36

Гласувайте!

преди 3 години

Гласувайте с ум и разум!Мислете за кого, за да не съжалявате после.Тези, които ви обещават това, което искате да чуете, дали щего изпълнят след това? Дали по принцип е изпълнимо?Мислете какво ви предлагат - реални, изпълними неща иликрасиви илюзии и после всичко отначало.Мислете хора, нали затова сме хора, за да използвамесивите си клетки, тоест ума си!

35

Важно

преди 3 години

За 10-ти път пускате реклами само на помаците от ВМРО ,всички знаят че плащат с крадените пари от "сделката" Ф-16!На Евроизборите беше същата излагация!

34

Анонимен

преди 3 години

Национал-социалистите от ВМРО, не правят друго освен да раздухват краен национализъм и празни обещания! Македония била българска - смешници. Българите това изобщо не ги интересува. Искаме да имаме нормални политици, мислещи за хората и не започващи националистически войни. ВМРО на Джамбазки започва точно такава без да си е взело поука от историята!

33

...

преди 3 години

Много пара потрошиха за изборите "войводите".Добре са се налапали покрай ГЕРБ.Накъдето и да погледнеш все мутри в черни костюми те агитират,белким някой се върже на щедрите им обещания...

32

Анонимен

преди 3 години

САМО БЪЛГАРИТЕ СА ТОЛКОВА НАИВНИ ЧЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЯКОГО САМО ЗАЩОТО ИСКАЛ НЕЩО

31

Анонимен

преди 3 години

Б белите държави и в държави с разумно население / ние не сме такава държава от към разум / такива шарлатани и измамници в политиката виреят най-много половин мандат и си подават оставката под натиска на избирателите си, но в България такива измамници "живеят" най-дълго на политическата сцена, защото както казах населението в България не е разумно, затова мизерства и търпи всякакви злини ! "Пр'ост народ, слаба държава" какво по-истинско доказателство от тази поговорка за народа какъв е ?

30

пандиза

преди 3 години

Само там му е мястото на народното събрание дело на БКП!!!

29

Анонимен

преди 3 години

Никой от тези бандитски шайки днес в НС създадени от БКП не трябва да влизат отново в Парламента, а в затвора, да им се изземе в полза на държавата цялото имущество придобито след преврата от 10.11.89 г., защото е придобито по престъпен начин, чрез кражба и счетоводни "гимнастики", така както направи Испания преди 6-7 г. с политици придобили милиони в $ и къщи, вкара ги в затвора и им иззе всичко дори и вилите в Коста Рика и Доминикана...

28

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви вярва вече - Бита карта сте като волен,яне янев и др Псевдо патриоти !Вие сте срам за България !

27

Анонимен

преди 3 години

ВМРО И ГЕРБ ВОДЯТ НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА.САМО ЧЕ ПРОГРАМАТА ЗА ТАЗИ ПОЛИТИКА Е ПИСАНА В МОСКВА.

26

Bp

преди 3 години

Стига бе, пак ли ще увеличаване цените двойно?!!

25

Анонимен

преди 3 години

Аз още не мога да разбера, кой гласува за ВМРО... дори не им знам политиката и за какво се борят ...

24

Анонимен

преди 3 години

ЕДНИ ХОРА ДЕТО НИЩО НЕ РАБОТЯТ ИСКАЛИ ПОВИШАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ ЗА ДА ВЗЕМАТ ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ И ДА УПРАВЛЯВАТ ТЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28 - в момента в България съотношението на лапащи и гладуващи е 1 към 1, защото ГЕРБ включиха в лапането цялата администрация в страната и смятам дори, че тя е повече от бедните дори, така смятам !

22

Анонимен

преди 3 години

Пак ли :) като на миналите избори :) ВМРО реално не може да направи нищо. Буквално, понеже никога няма да има мнозинство. Единственото кото може да направи е да обещава.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Това осредняване е оптимистично, трябват 50%прехранени за да излезе статистиката. Като има един лапащ и 20 гледни, няма как средно всички да са яли. За това имаме едно от най големите разслоявания в европа.

20

Анонимен

преди 3 години

И'Д'И'О'Т'И', средна пенсия и средна заплата, много е лесно усредняването, той яде 4 кюфтета на обяд, аз нито едно, средно сме изяли по 2 ! До тук бяхте шайка бандитска, нито един политик участвал в управлението от 89 г. до днес няма место в Парламента, всички сте със запазени килии в затвора, все някой ден и това ще стане измамници гн'усни !

19

Анонимен

преди 3 години

Тези "водещи" са потресаващо зле!

18

Анонимен

преди 3 години

До Програмист 15Байче, стойността на труда се увеличава организационно. Като ти кажат : така го пра'им тука, ти кво се пънеш. Да знаеш, че си свършил. Без инвестиция в машини, по-добро разпределение на натовареност, вътрешни курсове за квалификация и всички тези други красиви неща дето цивилизованите страни правят, бай Пейчо - шлосера, ще работи на 50 годишните машини със същата скорост с която е работил 70та. година. Ай-титата са изкюченията от това правило поради спецификата на работата

17

Анонимен

преди 3 години

Че ще вдигнат доходите ще ги вдигнат ама хайде да не посочваме на кого