28

ДО 15

преди 3 години

Наистина си много т.ъ.п.! Явно не си попадал в такава ситуация и не ти е ясно.! На колко годинки си бе юнак! Тука сте все ,,пубери разбирачи",нележали и не приемани в болници!..Попълват се няколко екземпляра когато те приемат в болница и трябва да дадеш съгласие за съответните манипулации при които има и риск. И можеш да откажеш,на твоя отговорност. В онкологията двама преди мен отказаха с подпис,назначена от хирурга химиотерапия !...Тази тема не е за голобради многознайковци!

27

Анонимен

преди 3 години

До 27Седяла си в къщи защото в болницата е " нямало места". Ако не си човек на някой те ваксинират с Астразенеката и за теб "места никога няма". Нищо, че си от бачкаторите дето плащат масрафа за целия цирк.

26

Влади

преди 3 години

Ако има поне един истински журналист, нека потърси кой пусна фалшивата новина, че за художничката НЯМАЛО БИЛО място в болницата! Или колкото по-вече лоши и фалшиви новини, толкова по-добре за задкулисието, което стои зад медиите.

25

Тачо

преди 3 години

Ще има Видов ден за всички .

24

Анонимен

преди 3 години

Жената ако си беше стояла вкъщи, без да търси помощ от тия, още щеше да е жива.

23

Анонимен

преди 3 години

Ама защо въобще са я вкарвали в болница! Мангъра го каза - пижамката, супичка и никакуъв антибиотик!

22

Анонимен

преди 3 години

У нас винаги починалия човек излиза виновен. После честите лекари се оплакват защо ги бият.. Ами заради ей такава липса на спрведливост

21

До Анонимен 20

преди 3 години

Твърдението на болницата е, че жената е отказала хоспитализация. Написала го е в официалната документация при прегледа на 17.03.Ако сте убедени в обратното, защо не изчакате графологичната експертиза, преди да раздавате присъди?

20

Анонимен

преди 3 години

На бургаските шамани пак пациентите са им виновни.Навремето една "невроложка" в държавната болница изгони сестра ми от кабинета си, щото била симулант. Преструвала се. Заведох я във Варна - мозъчен тумор.Такива са всичките. От тук нататък няма какво да говорим за професионалните им качества. Сега били "герои". Пфу!

19

Анонимен

преди 3 години

Лекарите бягат от отговорност естествено.

18

Анонимен

преди 3 години

До няма лекарства заВероятно си лекар? Би ли споделил каква е квалификацията ти в областта на медицината?

17

Анонимен

преди 3 години

До лъжци!!!Честно казано, май вярваш на "хората", защото сам си лъжец....Или?

16

Анонимен

преди 3 години

Напротив, нейните приятели даже казват, че е трябвало да задейства връзки, за да я приемат, защото нямало места и са и отказвали два пъти.

15

Анонимен

преди 3 години

Интересно, хем я карат с ЛИНЕЙКА в болницата, хем отказва хоспитализация. Явно наистина ни смятате за мноооооооого тьппи!

14

Анонимен

преди 3 години

Ей гнусна работа, пак обвиниха пациента за виновен.В тази държава все умрелия е виновен, както прегазените по пешеходните пътеки, очаквам и Милен Цветков да го изкарат, че е виновен , дето е бил на оня светофар...Неудачна медицина и неудачна държава

13

Анонимен

преди 3 години

За подправяне на подписи се влиза директно в затвора.

12

абсурд

преди 3 години

Не вярвам на тези лъжи! Толкова ще си зле, че ще те закарат с линейка в болницата и то бременна жена, а тя ще реши да си тръгва. Абсолютни глупости и стъкмистики! Опитват се да увъртат, защото са се издънили яко!

11

Свине

преди 3 години

Лекарят като се обърне, пациентът винаги е готов да му забие нож в гърба.

10

Анонимен

преди 3 години

Когато стане късно... вече е почти невъзможно да се направи нещо...

9

лъжци!!!

преди 3 години

Нейните приятели във Фейсбук друго казват - че е ходила два пъти до спешен център и са и отказали хоспитализация, защото нямало места. Наложило се да се намесят влиятелни хора в Бургас, за да постъпи в болница. Честно казано на хората вярвам повече!