22

23

преди 3 години

Ами Аз нищо не искам. Изобщо не ме интересува. Ще пътувам, няма да пътувам.. Много важноАз няма да се бода с това. Преболедувах в къщи за 12.дни. Голяма работа. Болест като болест.

21

До 23

преди 3 години

Ами и ти сам си създай собствен свят с НЕваксинирани и антиваксъри !Защо го искаш от друг ?

20

Истината

преди 3 години

И само който не е поискал преди пандемичната обстановка, само той не си е намерил работа в България. С автоматизацията в Западна Европа тепърва ще става все по- трудно да поддържаш нормален стандарт на живот. И тази тема се дискутира поне от няколко години, дори имаше идея да се облагат роботите с данъци.

19

До истината

преди 3 години

На запад се живее чрез кредити от както има демокрация !При една абсолютна икономическа сигурност и достатъчни доходи ,не виждам къде е проблема ?

18

До. 19

преди 3 години

Сам си създай 6 часов работен ден. Това е да си свободен. Не да искаш от друг.Стиска ли ти?

17

до 116

преди 3 години

До Зaпознат: И какъв му е плюса тогава, след като и ваксинирани и неваксинирани го пренасят. Защо ще ограничаваш неваксинираните тогава. Идеята си губи смисъла

16

до 18

преди 3 години

До Анонимен: Само че това не е ваксина. Има си процедури, през които трябва да премине една субстанция, за да може да се нарече ваксина. А това отнема години. Достатъчно ясен ли бях или си просто гербаджия?

15

Анонимен

преди 3 години

Абе м***лоумници,вие ли говорите за свобода и робство,където сте най-зависими и раболепни на системата и парадигмата?За каква свобода ми говорите,когато треперите и 10 часа от ежедневието ви е подчинено на слугуване към трети лица и нуждата да не умрете от глад !Кое ви е свободното,че така силно драматизирате казуса с ваксините?Те го убили с ратайстване и крепостничество,той тръгнал да си търси свободата да не се ваксинира.Смехондери пълни !Върви и поискай 6 часов работен ден-това е робството!

14

Анонимен

преди 3 години

Само ваксинацията решава проблема със смъртността от вируса... Антиваксърите да не се пенят ,толкова по тема ,която не ги засяга...Никой не кара никого да се ваксинира,нали?

13

Истината

преди 3 години

Свободата на говорене и пътуване е най-великото достижение на Европейската цивилизация. Сега искат да ни отнемат първо пътуването, следва и свободата на говорене (разни индоктринирани либерасти), а в не толкова далечно бъдеще посредством имплантиране на чипове и свободата на мисълта. Не се лъжете какви са целите им. И потърсете в Интернет: Charles Schwab Covid the Great Reset.

12

Зaпознат

преди 3 години

Вкасинираш се ок, после може да пренасяш вируса, да се заразяваш, трябва да носиш маска, дистанция единствения плюс е този паспорт да може да пътуваш. логично нали

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Аз пък искам да намалеят ****отите по света и да има малко повече мислещи хора, ама нададли... Стадото е удобно за управление и затова всяко правителство се старае да го отглежда. Не разбирам само ти като се ваксинираш и си предпазен, защо ти е притрябвало и другите да са ваксинирани. Ако ваксината ви е ефетивна, то теб не те засяга дали другия се предпазва, гледай себе си.

10

ПЛАНдемия

преди 3 години

Нали беше конспирация :)

9

фалшификатор

преди 3 години

Много поръчки ще имам тази пролет.

8

до 8

преди 3 години

До Анонимен: Това не са васкини, защото не са преминали всички фази на тестване. А когато ги преминат, ще са напълно безполезни и неефективни. Ти ако искаш да бъдеш опитно зайче, заповядай, никой не ти пречи.

7

Анонимен

преди 3 години

И какво ще помогне зеленият паспорт? Нима ваксинираните не са вирусоносители?

6

Случаен минувач

преди 3 години

Новият фашизъм на 21 век.

5

Анонимен

преди 3 години

Искам ваксините да не са задължителни,но частниците да ги изискват !!Да ги видя АНТИВАКСЪРИТЕ какво ще правят.Няма хотел,няма самолет,няма работа....Те като са много умни да създадат свой бизнес и да правят каквото си искат с него !Да наемат само НЕваксинирани !От къде на къде ще имаш претенции,че Луфтханза ти иска ваксина ? Та тя си е частна! Може да ти изиска всичко.Никой не те кара да пътуваш с нея.Анадъм... ?

4

Анонимен

преди 3 години

Двадесет кинта струвал.

3

Клоунски Свят

преди 3 години

Има ли още ботове да си мислят че васкината е само пожелателна а не задължителна? Молете се във този кораб който заседна във Суецкия канал (и за който нашите медий 3-ти ден не обелват дума) да са били заготовки за ваксини и да им пропадне плана на тези евро-толерасти иначе със това заспало общество по-добре сами да си се метнем пред влака.