94

Ще му върви по вода!

преди 3 години

На метрото. Айде сега?Нещо у нас, от 681 г. досега, да е станало от раз?Трябва време, ей! Трябва да слегнат основите.Да не мислите, че при Лондонското, Парижкото, Мадридското и Римското метро е било по-различно?

93

анонимен

преди 3 години

До Хайде сега...Само в Русия не тече метрото и няма дупки по асфалта

92

Мирослав

преди 3 години

Искам да попитам-има ли участък който да е строен от чужда фирма и да е протекъл или ремонтиран скоро след пускането му щото май и японци строиха,ако не ме лъже паметта или течащите участъци са строени от българи,благодаря.

91

Само да питам ... !

преди 3 години

Има ли инфраструктурен проект изпълняван през последните 30 г. , който да върши работа без ремонти ? Паднах от смях, когато шефът на метрополитена обясни, че пропадането по 3-тата лини е било заради ..... ДЪЖДОВЕТЕ ?

90

Аз

преди 3 години

Там постоянно се правят някакви кърпежи!

89

Анонимен

преди 3 години

Безплатен душ за електората.

88

Клоунски Свят

преди 3 години

От ф-*** "Трейс" - с любов - към всички бъдещи жертви когато построеното от тези крадящи имб/еци/ли се срути. Чувал съм легенди как се крадне в тази фирма и се спестява от материали - не само че се краде ами и се купува от най-евтиното и най-негодното.Ако съм на място на пътуващите с метрото, не бих се возил във участъци строени от Трейс.Мина петилеката и си личи на къде отива построеното от тях

87

Ненормален работещ

преди 3 години

Интересни констатации, които обогатяват нашето въображение и допълват нашите познания във всички области от заобикалящата ни природа. При наводнение е виновна водата! Гениално! Еврика!!! А първичното пък е топящия се сняг или дъжа!

86

Хайде сега...

преди 3 години

В Лондонското метро също има течове.

85

Анонимен

преди 3 години

Ако това се беше случило през соца *** отдавна да беше пратен в затвора.

84

Тиквата

преди 3 години

Не може да бъде..............

83

Аз видях,

преди 3 години

Комунистите са виновни, 4-ти мандат за господин Бойко Борисов!

82

irkd

преди 3 години

личи си, че герберастките платени *** днес са в почивка. Няма минуси на истинските коментари. Сигурно джипкаджията не им е платил

81

:)

преди 3 години

Лелее, веднага "адекватната" фандъкова да назначи проверка! Мухахахахаха

80

Анонимен

преди 3 години

"Работа! Работа! Работа" да се тълкува като "Лъжи! Кражби! Чекмеджета!"

79

Пеефски

преди 3 години

абе бойко що не каза че пачките в чекмеджето са фалшиви ? Значи не са. А оня с каскета що не разследва случая или поне нищо не се чува ? А Кьовеши защо върна почти всички "качествени гешевчета", като брак обратно в БГ ? А бойко що се крие от парламента, нали сме парламентарна република ? А защо председателя на НС е толко *** ? А защо раздуват администрацията, т.е. електората - 800 хиляди на 6 милиона население ? А кой плаща всичко изброено - ние! А защо да плащаме - гласувайте, има друг избор!

78

Анонимен

преди 3 години

"Работа!Работа!Работа!" цялата ви герберастка работа е такава

77

Бойха Хрес Спасител

преди 3 години

нема го, моето момяе, Тонката, да кай "ГЕРБ Победа" и с колко ша ва бия на изборите, изброявайки градовете, които съм превзел!

76

сина

преди 3 години

бойко, бойко спри се, че след теб сума ти години ще ремонтираме. Шкафчето пълно - построеното скапано - гарантирано от ГЕРБ.Например: западната дъга на СОП - вчера минах, те вече кръпките са за кърпене - хаха, 2016 г. го пуснахте - не те ли е срам чекмеджи мутрафон-комисион ефенди ?

75

Анонимен

преди 3 години

Водата в метрото не е чак толкова страшна. Тиквите са кухи и винаги изплуват отгоре.