74

Анонимен

преди 3 години

До онаниста Калеко Алеко и ЧебурашкаНищоправецът е ононова примитивно същество от Банкя.България е с най висока смъртност и най ниски доходи.Преди да ми слагате минуси отговорете ми на тези два много прости въпроса ?

73

Калеко Алеко

преди 3 години

Нищоправецът пак започна да срича есетата си, неговият творчески гений се състои в това да разединява българите и да води хибридните си войни против българската държавност и българските институции в името на олигархични интереси и кремълската си зависимост ... !!!

72

Анонимен

преди 3 години

Дали са нормални! Тези не разбиват МАНДРИ, ЗАЩОТО са техни! ЗАВОДИТЕ са техни! ХОТЕЛИ техни!БЛОКИРАТ ПЪТИЩА ЗА ДА ПРАВЯТ ЖИВОТА НА ХОРАТА ГОРЧИВ!

71

W

преди 3 години

До VБедна ти е фантазията какви неща се произвеждат и изнасят от България!Ама от форума не се вижда!Русофилите сте толкова елементарни,че няма на къде повече!

70

до 74

преди 3 години

Вероятно е било с умисъл. Нищо случайно няма в политиката. Всичко се планира и десетилетия се изчаква да се развият процесите. Сега след време е по-лесно да се правят анализи. Така се случи и през далечната 1989г. Всичко е било планирано от външни сили. Пренареждането е факт. Те по онова време ни обещаваха промяна. Ние вярвахме, че сме свалили Живков. Но Живков го свалиха неговите хора. Не го свалихме ние, макар да спяхме с месеци на пътя като денонощно протестирахме. Те направиха ПОДМЯНА.:)

69

Анонимен

преди 3 години

И Радев е като Бойко-един измислен генерал!

68

V

преди 3 години

И къде е той творчески дух ? след като в България вече и едно болтче не се произвежда ??? То там е проблема че няма нужда да твориш а да усвояваш парите на данъкоплатеца .Света се промени сега в интернет трябва да са ,,творците,, за да може потребителя да отсее .Трябва си май други хора във властта.

67

Анонимен

преди 3 години

За да спечели Радев причината е поредната голяма лъжа.Нинова излъга колко голям патриот е, как бил НАТОвски генерал, и пр. и пр.Радев се оказа руска къртица. Но тогава българите не го знаеха.Всички решиха, че Радев е човекът, който ще обедини България.Точно обратното - Радев заби нож в гърба на българите и окончателно раздели нацията.Радев се оказа едно мекотело, което изпълнява руски разпоредби.Но българите се оказахме инати и не се подведохме.

66

Анонимен

преди 3 години

В предизборанта си кампания преди 4г. Румен радев каза:"ПРЪСТЪТ МИ Е ГОТОВ НА СПУСЪКА, НО ЕКРАНА НА ЛОКАТОРА МИ Е ПРАЗЕН"Още тогава се разбираше, че под воената шапка няма никой. Но на балотажа спечели с 500 000 гласа разлика-или конкретно:200 000 от ДПС, които декември 2020г. му поискаха Импиййчмънт.200 000 от ВМРО, които сега са в коалиция с ГЕРБ100 000 от Воля, които сега се срамуват от това.Без тези 500 000 гласа Радев нямаше да е Президент. Да му сърбат попарата сега!!!

65

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоАми на 55-56 години, след като си роден 1966 г., е нормално да си дядо и да имаш внуци, освен ако нямаш деца...

64

Сашо от Варна

преди 3 години

В Ада казана с българите не го пази никой - защо ли?

63

Анонимен

преди 3 години

Г-н Президент,Моля да се изкажете по шпионският скандал !

62

Анонимен

преди 3 години

Радев, нещо за шпионския скандал в българската армия ще кажеш ли, нали си главнокомандващ???

61

Анонимен

преди 3 години

Тук някои от *** нямат и възитание!

60

до №50

преди 3 години

Румен Радев избегна с връзки военен съд за зловеща катастрофа с боен самолет за 180 млн. лв. Незнайно как и защо Радев не е изправен на военен съд и именно това едва преди месеци изясни премиерът - тогавашният военен министър Аню Ангелов ходатайствал за него и се примолил да не съсипват кариерата му.Инцидентът става на 26 април 2012 г. - катастрофира военен самолет МиГ-29. Машината е за близо 180 млн. лв. и се разбива зловещо, като по чудо няма жертви. Радев е ръководел Тракийска звезда 2012.

59

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен55явно си КНИЖНА мажоретка!..Как може да сравняваш гражданските полети с военните?!Та самото сядане в кабината на БОЙНИЯ самолет,бъкан с оръжия,вече е РИСК,който пилота поема!..*** що ли ти обяснявам?..За хора,нямащи си представа от армия,нещата опират до.."Пак ги бихме на изборите"..

58

Анонимен

преди 3 години

АКО направим сравнение при коя професия има повече загинали през последните 70 години съвсем ясно броя на загиналите полицай и пожарникари ще е много по-голям .ЗАГИНАЛ ОФИЦЕР В АРМИЯТА ЕДВА ЛИ ИМА!ПО ВИНА НА ПИЯНИ ОФИЦЕРИ МОЖЕ ДА ИМА ЗАГИНАЛИ ВОЙНИЦИ!

57

Анонимен

преди 3 години

Ей хора този бил жив?!Пак е готов да оглави мътренско,чалгаджийска,ченгеджийска.......русофилска маргинална из..мет!Да живее демокрацията!Хора бдете!

56

Бай Ганя

преди 3 години

Тази неделя сменяме часа.Другата неделя правителството.Да не забравите ейй.

55

ПроСоТо

преди 3 години

До пияница мистикпърво :-НЕ съм дядо!!!../макар че се надявам някой ден да стана такъв/..Второ:-НЕ съм ти "дрогар"!!..Нито на теб,нито на който и да било друг!Трето:..-Или си малолетен,или си..просто "неостра" гербоактивистка,но ние ИМАХМЕ армия!!!!..Въоръжена със най-съвременното за тогава оръжие!..Което "Прехода" ЛИКВИДИРА по най-безмозъчния начин,но когато е издадена заповед от новите ни "задокеански братя",просто я изпълняваш...впрочем,като гледам,и ти изпълняваш заповед.."Плюй по