42

бай онзи

преди 3 години

и родителите на студентчето да беше убил - жалко за австралиеца ,че си загуби време зад решетките..

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Ти пък от къде знаеш за криминалното му минало ?

40

Анонимен

преди 3 години

Аз няма как да коментирам съда - това е решението му. Клипа съм го гледала няколко пъти и виждам едно - една група напада човек.

39

1234

преди 3 години

Нормално, време да убие пак, е африка например..

38

Анонимен

преди 3 години

това момче бе жертва на кееелемето на един апаратчик Моновс власт го вкара в затворатой бе невинен и защитаваше друг човекжелая му успехмного читав човекот такива има нужда света

37

Анонимен

преди 3 години

Студента Монов е бил 2.9 промила алкохол, заедно с още 15 човека са го нападнали.За какво изобщо е бил в затвора ?

36

Анонимен

преди 3 години

Цяла България беше против предсрочното му освобождаване и въпреки това го освободиха! Можеха да го върнат, за да си долежи присъдата и въпреки това не го направиха! А убавецо бойко се правеше, че не е разбрал!

35

Анонимен

преди 3 години

Студента Монов на какви лекции ли е бил там?

34

До 34

преди 3 години

Не, офчице, не съм от БХК. Но съм изчела материалите по делото. Изцяло невинен човек осъдиха заради връзките на мама и тате на едно неразличаващо се от убиеца на Милен Цветков синче. Това не е правосъдие, а ДС връзкарство. Утре може да е твоето дете на място на това момче (Джок)

33

Анонимен

преди 3 години

Пак налазиха надничарите от *** фабриката да защитават убиеца.

32

Анонимен

преди 3 години

До 30Напротив, имал е криминално минало, както и случаи в които се показва като като психически нестабилен и агресивен, търсещ конфликти човек. Активно е търсел подобни конфронтации, за да му излезе шанса да наръга някого.

31

КрумСтрашни

преди 3 години

На клипа,който се появи в интернет 13г. по-късно ясно се вижда,че нашия *** с още 5-6 човека нападат Полфрийман и той се защитава,така,че случая е ясен.

30

до ДС в хор

преди 3 години

Така ли бе, юристче от БХК! Така ще кажем ми, и на мен да ми платят по 10 хилки сигурно ще го защитаам този убиец! Вие и симействата си ще продадете!

29

Въпрос

преди 3 години

Хайде да ви питам, защото българинът от сърце мрази чужденците, ако не беше този, а вашата дъщеря, нападната от 10тина пияни-заляни и се опитат да я изнасилят и момичето наръга някой от нападателите с нож, трябваше ли да я осъдят, че не задоволила доброволно нагона на депутатските синковци? Едно време такива ги вършеше Владко Живков и компания, а момичетата не смееха да шукнат

28

ВСЕ СИ МИСЛЯ

преди 3 години

че такава подигравка с БЪЛГАРИЯ по времето на социализма не можеше да се случи. Да убиваш безнаказано на чужда територия после като английското пи.члеме да го посреща на летището в Лондон лично посланника на Нейно карско величестство с букети и фанфари. А оня "ФУТБОЛИСТА" от затънтено скандинавско село дето си упражняваше волето в главите на клетите български камериерки.

27

ТОВА Е ДРАГИ ЗРИТЕЛИ

преди 3 години

Нашата политически независима и неподкупна Съдебна система.

26

ДС квичат в хор

преди 3 години

На видео записите ясно се вижда, че Полфримън се отбранява срещу група от над 10 човека, които го удрят с павета и ритат. Няма психиатрична експертиза Полфримън да е луд и ей така да напада хора с ножове. Няма и престъпно минало. Бил замахнал с нож, докато го бият, какъвто имат повечето младежи- "пеперудка" им викахме на времето. Синчето на депутатин и бивш ДС кадър взело, че пукнало. Ами не е виновен Полфримън в случая. Аман от ДС ченгенца и връзкари

25

Анонимен

преди 3 години

Този е странна личност. Обикалял е света и си е търсел проблеми. Бил е в Турция, където се запознава с български туркини и идва тук в Самоков да ги оправя. После се включва в престъпния контингент на България. Той твърди че е живял с хора от агитката на Левски и разкрива с какви незаконни неща се занимават. Та нищо чудно че се е сбил с хора от агитка, защото вече се е чувсвтал част от престъпна групировка.

24

Хм

преди 3 години

Пореден резил за България...То вече претръпнахме.

23

Анонимен

преди 3 години

Сега ще отиде в някоя друга държава да се опита да подобри рекорда на сънародника си, който изби хората в Нова Зеландия. Австралийски културни особености, ко да праиш.