12

Анонимен

преди 3 години

Горките, никого няма да станат цивилизация, ако свърши нефта ще ги питам как ще премятат броеницата и ще влачат чехлите, като господари над жени и деца. Някакви допотопни правила, които се налагат от комплексирани хора с чаршафи. Напредналите страни са махнали преди мнооого години това безумие. Мъжете без качества много се въодушевяват на подобно отношение, но е разбираемо, само така ще бъдат малко повече от кръгла нула.

11

Идва скоро

преди 3 години

До едно поколение мюсюлманите ще са повече в Белгия и Германия. 44% от жените с висше в Германия нямат и не искат да имат дете. Другите по едно. От другата страна са хора, които имат между 5 и 10. Не е трудно да се пресметне, че скоро в Европа ще има шериат. Засега ще започнат с кметове на градове. Та, тези какво са се вторачили в Катар. Всичката ли я втасаха в Европа. Или това име целта?

10

Anonimen

преди 3 години

В този сайт мъжете специално си пускат или им пускат такива извратени новини, където могат да си развихрят болната фантазия.

9

Въпрос

преди 3 години

доволни ли сте как *** и Меркел ви управляват - това става при жени начело - тотална катастрофа! то и затова и в Библията и Корана си пише, че Жената е Придатък към Човека и не трябва да й се дава независимост, още по-малко Власт!

8

Анонимен

преди 3 години

Е, и?Туй си е проблем на арабските жени още от времето когато се появи исляма в Близкия Изток в 610 г, след Христа, тоест 1,400 години!И нищо, живеят си хората спазвайки традициите си!Що им съ бъркате?!

7

Амед

преди 3 години

рецептата за краят на дадена Цивилизация е да дадеш свобода на женските! затова Запада се разпадна!!

6

Basi

преди 3 години

И заради мюслич държавите, нахакайте директорки и меринжейки жени на 100% у европата, да компенсирате...и тук таме някой жендър. После чакай развитие батко...

5

Анонимен

преди 3 години

Ами хайде големите западни защитници на човешките права Германия, Франция, Англия и т.н. да бойкотират световното първенство в Катар. Какво се правят на ударени?

4

Ами

преди 3 години

Почти като в Перник,ама там нали управляват мутрите в сянка и е нормално,все пак викаха Гешев радост Гешев радост на площада.

3

Me-trash

преди 3 години

"Ако детето няма роднина от мъжки пол, която да действа като настойник, правителството поема тази роля."Те са реализирали на практика "the government f..кs me everyday"

2

Анонимен

преди 3 години

Я, имало и нормални общества! Поздрав към администраторките. Може да ме блокнете сега.Амин

1

Анонимен

преди 3 години

21век... Тези са истински пите кснтропи!