182

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова са глупости, които си написал, много българи имаха идеи,някои ги реализираха,но им отнеха всичко,отделно,че на търговете не се допускат нормални хора, а само определени партийци от партиите, които партии даже не са български! Да не говорим в селското стопанство,там субсидии не се дават на желаещите да произвеждат,ако ще и да се счупиш да подаваш документи,а се дава само на връзкарите,това го знам лично от хора занимаващи се с животновъдство,които се отказаха!

181

Анонимен

преди 3 години

до 197 и все другите му виновни нали, даже за това че със смърдящи некадърни чалгясали връзкари каквато е станала цялата му нация напредък няма как да има пак са му виновни другите държави

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198Корнела дето на 28 години си купи Техноимпекса.*** тя не е много "западна", нищо че сега синчето й живее в САЩ.:))))))

179

Анонимен

преди 3 години

кои европейци са те ограбили? професор свински змеевски и другите милиардери български бейове със свински физиономии и български имена които окрадоха заводите и на които ръкопляскаш по команда ли?

178

Анонимен

преди 3 години

Българина от село и от вехтата панелка разбира ЕС като някаква дойна крава от която просто трябва да получи едни неща. От него се иска само да каже "дай". Не се изисква да работи, да прави нещо полезно, да допринася с нещо, да има идеи, които да реализира.Не. Той иска да дойде някой и да му каже: ето ти 2000 ЕВРАКА на месец да имаш да си харчиш, защото вече си в ЕС.ТОВА иска въпросния индивид.Селски трагедии.

177

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе стига си ни говорил шменди капели, нали и европейците участваха в разграбването на България? Какво се правите на луди? Хайде да не казвам имена и да не вадя видеа нагледно, но примери бол. Сега вече няма и какво да се краде,всичко е раздадено.

176

Анонимен

преди 3 години

до192 мутрите са типични българи, хората ги харесват щом гласуват за тях и им ръкопляскат по команда. никой друг не е виновен че българите гласуват за нагли свински мутри и ги търпят и им ръкопляскат по команда даже напротив, от ЕС много пъти са се изказвали негативно но българите си харесват тия хора иначе нямаше да гласуват за тях

175

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОх,моля те, кой спря проекта АЕЦ Белене, не бяха ли французите,че даже наградиха Кунева с висока служба и дебела заплата за предателството спрямо България? А сега тази централа щеше да произвежда евтин държавен ток за цялата страна и за износ!

174

Щирлиц

преди 3 години

Корнфлейкс звучи и без това отровно.

173

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма на нас ни унищожиха всичко в България,което произвеждаше и създаваше работни места, какво да плаща България, като чрез мутрите, които не са българско създание се ограби населението в България до кокал?

172

Анонимен

преди 3 години

до 189- да се сменят тогава държавата на чалгясалите да плаща 15 милиарда и да получава 5 под формата на субсидии а Франция да плаща няколко милиона а да получава няколко милиарда субсидии и тогава наглите свински физиономии могат да взимат по големи субсидии така е справедливо, нали?

171

Анонимен

преди 3 години

никой от европейския съюз не продаде заводите за жълти стотинки на нагли българи със свински физиономии българите го направиха, не може да искаш да си връзкар и да си избираш нагли мутри да те управляват и да вървиш напред няма как да стане.Разликата е че Франция плаща милиардите от които наглите въшкари чалгаджии получават субсидии а не обратното ако не е Франция и Германия няма да има субсидии вобще даже и за наглите миризливи некадърници връзкари

170

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи си смешен ! Че България храниха половин Европа,освен силно развитата промишленост и международен транспорт,кой унищожи всичко това,за да си пробутват техните стоки? Аааааа?А кой рекетира българските бизнесмени? А? А кой ограби населението в цяла България чрез застрахователни дружества,а?И наистина няколко държави в ЕС са с ПРИВИЛЕГИИ в селското стопанство - факт,ти виж законите и резултатите,а не аз!

169

Анонимен

преди 3 години

до 186 нищо не стига до населението защото на тях им харесва да са нагли чалгясали връзкари и да ги управляват мутри със свински физиономии

168

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе ей, България бяхме страна, много по-развита и от някои западноевропейски държави,а днес от парите за България от ЕС, нищо не стига до населението!

167

Анонимен

преди 3 години

Двоен аршин- хора в европа работят и плащат на чалгясали некадърници връзкари които живеят като въшки присвояващи евросубсидии в републиката на великите мутри. Да започнат да плащат милиарди а да получават милиони вместо обратното или поне да плащат заплатите на некадърниците си в европарламента които изпращат и тогава да разказват колко били велики

166

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ още нещо, в един окръжен град,няма да споменявам кой, едно трудолюбиво момче направи маса български супермаркети , бизнеса му вървеше нагоре и на много места и го утрепаха,вероятно "справедливата" европейска конкуренция го убиха.После се чудят защо хората искат руски туристи и търговия с Русия и Азия,а не с ЕС, ами ей затова,защото заради натиска и не ни дават възможност да се изравним с европейските фирми

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177 Правителството никога ,ама никога не е поискало щандове за български храни . Това го предложи БСП и тогава започна голямото плюене на Гербавите ,по тази добра идея .

164

Анонимен

преди 3 години

До ъъъЕС дори подкрепя местните производители.Това, че никой не иска да произвежда, а само да прекупува и да слага надценки си е проблем с манталитета на "бизнесмените". Пропагандата,че лошият ЕС забранява всичко,може да си я спестиш - много малко хора вече й се хващат----Ха-ха,така ли,бе?Я сега кажи защо субсидиите за сексло стопанство не са равни за всички държави в ЕС, а за България са доста по-ниски?Я кажи сега защо Франция и само още 3-4 държави са с привилегии в селското стопанство?

163

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 179Само някой, който не е бил даже роден преди 89та може да говори такива безмислици.