61

Анонимен

преди 3 години

Точно Макрон политизира въпроса. А обвинява Китай и Русия. Ами то тогава всяка стока произведена от тях да я обявяваме за средство за налагане на влияние, и да им отричаме правото да произвеждат, така ли? Е гати лицемерието, но Русия и Китай се справят в пъти по-добре от Запада, и това го вижда целия свят!

60

Анонимен

преди 3 години

Нито французи нито германците нито италианците искат да се ваксинират.Европа не иска да е театър на бойните действия на тази война.Щом САЩ,Русия и Китай са толкова важни и искат войната да си я водят в Америка и Азия.Там има къде повече място от Европа.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Меркел и браво? Смях! на тая не й казвам браво дори да искат да ми платят.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50Изобщо не ми пука дали си ме молил Както и на тебе не ти пука че пишеш глупости. Въобще тука нищо не е задължително просто е препоръчително. но гайлето при ситуация ще си го береш ти, пък ако искаш слушай съвети. нали си голям човек

57

Анонимен

преди 3 години

браво на баба Меркел

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Официалната статистика на Русия го казва това:)))))))))))

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Путин ви побърква, а? Нищо смислено не можеш да кажеш освен измишльотини.

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Ъ -ъ!

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Нищо не разбрах само това че мразиш ББ. Можеше с по - малко думи и без излишни умотворения. Банките бабанките .... писна ми вече.

52

Анонимен

преди 3 години

Нищо умно не е казал Макрон, щом политизира въпроса с ваксините. Плюс това преди много години френската Санофи създава една несполучлва ваксина срещу хепатит Б. След това френският касационен съд се задръства с дела срещу Санофи, защото много хора получават от тази ваксина автомунно заболяване, по-точно хроничен хепатит. Санофи се провали и с виксината срещу ковид и френска ваксина ще има чак в края на годината. Няма проблем да се използва и руската ваксина - това е в интерес на потребителя

51

Нане

преди 3 години

Акъл от геронтофили не приемам.Тоя да си гледа сдуханата бабичка и да се не занимава с Народа.Че историята обича да се повтаря!

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Срива на медицинската система беше в Русия, толкова беше брутален, че Путин направи задача номер едно на държавата да крие броя на жертвите, но пак не можеха да ги скрият:324 хиляди за 2020 и още около 125 хиляди за 2021Русия е рекордьор по жертви на глава от населението от всички големи държави.

49

Анонимен

преди 3 години

Бокича следва модата (носеше си маската на челото), любителя на бабите си е човек на банките, нема начин и той да "сгреши"....остава стадото, къде е то не е ясно :))))

48

Анонимен

преди 3 години

До Бравокакво, да не е умрял?

47

Анонимен

преди 3 години

Всички видяхме каква е пандемията за САЩ. Препълнени с трупове хладилници, паниката, пълният срив на медицинската система, когато цели социални слоеве са оставени на произвола на съдбата.

46

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНякой да те е молил за съвет?

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Точно така. И антиваксърите - в затвора.

44

Анонимен

преди 3 години

След 15 месеца от епидемията, става очевидно, че Русия я е преминала с възможно най-малко загуби. За разлика от САЩ, Германия или Великобритания, Русия се справи без тотални блокировки и без селективно лечение, където половината от пациентите просто са изпратени да умрат в коридорите. В Русия не само беше създадено собствено първокласно лекарство, но и се изрази готовност да се предостави на всеки, който иска, тъй като производственият капацитет се увеличава.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Съветвам те да се ваксинираш. Това е най - умното което можеш да направиш. Ако не , носиш си сам отговорността. Или отиди при този който те работи и му поискай сметка на него. Аз ще се ваксинирам и такъв като тебе дори и да има проблем няма да ме интересува. само се чудя кога ли ще стане това и дали ще стане изобщо? Особено сега с тия простеняшки избори? То от политически изгъзици няма място за важните неща.

42

Еди Койси

преди 3 години

Вижда им се края на ЕС и на САЩ