68

Анонимен

преди 3 години

Неслучайно като има пост от новините днес бг или новини бг за кредисимо,за вивус,за фератум коментарите са заключени защото това е икономиката на властта бързи кредити,божковци казина ,и заложни къщи.,това е държавата на мутрите пълна кочинаааа създадена от треторазрядната мутра от Банкя за 12 години.

67

Анонимен

преди 3 години

Колко скучно живея... Не ме стрелят, бият и пари не дължа. Малко покрай тоя вирус само почнах леко да се алкохолизирам. Вчера мислех да ходя и да ръмжа на хората по улиците, ама си викам вредно е за здравето.

66

Анонимен

преди 3 години

До Бай ХойНе си прав. Това не е добра новина за българската демокрация и човешките права в България. Дрогирания агресивен рецидивист има права. Служителя е трябвали да изтърпи гнева му дори да заплати с живота си или здравето си. И след това българския съд да отсъди, че няма достатъчни доказателства, че е бил въобще там. Йоан Матев да ти напомня нещо?

65

Старозагорчанин

преди 3 години

До 66, точно МВР не са си свършили работата, защото служба КОС е към МВР. А за този господин научаваме, че заедно с убиеца му са имали разрешително за оръжие.

64

Анонимен

преди 3 години

10 дена остават да набутаме герберските мутри по затворите , сега или никога ,ако спечелят ГЕРБ отивам да живея в друга държава.

63

Анонимен

преди 3 години

На властта лихварите почнаха да се избиват ,всички бързи кредити са на мутрите от 90 те,живеем в кочинннаа създадена от мутрата Бойко Борисов ,ще ви съдя всички бързи кредити след изборите по всяка телевизия рекламите са само за бързи кредити бързи лихвари с отворен чадър от властта ,детето ми си пеее песнички на кредисимо на това ли учите децата бе Тиквооо проста на бързи кредити от сутрин до вечер по рекламите ще ви съдя всички за тия реклами уродиииии .

62

Анонимен

преди 3 години

До медалМВР са си свършили работата. Съда се грижи да не му се нарушават правата! Видя как го налагаха онзи дрогиран рецидивист от Казанлък и какъв вой настана за правата му. А правата на нормалните хора в града?

61

Старозагорчанин

преди 3 години

До 64, не само това ами виждате как някои се засягат даже като зададем въпроса, как така криминална мутра (защото познавам и други такива) имат разрешително за оръжие. А обикновен човек ще го направят на луда калинка да му издаде КОС такова. Чий контингент са тия бе? А на мутраците като тоя по-отдолу, да не се отварят много, че един ден в *** *** ще ви наврем, заедно с корумпетата по властта

60

you

преди 3 години

Дай боже повече такива новини за убити дроги и престъпници.

59

Значи

преди 3 години

Старозагорчани днес могат да дишат малко по-спокойно !

58

Анонимен

преди 3 години

Бойко Тиквата е виновен че раздава разрешителни за оръжия на наркомани дилъри,мутри с криминални досиета живееем в една кочинаааа на мутри от управляващия дето е крал коли до Лихварите пазени от властта,затова на 4 мислете дали за треторазрядната силаджииска мутра да гласувате или за млади и умни хора.

57

Старозагорец

преди 3 години

"Произведен е един изстрел. И двете лица, които са били в офиса, са имали разрешение за притежание на оръжие"Вътрешна сигурност, нещо така?

56

Софиянец

преди 3 години

В София е пълно с лихвари безмъртници.Но идва времето и тях да копат

55

медал

преди 3 години

Дайте му медал на човека! Направил е добро на България и на хората. Свършил е работата, която МВР и съда никога не можеха да свършат.

54

Анонимен

преди 3 години

Аа можеше да се процедира по-лесно - варел с киселина.

53

Анонимен

преди 3 години

До старозагорецОсвен дрогите и палежа пише, че е имал нападение над полицай с коктейли *** 2016 и скоро е излязъл от затвора.

52

457

преди 3 години

Е, вече няма да продава дрога.

51

Анонимен

преди 3 години

Мдаа-смъртоносен коктейл. Собственик на заложна къща и собственик на фирма за бързи кредити. 100 %-това смъртност...

50

До старозагорец

преди 3 години

Тъпан, ти една статия не можеш да прочетеш, не се напъвай да задаваш въпроси. Убития няма разрешително ве шушляк

49

Анонимен

преди 3 години

Ами така а стават белите, важното е че няма пострадали. Сега Стамбето да си вземе поука и следващия път да внимава