16

Извод

преди 3 години

В ЕС и САЩ животът стана тирания. Трябва вече да бягаме в Африка или Азия. В Австралия е по-зле и от ЕС, слагат им намордниците и ги затварят при един Ковид случай.

15

До Фон дер ЛайНен

преди 3 години

Дребни човечета се смятат за важни. И ми казват на мен, кое е важно и кое не е. Имат дефиниция за права краставица, но нямат за това, кое е важно в живота. Според вас е важно да си плащаме данъците и да ви не ви се мяркаме пред очите.Да ви го кажа - важен е самият живот, важни са контактите, важно е всичко, което вижда очите ми, важен е обменът на култури, важно е да не сме затворници, важно е да имаме правила, важен е целият свят.А вие сте ***.

14

Анонимен

преди 3 години

Всички либерали - до стената!

13

Кой си ти бе

преди 3 години

ЕС и сащ са под 800 млн, а светът е 7 млрд. Нищо на никого не могат да покажат, освен джендария, лицемерие и наглост..

12

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли защо е модерно в ГЕЙропа да си веган?Ан-лна хигиена му се вика на това,и грижа за стомашно чревния тракт...всеки полага усилия според нуждите си ;)

11

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Некадърници и позьори

10

Анонимен

преди 3 години

Най-големият проблем на Европа е, че се управлява от слаби и некадърни политици! Това смятай щом Бойко е някакъв авторитет там. Меркел е абсолютно вредна за ЕС и го разбира, Макарона е просто посредствен политик, а тази лелка е тотално недоразумение, тя не знае изобщо какво се случва.

9

Анонимен

преди 3 години

Вижте самодоволната и зла физиономия на дамата от снимката!

8

Анонимен

преди 3 години

Хареса им да държат хората затворени по къщите, със затворени усти като с намордници, без контакти, събирания и срещи ....Дано някога, някъде им се поиска сметка за този геноцид към човечеството!!!

7

ГосТ

преди 3 години

Ами нормално Меркел и Макрон да са най адекватни, все пак са номинирани и избрани в Германия и Франция. Докато Франция затвори туризма си,който не е малко перо за икономиката (но разбира се далеч не определящо като в банановите републики тип бг), нашата *** министърка на туризъма призовава за масов такъв. Много ми харесва определението "маловажни" като простолюдието. Маловажни хорица с маловажни пътувания, но с много важни претенции.

6

FUCK THE EU

преди 3 години

За нищо не ставате

5

Анонимен

преди 3 години

Ограничения за простолюдието. А пък вие си работете пътувайте взимайте си заплати. Нас кучета ни яли

4

Анонимен

преди 3 години

За да лекуваш нещо първо трябва да го видиш какво е, да го изследваш и да знаеш какво правиш и как лекуваш болните. Тия трябва да бъдат дадени под съд за геноцид.

3

Анонимен

преди 3 години

Отново Меркел и Макрон са се показали като истински евролидери! Добре че поне тях ги има, лошото е че не са българи! Двамата са с най-точните преценки и най-точните изказвания!

2

Анонимен

преди 3 години

Това с по-ниската смъртност дали не е резултат на факта, че вече починаха много от рисковите групи-възрастни и болни? Ако има специалисти, нека споделят!

1

Нане

преди 3 години

Кви лидери са тия жендъри?!