46

Анонимен

преди 3 години

Мале, сега за всеки поотделно ако ще пишем как е изкарал сезонния грип и с кого е бил в стаята...

45

Анонимен

преди 3 години

Абе, къде е оня пар-цал от афера.бг? Да ни каже как Чорбанчето не е болен от ковид, а нестинал на ски и има безобиден(!!!) плеврален излив? Разни дренчевци и други несмаслени кап-ути близки до жълто-кафявия й сайт, къде сте?

44

Слави Трифонов

преди 3 години

Видяхте ли, че чалгата лекува. Са, са, са за нашия човек

43

Бунгар

преди 3 години

Как може? Лично ас съм го гледал в интервю когато каза,че е преболедувал вече ковида. Сега казва,че предполагал,че го е преболедувал.Това не подхожда на никой да лъже,и още повече на професор по национални медии.

42

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с дървени комунисти, които продължават да неглижират и да усмиват всичко около вируса, но... такава им е "ценностната система" на тези хора. Просто са израснали в лоша среда и ще трябва да ги търпим докато изчезнат.

41

Толкова

преди 3 години

ми напомня за Корнелка! И престоя и във ВМА.

40

Анонимен

преди 3 години

Нека му припомним теорията за РНК ваксините и векторите ваксини,как щели да навлезнат в нашето ДНК и че ще го променят. Този също твърдеше ,че Астра Зенека ваксината ще е безопасна. Също твърдеше много пъти че е преболедуване корона вирус и че има антитела които ги следи и това е причината да не се ваксинира.Казваше:Аз преболедувах и имам имунитет понеже имам антитела.Това е причината да не се ваксинирам.Естественото преболедуване води до най-добрия имунитет.Това са неговите изказвания.

39

Избори 2021:

преди 3 години

Вариант 1: Български професор от БАН, ЛЪЖЕ че е изкарал KOVID-19 (в нито едно интервю не казва "вероятно") и затова няма да се ваксинира, и че няма нужда от мерки, защото всички вече сме го изкарали ....Вариант 2: Български професор от БАН, РЕШАВА че е изкарал KOVID-19 без да си е правил тест (оставаме без коментар дали е пазил близките си по това време) и препоръчва хората да не се ваксинират, и че няма нужда от мерки, защото всички вече сме го изкарали .....Изберете: ЛЪЖЕЦ или ***

38

Анонимен

преди 3 години

Поредния комунист, който като го удари реалността започна да дава заден и да маже какво се е опитвал да внушава.

37

Анонимен

преди 3 години

Ако този е имунолог, аз съм извънземно.Като съм му чувал коментарите,аз като лекар започвах да се срамувам за титлата му.Той може да има титла, но това не означава че е компетентен. Абсолютни небивалици е говорил винаги.

36

Анонимен

преди 3 години

В БАН има свестни хора,но са малко.Мнозинството са бивши комунисти и върскари и са далеч от науката и много близо до клюките.Трябва да се трансформира и да се махнат всички от комунистическото време и всички свързани с тях.Общо взето същото е като в политиката агенти министри,президенти агенти,премиер охранител на най-големия тоталитарен владетел на България и притежател на метреса и наказателна групировка част от мафията.Това е хора,аз съм много разочарован от всичко и мисля ,че няма спасение.

35

До Реалист

преди 3 години

Като си реалист, подготви ли си вече дрехи за затвора? Цялата гербаджийска престъпна *** начело с Барба Ганьос ще завършите там. Освен ако много се заинатите и работата не отиде на линч...

34

Веско

преди 3 години

Много страсти в коментарите. Вируси има и всички ще ги преминем. Някои по-леко други с усложнения. Факт е, че колкото повече го забавяме с "мерки", става по-зле. И за хората и за икономиката. Само фармацевтичните фирми се развиват добре.

33

Реалист

преди 3 години

До БАНко. А бе, не си ли разбрал отдавна, че с такива ялови постове по сайтовете не става. ГЕРБ ще ги отвее на 4.4 и идва Борисов 4.

32

Анонимен

преди 3 години

И сега какво той си мисли, че се е отървал? Да ама не! След ковид започват сърдечно-съдовите проблеми масово. Инфаркти, инсулти и т.н.

31

Този говори

преди 3 години

като че ли е от английското кралско семейство или най-малкото е номиниран за Оскар.

30

Анонимен

преди 3 години

Бабикян, вярвам на себе си и на това което виждам. Това че всички масово участват в приказката Царят е гол, е техен проблем. Харесва им да ги лъжат. Ха ха.

29

Изнервен

преди 3 години

Това говеддо изобщо не трябваше да го лекуват. Помним какви плюнки и глупости ръсеше и за вируса, и за мерките и за лекарите.

28

БАБИКЯН

преди 3 години

ДО АНОНИМНИТЕ и ВЕЧНИТЕ ПРОТЕСТЪРИвие на никого ли не вярвате, освен на Бабикян

27

Анонимен

преди 3 години

Тоя вместо да се скрие някъде от срам, пак приказва глупости. Идеален кандидат-депутат.