66

Б

преди 3 години

ДА БЪДЕ НАКАЗАН -НО ОТ ЗАКОНА.....А НЕ ДА СЕ РАЗДАВА УЛИЧНО ПРАВОСЪДИЕ ОТ ДЪРЖАВАТА.....ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ЩЕ ГО БИЯТ.....ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА, КОЯТО Е ДА ЗАЛАВЯТ БАНДИТИТЕ... РАБОТАТА ИМ НЕ Е ДА БИЯТ.....ЗАКОНА ЗАТОВА Е ЗАКОН-ДА СЕ СПАЗВА.. А БАНДИТА ДА БЪДЕ НАКАЗАН НАЙ СТРОГО, А ЧЕНГЕТАТА-ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИ

65

Хюго Бос

преди 3 години

Не си ти човекът да ми казва кого са защитавам или не.

64

Анонимен

преди 3 години

Протестът е от роднините на куките. Искат да могат свободно да бият граждани, че иначе се стресират.

63

Анонимен

преди 3 години

Наркоманчето се е объркало. Ако караше черно Алуди или Мйерсидес - даже нямаше да му метнат с палката. Ама той тръгнал с Опел Тигра, хахахаха. Как няма да му махнат?

62

Анонимен

преди 3 години

Малко го биха тоя.

61

путин

преди 3 години

САМО БОЙ ДАЖЕ И НА БРАТ МУ ДА ХВЪРЛЯТ ЕДИН БОЙ ПРОТЕСТИРА НА НЕ РАЗРЕШЕНО МЕСТО

60

Име

преди 3 години

Как полицаире спасяват животи? Като бият вързан с белезници мъж, след като е задържан и кротко върви между двама полицаи? В какво се превръщаме, овце?

59

A3

преди 3 години

w texas narkomana weche shtjaha da go kopat

58

Анонимен

преди 3 години

До 55Тогава никой няма право да изисква каквото и да било от полицията, щом искате те да са само безучастни наблюдатели.И само някой да е посмял да ревне, когато стане жертва, на престъпник.Престъпникът има право да нарушава всякакви правила, но в замяна всички сме длъжни да му осигурим учтиво залавяне, мека постеля и златен сервиз с деликатесна храна. А да, да не забравя - полицаите според Вас трябва да му се извинят, да си сложат сами белезниците и да го молят на колене да ги препикае.

57

до 51

преди 3 години

Хайде стига глупости! Ако бързаш за ропдилното или болница и си нормаен човек - ще спреш до патрулката и ще ги помолиш за помощ. За добро или лошо в България всички правят каквото не им е работата, та може да се окаже, че полицаите имат желание те ескортират, или поне да предупредят напред.Да бягаш от патрулка и да рискуваш да си пребиеш допълнително детето или бременната жена, карайки в насрещното - не знам какъв *** трябва да е човек въобще да си помилси за такава възможност

56

до 48

преди 3 години

като показваш на полицаите не само че ще ги уволниш, а могат да свършат в затвор за побой над арестуван обездвижен гражданин, действа отрезвяващо на 'младите и емоционални' и им припомня, че не могат да се правят на Бог! наркоманите има кой да ги бие в затвора, че и не само бой ще получат. не може да се правиш на пиян каубой, стрелящ безраборно в бара. а относно наркоманчето - такива само принудителен труд ги оправя, да копат тунели и каменни кариери, докато се освестят.

55

според случая

преди 3 години

До Анонимен 55Човек разбира от дума!Хайвана не разбира,за това едно по-яко дърво,и веднагически влиза в пътя!Нещо неясно?

54

Анонимен

преди 3 години

Жители на Казанлък в подкрепа на полицаите, били задържан...Едно заглавие като хората не можете да скалъпите скъпи журналисти!Единственото хубаво тук е, че човек може да се изсекне без много парлама!

53

Анонимен

преди 3 години

Селски манталитет, няма школа. Срам за пагона. На дисциплина се учехме едно време...

52

123

преди 3 години

До коментар 51Ако беше родител, щеше да помоли полицаите да му помогнат и те щяха да го направят.Писна ми от такива като теб, които гарантират анархията с безумните си несъществуващи приказни варианти на едно престъпление !

51

Anonymous

преди 3 години

Хората отишли да подкрепят полицаите са им роднини. Казах

50

Анонимен

преди 3 години

И кога разбраха че е употребил наркотици??? Преди побоя или след него???

49

Анонимен

преди 3 години

Как може да защитавате тези нагли Милиционери. Нямат никакво право да бият никой по каквато и да била причина. Нито законово право нито морално....точка.

48

Справедливо решение

преди 3 години

Да пребият още един път /но както си трябва/ нарушителя, брат му, евентуален адвокат, който се наеме да го защитава и всеки застанал на страната на тази *** *** на обществото! Такива трябва да бъдат изтрити, а в момента това *** е пример на още 100 като него да правят същите дръзки престъпления !

47

Анонимен

преди 3 години

ами да въведат нови закони. всеки полицай има право да пребие шофьор, употребил алкохол или наркотици, който не спира на стоп палка. и всеки шофьор, не упторебил алкохол или наркотици, който е спрян без причина от полицай, има право да пребие полицая. и да видим къде ще му излезе каря.