38

Нинка импекса

преди 3 години

Нинк импекса ше ви опраи! Що никой не й търси сметка?

37

дедо Ташунко

преди 3 години

Гарантирано от ГЕРБ! Бойко сега ще запретне ръкави и освен магистрала, водопровод, селска баня, супермаркет и театър, ще изгради плувен басеин с олимпийски размери, както и стадион - с няколко милиона европейски пари. Веднага след изборите! Ще може да се окъпете.

36

стефчо

преди 3 години

Много по-добре е да копаеш с мотика,а не да ходиш на фитнес дето е абсолютна бесзмислица. Като хамстер в колело... яко затъпява човешката раса

35

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Кой на днешно време копае на полето с мотика бе , механизацията на земеделието започна още след ПСВ, много сте изостанали ама то нормално софеанци не знаят какво е картоф

34

Майтапчийски с Ифата

преди 3 години

Ми.Боко каза да си одите пеш като нема път

33

Анонимен

преди 3 години

Там е по добре от истерясалия град въздух и спокойствие отмора колкото и да копаш

32

Анонимен

преди 3 години

Е пак добре, че 40 човека са останали. Защото има села, които направо ги заличават от картата и всяка година е така, откакто дойде демокрацията.

31

РЕПТИЛ

преди 3 години

С много малко пари и малко усилие може да се направи баня дори с крачна помпа. Тия дори не съзнават в каква идилия живеят, аз им завиждам за спокойствието. Ако нямат набези от шведи, то това си е рай - пиша го без никаква ирония.Като ми дойде времето за пенсия искам да живея на такова спокойствие.

30

Ванката

преди 3 години

Ми никъде не е казано, че всяка махала и селце трябва да имат канализация, магазини, транспорт, лекари... Икономически изобщо не е оправдано за пет къщи да се харчат пет милиона за водопровод. То цялото село струва 10х. лв. с козите барабар.

29

Анонимен

преди 3 години

Ако имате път към северозападнала бг отбиите от монтана по един четвъртокласен път и минете през селцата покрай този път. Ще се учудите в кой век сте. В тези сел ца нямат не само вода но и ток. Имали са герани но вече са пресъхнали. Водата е била варовита и нее ставала не само за пиене но и за миене. Твърда вода която *** не хваща. В тези селца са останали само баби и старци а мизерията е тотална. Но баш шлангажията вика че сме в Европа. Европа от средновековието.

28

Анонимен

преди 3 години

Много интересно защо нямат водоснабдяване. Високопланински села имат вода, пък тези нямат, хм...

27

АСАН

преди 3 години

До АнонименДА.ТОВА Е КОМУНИЗМЪТ.

26

Анонимен

преди 3 години

Късметлии са жителите на това село, а в градовете има мръсен въздух и хората умират от Ковид и от ваксини.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Не.През соца населението е намаляло с 800 млади хора.През 1989-та в селото вече е имало само 300 старци.Още тогава това село вече е било мъртво.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Простата математика показва, че през гадния комунизъм населението е намаляло малко под 4 пъти."Ами през прекрасния комунизъм за 45 години можехте поне вода да прекарате на селото.

23

от село

преди 3 години

импексова ше оправи селото , тя е загрижена за народа !

22

Анонимен

преди 3 години

Ами намаляло е населението през соца, защото са отишли по заводите да работят, просто са се преместили в друго населено място. При маханизацията на селското стопанство какво да седят на село, като с един трактор може да се изорат хиляди декари. Мотики вече не са били нужни.

21

Анонимен

преди 3 години

Явно, че никой няма да си мръдне пръста. Ама защо не си сложат една помпа в кладенеца поне на ръка да не въртят? Може механична, може и на ток. Механичната е евтина, ама трябва не малко усилие. После с тубите в каруцата и по къщите доставка. Там общината да плаща някаква заплата на тоя човек и толкова. И за животните отделно. А цялата е ирония е как се казва Извор махала и е без вода. Толкова ли не могат да отделят някой лев за заплата разносвач на вода? Или англичани пенсионери чакат селото?

20

Nona

преди 3 години

Много тъжно...каквото и да се каже,малко ще е!

19

Анонимен

преди 3 години

До 19Ами направихме сметка1946та - 1136 човека1985та - 3102019 - 53Сега -40Простата математика показва, че през гадния комунизъм населението е намаляло малко под 4 пъти.През демокрацията - почти 8 пъти.Мерси. Лесно се смята и е очевадно.