123

Анонимен

преди 3 години

БОРИСОВ ОТМЕНЯ ЗАПОВЕДТТА НА ИКОНОМИЧЕСКИЯ МИНИСТЪР ЛЪЧЕЗАР БОРИСОВ.АЙДЕ.. ТРОЛОВЕТЕ ДА СЕ УСПОКОЯТ ВЕЧЕ!

122

дедо от село

преди 3 години

Аааа, що бе седите затворени и чекайте некой да ви даде готови пари? Вие много добре знаете, че това е една световна лъжа ,но ви се чудим що я подкрепяте ?

121

Анонимен

преди 3 години

Щом го наричате "пандемия "... ще ви сърби

120

Аа не!

преди 3 години

До Анонимен 133Без такива! Преди време бяха осъдили някоя от големите вериги, че подвеждащо предлагат продукти, които не са налични в магазина. Ирония, нали? Как да не се почувстваш у дома! Мила БЪЛГАРИЯ!

119

Анонимен

преди 3 години

А що им клекнахте преди месец?Това са кръволоци. От дума не разбират.

118

шмatka

преди 3 години

Защо други да ви правят на балъци?ВИЕ СТЕ БАЛЪЦИ! Първо -играете на хорото на тиквата и наливате вода в неговата мелница!И второ ако иска човек да бъде достоен и честен не трябва да чака друг да му дава акъл,така че сега вие ще сте от еваната страна и хората ви се подиграват за безгръбначността .И дори ще ви накажат за това-справка ''Грамада '' Вазов.

117

123

преди 3 години

А в Норвегия дали служителите на ресторантите са оставени месеци наред без доходи и обезщетения, а? Защо не спрете да пишете тъпотии? А като са затворени - някаква полза има ли? Я започвайте да мислите с главите си и вижте какво наистина се случва!

116

Анонимен

преди 3 години

Това е новия български модел за борба с вируса за които пак всички ще ни хвалят ама не можете да го проумеете. Искат да уморят вируса с теснотия, така той ще се почувства неконфортно и ще изчене.

115

Анонимен

преди 3 години

осигурява персонала на 650, което прави по 25лв на ден и после се чудят що държавата им дава по 24 лв и как щели да изкарат с такива пари.....ами вие официално ТОЛКОВА ИМ ДАВАТЕ!!!

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126Ганьо с ц ърву ите е експерт по онлайн търговия. Абе кълвач дали Практикер например имат всичката стока която предлагат качена в техния сайт та да можеш да пазарувам онлайн?

113

Анонимен

преди 3 години

Още 50 локдауна да има с 50 различни управляваши ситуацията ше е същата !Кво си мислите бе ? Че оня плешив дементирал ерген ще сътвори нешо по-креативно ? Или крадливата егоцентричка -слоницата Нинова ? Та тя разкритикува правителството,че се бавело с мерките само три месеца,след като открито отказа да сложи маска в парламента ! Ами пилота ? Той последно какво желае? Здраве или икономика ? Защото мненията му се редуваха като режима на тока и водата в силния комунизъм !?

112

Анонимен

преди 3 години

eй, плъшшоци и в норвегия са затворени ресторантите, амаа никой не реве, тука като ви пуснат Бай *** е като изтъвван и му се радвате, осигурявате си персонала на смешни пари, затова не взимате помощи, НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ!

111

Ей значи!

преди 3 години

Колкото и да се опитваха да ги злепоставят с всичките протести, клипове, записи от телефони и какво ли още не - не успяха така, както самите те се излагат! Благодаря Ви! Днес също успяхте да ме разсмеете господа "управляващи".

110

Анонимен

преди 3 години

като гласуваш за тиквата ще плащаш паспорт за жилището си

109

Анонимен

преди 3 години

Добре, че има избори скоро....иначе не знам! Представете си едно мнозинство (дори и не на БАЦЕ) дето има стабилни 121 депутата за 3 години напред....такъв локдаун ще ви турят, че сегашният ще ви се види песен!!!

108

Анонимен

преди 3 години

Чалгаджията ще свали еднокнижника.

107

Анонимен

преди 3 години

"Тоя път тия са много прави. Няма абсолютно никаква логика в днешната промяна на заповедта на министъра магазините над 300 квадрата да работят с намалена площ. Сега какво става, Практикер... слагат тук там някакви паравани, намаляват си търговската площ и всичко е точно, там вирус няма. Щото му е тясно може би а той обича да се шири щото е г ъзар."Става става, поръчваш онлайн и влизаш да платиш и излизаш...това е логиката, ама сиво вещество в главата трябва!

106

Анонимен

преди 3 години

Тоя път тия са много прави. Няма абсолютно никаква логика в днешната промяна на заповедта на министъра магазините над 300 квадрата да работят с намалена площ. Сега какво става, Практикер... слагат тук там някакви паравани, намаляват си търговската площ и всичко е точно, там вирус няма. Щото му е тясно може би а той обича да се шири щото е г ъзар.

105

Анонимен

преди 3 години

"Истината е, че в държавите, в които има пълен локдаун няма намаляване на болните. Така че файда от затваряне на каквото и да е няма. Който го е страх, че ще се зарази няма да ходи на ресторант и толкова."Всъщност е точно обратното....ДАЖЕ колкото е по строг голкова по-малко заразяване има! Пръблемът е отпускането на мерките преди затоплянето на времето! Но пък е по-добре да дадеш възможност макар да имат възможност да отворят бизнеси от колкото да ги затвориш от Октомври до Април....

104

Анонимен

преди 3 години

"Абсолютно вярно не виждам защо ще затварят ресторанти а Джъмбо Алати Бриколаж и Практикер ще рсботят като опеват някакви ленти абсолютен бъркоч"За да може да си вземеш сам стоката поръчана 5 минути преди това в колата? А не да чакаш доставка в другиден? Мисли беееееее, човече...то и ресторантите са така и те работя, но не може да седнеш вътре да ядеш....