73

Анонимен

преди 3 години

До До 79"преболедувал е наистина преди 4 мес., но сега щамът е друг"Няма как да съдим за това, без да знаем, дали наистина е преболедувал. А ако си прав, толкова по-зле - преболедувалите от миналата година трябва пак да започнат да се пазят и започваме отначало.

72

Истината е

преди 3 години

...че НЯМА ТРАЕН ИМУНИТЕТ ПРИ КОВИД ТОЧНО КАКТО ПРИ ГРИПА!!! ДОРИ СЛЕД 2 МЕС. МОЖЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ ОТ ДРУГ ЩАМ!!!! МНОГО ПОЗДРАВИ НА МАНГЪРОВ. ТОВА ГО ПИША ОТ 10 МЕСЕЦА И ПОВЕЧЕ.

71

До 79

преди 3 години

Има и трети вариант : преболедувал е наистина преди 4 мес., но сега щамът е друг и старият имунитет не го лови!!! Това ми се вижда най- вероятно.

70

Mike

преди 3 години

Тоя нали тръбеше по всички телевизии че нямало да се ваксинира щото имал бил антитела? (т.е. изкарал го бил преди)А сега кво се оказа..?

69

Анонимен

преди 3 години

До 77 - Вариант 1 - значи е един от първите случаи в света с повторна ковид инфекция преди 6 месеца от първата (че и по силна при това). Вариант 2 - излъгал е за първия път

68

Анонимен

преди 3 години

Значи има ВИП услуги за болни от Ковид, просто професора не е достатъчно ВИП. Някой ще каже ли какво включват услугите и какъв е ценорасписа за да може всеки да си направи сметката?

67

LosHo

преди 3 години

Този го има на интервю по телевизия BulgariaOnAir, където казва, че го е изкарал корона вируса. Това интервю беше преди 1-2 месеца! Сега пак болен... съвсем случайно е в партията на Слави... Следователно или лъже за пиар или е излъгал в интервюто - все лъжец!

66

Тоя ковид

преди 3 години

На Корнелка не можа да и затвори мръсната уста, хем и показа че е съчка, да видим дали на Чобанов ще му дойде акъла, че той даже не е във ВМА при Мутафчийски.

65

нощ

преди 3 години

коктейла на Тръмп за всички и за всеки случай:200 мг / по 2 на ден хидроксилхлорохин500мг / по 1 Азитромицин220мг / по 1 Цинков сулфатТази комбинация облекчава белите дробове.Но гроздова ракия,самота и усмивка вършат същата работа според мен !

64

Анонимен

преди 3 години

Добре е да има поименен регистър на преболедувалите и да се знае, каква част от тях се заразяват повторно. И дали заболяването протича по-тежко. Не е необходимо да ни съобщавате имената, а само брой случаи и процент. За да могат преболедувалите и очакващите да придобият естествен имунитет чрез преболедуване да могат да преценят, дали да се ваксинират. Защото иначе всичко се свежда до слухове, легенди, недоказуеми твърдения и упражнения по логика по форумите.

63

Реалист

преди 3 години

Добре е, защото го обгражда тези, които той оплю.

62

Анонимен

преди 3 години

И защо е този голям интерес към здравето на този човек? Даже долавя злорадство от това, че се бил разболял. А вие забулени в маски *** и други радващи се ковид зомбита да не би да сте безсмъртни? Човек може да си иде и от обикновен зъбобол или нещо още по семпло. Само като сте вторачили в тоя Ковид и тия ваксини явно останалите неща бе ви интересуват. Явно че е политическа поръчка омаскаряването, но да правиш пропаганда със здравето е нещо като черен ПР

61

Анонимен

преди 3 години

До 6"Значи нито преболедувал нито ваксиниран са с имунитет."Преболедувал - изглежда не, ако професора наистина е преболедувал. Но човекът не е ваксиниран, следователно логически отникъде не следва втората част. А може би значи, че е по-разумно да се доверяваме на общото мнение в случая, а не на специалното мнение на отклоняващи се индивиди.

60

Анонимен

преди 3 години

Активен професор по време на управлението на ГЕРП.Това ми стига без да го познавам да поставя удивителна и след нея въпросителна или обратно!?

59

О хо хо

преди 3 години

Само дето въобще не става ясно за втори път ли го кара или за първи??? Ако е за втори път - той сам опровергава себе си, че имунитетът бил за повече от година след преболедуване / ноември 2020г. според собствените му думи./ До 19 март - не повече от 4 месеца!!!/

58

Анонимен

преди 3 години

Като стигна до обидни епитети, спирам да чета коментара. Толкова безсилие лъха, че ти става жал.

57

Анонимен

преди 3 години

То така е в нашата мила родина, почнеш ли много да говориш и се тръшкаш болен, ако требва и 10 пъти ще прекараш ковид, даже се чудя Мангъров как още не са го разболели и да го заключат под карантина, ама още 10-ина дена останаха, ще изтърпиме някак

56

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Че тук последователите на учението за Ковид са двама на кръст и то срещу заплащане, затова са и активни ;)

55

До 55

преди 3 години

Аз бих допълнил, че 9% от случаите на рак на белите дробове е от пасивно пушене. ***Пушиш ли? Откажи лечение на всички видове рак, белодробни и сърдечни заболявания, диабет!Пиеш ли? Откажи лечение от абсолютно всичко.Ядеш месо? Охоооо, декларация веднага, рак на стомаха, холестерол, рак на дебелото черво. Ще ревеш ли по болниците? Нямаш право, безотговорен си.

54

Анонимен

преди 3 години

До Лого БогоАми хубаво, ама не се знае кой ще изтегли късата клечка. Кво ти пречи да спазваш елементарни хигиенни мерки. Поне заради възрастните си роднини.