59

Анонимен

преди 3 години

И цялото това словоблудство, за да те убедят да си сложиш ваксина, защото видиш ли ти си проблем за дадени хора да ходят да ядат и да пият навън и да се разхождат със самолети. Пределно ясно на всички, е че ако се спазваха изолационните мерки нямаше да се стигне до тази ситуация...Повечето хора не взимат нещата на сериозно и вместо да си седнат на задниците вкъщи за 20 дена те си правят каквото си искат и после викат, че няма смисъл от мерките и се надяват на вълшебно хапче и ваксина, а то няма!

58

АнонимеН

преди 3 години

И КАКВО КАТО ПРИЧИНЯВА СЪСИРЕЦИ!!!НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА Е 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ТРЯБВА ДА Е!

57

Щерю

преди 3 години

Астра-Зенека трябваше удачно да я прекръстят на Мега-**/...

56

Жалко, но факт

преди 3 години

Щеше са е смешно , ако ..... Разбира се че от ?-комисията ще ви обясняват , че няма страшно , защото вече изхарчиха подкупите дето взеха от фарма-производителите и ако не се пласира материала ще е малко неудобно, разбираш ли ме.

55

Анонимен

преди 3 години

Нищо й няма на ваксината. Обикновена търговска война, която производителите на в пъти по-скъпите ваксини водят. И какво означава, че при 200 000 ваксинирани, при някой имало съмнение. Който се съмнява да не се ваксинира, но не я спирайте.

54

Анонимен

преди 3 години

Скъпите ваксини атакуват евтините, а всички заедно - Спутник V, която е най-успешната и чиста ваксина.

53

Диян

преди 3 години

продължение:На Covid-19 ще ти се появят четирите допуснати ваксини в ЕС, можеш за всяка от тях да генерираш данните. Оттук нататък също е доста оплетено, но не ми се пишат фермани, надямва се да се справиш с доста ровичкане и изпробване.

52

Диян

преди 3 години

до този, който пожела линк за данните, които постнах малко по-рано:Понеже е малко трудно да се ориентира човек сам (аз едва ли бих успял), бях постнал един линк с подробни указания за стъпките, но изтриха целия пост (предполагам заради линка). Накратко: напиши в Google "EudraVigilance adverse repports", след това отвори страницата на EudraVigilance (би трябвали да е топрезултатът), отиди на "Съобщения за подозирани нежелани лекарствени реакции по вещества", после на буква C и търси Covid-19.

51

Анонимен

преди 3 години

А другите Ковид ваксини много ли са добри?

50

до анонимен 54

преди 3 години

До Анонимен 54Изказването ти е тъполНяма нищо с употребата на алкохол, не това е проблема на ваксината.

49

ппетров

преди 3 години

Общо 2287 са регистрираните случаи на проявили се тежки странични въздействия. Под тежки въздействия от "Паул Ерлих" разбират такива странични ефекти, "при които се налага пациентите да бъдат лекувани в болница или реакциите могат да бъдат определени като значими от медицинска гледна точка". От тях 1728 са свързани с ваксината на BioNTech/Pfizer, 352 - с препарата на AstraZeneca, 113 - с ваксината на Moderna.

48

Анонимен

преди 3 години

То ако пиеш алкохол също можеш да получиш тромбоза и още куп заболявания.Но ни ще продължим да си пием.

47

ппетров

преди 3 години

До Остей тъз работаПетър Петров накратко ппетров е ник, а ти какво си пил?

46

Анонимен

преди 3 години

А ВИРУСА ОПАСЕН ЛИ Е, АКО ВЪРЛУВА ОПАСЕН ВИСОКОЗАРАЗЕН ВИРУС СРЕД НАС НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА ГО УСЕТИМ ПО НЯКАКВИ СИМПТОМИ.

45

Анонимен

преди 3 години

Смразяващо е да се ваксинираш и кръвта ти да се пресече, като прясно мляко да се превърне в извара! Предпочитам вируса

44

ппетров

преди 3 години

Има нещо гнило във всичко това:По данни на института"Паул Ерлих", от началото на ваксинационната кампания в Германия има общо 351 смъртни случая със съмнения за възможна връзка между леталния изход и ваксинирането. Във всички тези случаи починалите са били ваксинирани няколко часа до 40 дни преди настъпването на смъртта. От тях 286 случая са свързани с ваксината на BioNTech/Pfizer, по четири случая се падат на Moderna и AstraZeneca.

43

Анонимен

преди 3 години

Направете ги платени тия ваксини и да приключим с тия спорове коя е по-хубава, коя е по безопасна и т.н. Пазарът сам ще покаже какви са предпочитанията и страховете на потребителите.

42

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се вслушаме в препоръките на "форумните експерти",дали ваксината е опасна. Макар, че вече е компрометирана от тези новини. Най-добре да я спират и да се продължава с другите ваксини.

41

Анонимен

преди 3 години

"Нова спънка пред "АстраЗенека": Безопасна ли е ваксината?"Ако беше безопасна щяхте ли да задавате този въпрос всеки месец? Щяха ли държавите да я спрат? Не, не е безопасна.

40

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСмъртността от ваксините е по-висока от тази на вируса.