505

Анонимен

преди 3 години

Няма оправдание за престъпниците с униформи!Наказанието им трябва да е двойно, защото са на работа и то не каква и да е, а такава, пряко свързана с опазването на закона.

504

До Дядо ви

преди 3 години

Елементарно, колега,елементарно... .Явно не можеш да приемеш и анализираш фактите, да се изразиш мнение различно от "колегиалното". Казва се полицейско насилие,тъпо и варварско е.К'во не ти е ясно!? Сигурно мислиш, че и Земята е плоска, а?

503

Подозрение

преди 3 години

Май-май, неправомерният бой от полицаите ще е единственото наказание, с което ще си остане храбрият дрогиран джигит.

502

Дядо ви

преди 3 години

Ако някой такъв премаже ваш близък, набързо ще забравите колко е неприкосновен.А ако премаже вас, всичко на тоя свят ще забравите.

501

Анонимен

преди 3 години

Точно така, психологически непригодни са!!! Само шуробаджанащина, нищо друго... Преди поне вземаха момчетата от Вътрешни Войски с предимство, сега са си само рода...

500

Анонимен

преди 3 години

Бг класика-роднина, милиционер, роднина, милиционер... Да се удря и изтезава човек с белезници е противозаконно, ако това се праеи от полицаи, значи не им е мястото в МВР, а може би, в пакистансйото или афганистанското МВР, не знам... Пък и да удариш човек из отзад,който не може да се защитава е много долно!

499

usa

преди 3 години

това *** тук щяха да го застрелят още на пътя! нали е много смел, що бяга тоя к..а.лъф ?!

498

До 501

преди 3 години

До АнонименАко беше убил някой на улицата щеше да си понесе наказанието.Не мисля, че в НК има наказание - бой от полицаи.Още повече преди съд и присъда.Подобни коментари показват колко първобитен а българина и колко е далече от цивилизацията, демокрацията, правовата държава и т.н. и т.н.

497

Анонимен

преди 3 години

От коментарите по-долу разбирам, че българина НЕ разбира що е то демокрация и още повече, НЕ иска демокрация.Иска правила само за другите, но не и за себе си.Работата на полицаите е да задържат престъпника. НЕ им е работа да го бият.Следващия път ще си позволят да бият и някой друг- който не е виновен. Някой друг, който те искат да си пребият, защото знаят, че могат да го направят.Следващия път могат да пребият и Вас.

496

Анонимен

преди 3 години

Ясно е,че милиционерите са ***-добре сте го задържали, сложили сте му белезниците. Водете го в ареста, там с него да се занимават следователите, после има съд, присъда.. Вие що биете вързан човек!? Задължително биячите трябва да бъдат УВОЛНЕНИ. Това са увредени хора.....

495

Анонимен

преди 3 години

Ако е вярно, че родителите на каламенцето са партийни функционери, защо и тях не ги отсранят от длъжност, докато тече разследването, както е сторено с полицаите?!Или пак двойни стандарти, пак наши и ваши! Върху едни - цялата строгост на закона, върху *** - дай там си затваряме очите.Нека справедливоста да е една и съща за всички, а не келемето да бие тъпана, а полицайчетата да отнасят парсата, защото са си свършили работата и са предотвратили много по- голяма трагедия и касапница на пътя

494

Анонимен

преди 3 години

"задържан от тях нарушител на закона"В САЩ за такова нещо след 5 седмици щяха да му ядат житото, а полицаите щяха да са наградени.Айде стига с тия съд и прокуратура, откакто пияния руски нерез Ставийски уби един и осакати едно младо момиче без да лежи и 1 ден в затвора, за каква справедливост и наказуемост говорим?!Хората отдавна не вярват на съд и прокуратура.Щяха да му лепнат една глоба и толкоз...Даже не могат и да го лишат да кара, защото няма книжка.Пълен смях, пълен фарс е всичко.

493

Никола

преди 3 години

Drug lives matter...кога да го очакваме?

492

Анонимен

преди 3 години

България е правова и демократична държава по Конституция, не престъпна нацистка, комунистическа или ислямска терористична държава, така че държавните служители са длъжни да спазват законите поне колкото дори и повече от всички други за да защитават гражданите от всяко нарушение на законните им и човешки правата им и нямат никакво извинение полицаите че ги нарушават, дори когато се отнася за задържан от тях нарушител на закона,злоупотребата с власт и служебно положение са престъпни и абсурдни

491

Анонимен

преди 3 години

Като се начаткаш с няколко вида наркотик нищо не усещаш, ни шамари, ни ритници.Стига сте ревали, другия път тоя пиян и дрогиран *** може да се озове срещу вас.Светът е малък, а такива келемета с чувство за недосегаемост има много.

490

Анонимен

преди 3 години

Пропадналата наркоиманска *** се оказва с повече права от блюстителите на реда.Даже го заснели дрогираното *** - при ареста от патрулката показва среден пръст на всички наоколо.Дали прокуратурата ще го обвини и за хулиганство, както навремето обвини Цар Киро за същото нещо?На това ли възпитава родния съд, че можеш да газиш половин Казанлък и да си изгубят хляба тези, които са спасили десетки граждани?Галевите, Убиецът от Соло?!Или повлия това, че келемето е свидно комунистическо чадо?

489

Германец

преди 3 години

Разбирам, че са им избили балансите на полицаите, но това значи, че не стават за тази работа.---Точно това означава.

488

българин

преди 3 години

Съжалявам за отстранените полицаи, но от това което разбрах, да биеш човек с белезници е всичко друго, но не и професионално действие.Разбирам, че са им избили балансите на полицаите, но това значи, че не стават за тази работа.Иначе арестуваният мъж се надявам да получи справедлива (в смисъл достатъчно тежка) присъда, защото ако е така както го описват, той е потенциален убиец, като този който уби Милен Цветков и със сигурност ще убие поне един човек ако не го вкарат в затвора за дълго!

487

Анонимен

преди 3 години

действали 'професионално'? акоо някой наистина милси така, нищо чудно, че сме на последно място по икономика, доходи, на първо място по смъртност, липса на свобода и жалка правосъдна система. утре лекарите и касиерките също ще почнат да бият всеки, който не се лекува или не плаща сметката си. голям 'професионализъм'.

486

Анонимен

преди 3 години

И кога разбраха, че е наркоман? първо го тестваха, а после опитваха да го спрат със стоп палка ли? или май първо са го били, а после са тръгнали да си търсят извинение? и откога в ЕС полицията може да се прави на прокуратура, съд, затвор? нормално ли е трима въоръжени и овластени от държавата да бият един невъоражен цивилен, който не отвръща? въобще не симпатизирам на наркоманите, даже ако ме питате, да ги пращат едновременно на лечение и обществено полезен труд, докато станат пак хора.