и те по принцип са за хора извън групите на приоритет, така че пишеш абсолютни глупости, сигурно си платен тролейбус

39

Анонимен

преди 3 години

До 37Па нема да я оставя сама да обикаля и да я прават на мамуна разни...

38

Анонимен

преди 3 години

Защо не прочетете целия пост на 34, той казва, че е завел майка си, която е на 70, аз също водя майка си навсякъде, тя е на 71, но в момента е в болница за жалост :((((((. Преди да се подигравате на човека, първо вникнете какво е написал, после го плюйте, смешници.

37

Анонимен

преди 3 години

До 36АстраЗенека още ЕМА когато издаде разрешенеи за употреба написа изрично че същата не се препоръчва за употреба при хора над 55 години, бременни жени и хора с хронични заболявания, повечето страни в ЕС се съобразиха с препоръката, в Германия я разрешиха за употреба първоначално за хора до 60 години, но сега и за тях я изтеглиха от употреба, така че е хубаво ти да прочетеш

36

до 34

преди 3 години

Ходил си с мама на лекар?! Падам! Просто падам!

35

до 34

преди 3 години

Ти какво си чел, бе? АЗ се препоръчва ТОЧНО за хора над 55 и то със заболявания! Да не говорим, че майка ми на 79 отиде и се ваксинира на ЗЕЛЕН коридор с Модерна. Ама от всезнайковци като тебе с прости майки, дето цял живот ги водят на ръчичка, какво да очакваме?! Мама чака пеленачето да я заведе на лекар. АААААААААААААХАХАХАХАХАХА

34

До 34

преди 3 години

Мaйка ти се е спасила. Да е жива и здрава!

33

Анонимен

преди 3 години

тотален хаос, майка ми е на 70 години с диаебт и след като чака близо месец при личния лекар, оня ден и се обади за ваксинация, отиваме с нея и питаме каква ваксина, а тя вика астразенека подписвай тука и да те бода, викам и аз, ама как така тая ваксина официално не се препоръчва за хора над 55 години с хронични заболявания, даже в някои страни от ЕС въобще вече не се използва дори и при млади и здрави хора, а тая като ми вдигна един скандал, триела майка ми от списъка и да мрела...ЦИРКАДЖИИ !

32

Митьо

преди 3 години

То достатъчно да се каже, че астра Зенеката е 5 лв. бройката, файзера е 30 лв., модерната 60 лв. Вий како искате със скъпото ли да бодът кат могат да минат с ефтино?

31

Анонимен

преди 3 години

Днес на 41ви ден чипиран с АЗ коронясах, дано да мине по-леко. Пазете се дори и да сте ваксинирани.

30

До 30

преди 3 години

Браво, герой! По-добре ли се чувстваш сега, ***? Ами ако заразиш някой човек, който по различни здравословни причини не може да се ваксинира? Тогава още по-добре ли ще се чувстваш?

29

Анонимен

преди 3 години

При мен лично - дозата в мивката и се водя с първа доза Зенека официално. Личната лекарка доволна с 10 лева, аз доволен без странични ефекти, баламурниците от правителството - доволни окрали милиони, троловете по коментарите - доволни, имало висок процент ваксинирани...Въобще, вижте колко е хубав света, всички са доволни.

28

Анонимен

преди 3 години

Много мои познати просто се отвратиха от лъжите и постоянното натъртване, от шуробаджанащината за Фазер, от кoмyнистическото отричане на страничните ефекти, от нелепите обвинения че само сме си виновни щото не сме спазвали мерките...Ефекта? Само един познат се ваксинира, другите им рекоха да си заврат ваксините където Слънце не огрява. Щом за тях е по-важно да ваксинират медицинските сестри, някакви ИТ-та и продавачките на Лидл - значи по-важната работа са я свършили, ще минат и без нас.

27

Анонимен

преди 3 години

Ни са въксинирсм пусмъртну.

26

Полина

преди 3 години

Защо да се възползват от"зелените коридори" и то с Астра Зелника?Това е най- нескопосаната ваксина и затова я предлагат на обикновените хора.Защо не предлагат от другите ваксини?Докога този "толуп" ще харчи нашите пари?Народе, спиш ли?Събуди се най- после!

25

Анонимен

преди 3 години

Страховете са неоснователни, ама защо РНК ваксините се пазят за наши хора, а на народа се предлага само астра зенека? Да ваксинират "техните" си хора с астра зенека, а РНК ваксините да ги пуснат по зелените коридори. Защо не става така?

24

Анонимен

преди 3 години

Кой контролира статистиката на заразените и починалите. Щото докторите за да се изпишат на първа линия може да си пишат по сто на час заразени. Защо аз не познавам нито един заразен болен или починал. Да не би с хората които общувам всекидневно а те са хиляди такава ми е работата да са от друга планета и вирус не ги лови. Нещо гнило много гнило има в цялата история.

23

Мангър

преди 3 години

На 100000хил 100 човека не било опасно...Остават много ваксини никой не ги иска...Чудят се как да ги рекламират...Ако не ви се живее бийте си Астра...Може да сте късметлии да изживеете...

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Копия от тази деклаарция може ли? Защото в чужбина не искат.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Да, отакзаха се, след като имаха предостатъчно, така че дори никой никога да не направи Ковид ваксина повече, те ще са запасени за 2 поколения напред :)