21

Анонимен

преди 3 години

Значи действа се така: Първо наркотици за тежко болните - после свободно за всички;

20

българин

преди 3 години

Ми правилно! То иначе в тоя локдаун не се издържа!

19

Нато на тор!

преди 3 години

ей зарадитов амразя наште американски агенти и *** ,ако ще копирате от ФАЩ защо не копирате легализацията на конопа бе ,България има отчайваща нужда от пари ,и легализацията може собственоръчно да съжии българската икономика!Аре америнаски продажници нпаравете тревата легална и тука!

18

G

преди 3 години

От бизнесс гледна точка, само изостанали наций не разрешават това. Защо ?!? Защото големите Табак компаний се държат от държавата вземат ДДС акциз такси. Същият може да държи правата с един лиценз за продажби фактически всичко да минава през него. И да разреши на консуматорите на това да ходят замаяни по улиците. Друг е въпросът че от коноп се правят чудесни продукти, не толкова скъпи като цигарите но много по практични и нужни за хората.

17

Анонимен

преди 3 години

До 14В Северна Корея е легално

16

Анонимен

преди 3 години

Алкохолът е много по-страшна дрога от марихуаната.Милиони умират от цироза ежегодно, но това не прави впечатление на "борците за свобода"

15

?

преди 3 години

Там е развлечение, тук е престъпление. Там продавачите плащат данъци. Тук плащат на полицията.

14

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще си останем ние и Сверна Корея.

13

До 12

преди 3 години

Да бе. Друго си е като изпиеш половинка ракия и си патрЕот.

12

Анонимен

преди 3 години

Не е важна свободата, важно е хората да са дрогирани и замаян за да не разбират какво става и как ги е.... ват.

11

Анонимен

преди 3 години

Бизнеса с китайски "соли за вана" пак ще се възроди. Шулгин ви разглези навремето и сега ще е кой каквото добара.

10

Крум

преди 3 години

До 7. Хей, а ежедневния прием на алкохол не е ли зшозакон геноцид. Стотици хиляди умират ежедневно в световен мащаб от прием на алкохол, а з марихуаната няма никакви доказателства за фатални изходи. Тя би могла единствено да отключи психично разстройства при хора, които имат такава предразположеност. Но съм убеден, че в страните с легална употреба няма бум на тези разстройства.

9

Анонимен

преди 3 години

Поредният опит за намаляване на населението вируси трева амбреажи свършване отвън аборти хапчета спирали вефове.Глпаци винаги ще се намерят

8

Димитров

преди 3 години

Очаквана нова крачка във войната с бъдещата биомаса за демонтиране на мозъците.След време кратуните ни ще се използват основно за ударни музикални инструменти.

7

Анонимен

преди 3 години

озаконена наркомания

6

Крум

преди 3 години

Чудесна новина. Цивилизованите страни вървят по този път. Ако я легализират и тук ще знаем какво купуваме. Предполагам, че няма да бъде пръскана с всякакви незнайни субстанции. И най-големия плюс - няма да пълним гушата на сивите кардинали

5

Весо Весо

преди 3 години

А нашите умници спят.

4

Astarot

преди 3 години

Да не забравяме, че основният идеолог на забраната е САЩ. Тази глупост им е струвала до сега стотици милиарди в полицейски ресурси, съдебни разноски и издръжка на затворници, хванати с 5-10 грама...Вместо да се събират акцизи и данъци от продажба, се пълнят джобовете на мафията и контрабандистите.

3

Анонимен

преди 3 години

Файдата е,че всеки печели от това тук.Ако обаче я регистрират, цената и ще падне рязко и ще има статут на кутия цигари от супера+ някои забрани за въздържание, като при алкохола.

2

44899

преди 3 години

Попрочистиха социалната система. сега идват стъпките към формирането на устойчива биомаса. По-нататък ще им бъде още по-лесно.