137

Случаен минувач

преди 3 години

До 142Едно време в казармата така се казваше:Ще има доброволно даряване на кръв. Всички ВЕДНАГА да се нареждат да дават кръв!

136

Анонимен

преди 3 години

Няма вече СВОБОДА НА СЛОВОТО. Всяко мнение или новина , която се отличава официалната е дезинформация и тя трябва да се цензурира, а авторът да се преследва.

135

Случаен минувач

преди 3 години

Цялата работа с ваксините ми напомня филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути са появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И почва да поправя прозорците. Да, ама един пострадал от хлапето са сети за какво става дума и подгони него - стъкларя. Така че и хората трябва да осъзнаят кои играят ролята на "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

134

Анонимен

преди 3 години

Демокрация, сър

133

Анонимен

преди 3 години

Нещо много агресивна ваксърска кампания се провежда. Къде са ви твърденията, че е доброволно? Правите всичко възможно да ни принудите някак да се ваксинираме. Включително спретвате театрални постановки по болниците в уж претъпкани ковид отделения и ги излъчвате в национален ефир. Ама са толкова нескопосани и жалки, че няма накъде повече.

132

Анонимен

преди 3 години

Това не са 'антиваксъри', а хора, които отхвърлят експерименталната ваксина за измислената и наложена пандемия. Ще ви дойде акъла лека полека

131

читател

преди 3 години

Аз не разбирам какво лошо има в антиваксърството.Нека само си представим ако всички които искат да се ваксинират застанат пред МС и започнат да настояват "искаме си ваксините СЕГА!".Аз цяло лято ги гледах с умиление като горяха маски, Корнелия и Румен, все отбор юнаци. Те работиха абсолютно безплатно за спокойствието на лекарите и без паника да бъдат ваксинирани първо най-уязвимите групи, а после другите.А и на кого му пука ако смъртността всред русофилите е по-висока?

130

Роботовладелец

преди 3 години

Сега, ако на някой не му е станало ясно, веднага да му стане!ЕДИНСТВЕНО и САМО информацията от Центърът за противодействие на дигиталната омраза е достоверна!Нищо, че не прилагат доказателства в подкрепа на твърденията си , че онуй казано от тези люде е дезинформация.Партийната линия трябва да се държи здраво и изкъсо, и всякакви противоречия са недопустими!Да ни е честита победата на социализъма, другари и другарки!

129

ДжО1984

преди 3 години

Те и учениците на Христос са били 12 души..... и да не би: вирус от шимпанзе, бъбречни клетки от умрели човешки ембриони и ГМО-та не се съдържат във ваксините?

128

GUZ

преди 3 години

Бил Ваксината, Канибалите Клинтън, Обонго Арабина, Фаучи Фашиста, Шваб Швайна, Шорош Медузата, Травестита Камала, Мелинда Адамовата Ябълка, Джо Ядрения Памперс и бандитите от НОЩ харесват тази новина.

127

Анонимен

преди 3 години

"Чета с удоволствие и си мисля, че един индивид, за да бъде съпортър на разни изкрейзъли червени идеи, и то в 21 век, би трябвало да е *** под някаква особено сложна форма."Чета с неудоволствие как недообразовани нечетящи графомани, не са успели да осмислят темата на статията, в която се твърди, че изворът на дезинформацията относно ваксините са американски граждани публикуващи в американски социални платформи. Смешно, но и дразнещо.

126

въх либе взех та!

преди 3 години

И в същото време навсякъде по света наркодилърите зарибяват все повече деца, и разбира се никой не знае кои са те. Порно сайтове, до които всяко дете има достъп също валяло. Канцерогенни *** в храната - една камара. Канцерогенен въздух също. Но виж - някакви си недоизпитани ваксини изкочиха и не дават гък да се каже против тях. Каква чиста съвест, какво нящу!

125

НОВА

преди 3 години

Пиkая ви на "демокрацията", педофилли мръсни. Товариш Вова, сменяй маслото на танковете и вперед, за 2 дена си в Брюксел!

124

Вирус

преди 3 години

Чета с удоволствие и си мисля, че един индивид, за да бъде съпортър на разни изкрейзъли червени идеи, и то в 21 век, би трябвало да е *** под някаква особено сложна форма.Наред с партийната логика на русофилстващите съветчани се чувства и тяхната сериозна необразованост.

123

Анонимен

преди 3 години

Току що публикуваха фейк за умрял Гръцки студент от ваксина.

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129От Днес дори се опитаха да проникнат в мен :)))), веднага ме предупреди лисицата....общо взето изненадани че са безсилни модчетата :))) Малко дюшеш им идвам ама к'во да напраиш :))

121

Анонимен

преди 3 години

То и с трoловете на ГЕРБ е същото 2-3 тройка имитират, че са стотици привърженици на мутрите.

120

12

преди 3 години

Какво съвпадение - точно 12 са били и учениците Му!Две хиляди години по-късно е целият свят!

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 120Другаре, кога ще се прехвърляте в землянките?:)))

118

Вирус

преди 3 години

"До АнонименМи хубуу, да се молят! А ти що ревеш? Тебе какво те бърка? "------Защо да рева? Забавлявам се с акъллиите из чатарниците.Имам две имунизации - не със Спутник, естествено - и чакам за Имунизационен паспорт, за да мога да ходя където си искам.