155

Един от Германия

преди 3 години

И в Германия днес се въвеждат драстични ограничителни мерки. Българското правителство следва като сянка какво ще направи първо режимът на Меркел. Както и всички статистически данни са съответно пропорционално сравними (брой на заразени, влезли в бболница или в интензивното). Явно НЩ координира протичането на ПЛАНдемията с Германия. Единствено изключение е броят на починалите, пропорционално доста по-висок отколкото в Германия. Става все по-ясн, че всичко е органицирано и се изпълнява по сценарий

154

Анонимен

преди 3 години

В случай те ГЕРБ още не са обърнали внимание и не знаят какво става, и женчовците страхливи в България не правят нищо по въпроса, искам ГЕРБ да видят какви протести има в цяла Европа против това затваряне, тия мерки и тн. Където и да се криете ще ви се случи брутална случка :)

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 157Те па едни програмисти са се събрали в тоя сайт... Набирачи на текст и копирачи на код от Гитхъб.Всяка *** ще се справи по-добре от тях.

152

Ограничение за ?

преди 3 години

Ограничение за правене на секс и забрана за забременяване. После да не ходят бременни жени да отнемат легла и медицински капацитет. Освен това забременяване по време на епидемия е пълно тъпотия и престъпление.Забременяването е нарушение на мерките за спазване на дистанция трябва да има солени глоби и кастрация.

151

Анонимен

преди 3 години

Дори и сега да премахнете герб от власт чрез гласуване и изберете други на власт, ако и те почнат да правят същото, още 4 години ли ще чакате, че да гласувате против тях?

150

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ако Боко с ГЕПИ пак бъде избран да управлява,тъпотиите ще продължат,докато не ни довърши кат народ и...държава.

149

Гаро

преди 3 години

Локдаун,нокдаун,нокаут....На връх Бърда,върба мърда...

148

Анонимен

преди 3 години

Бойкот на тъпите мерки ! Днес още ще се съберем някъде 15 човека , ей така за забавата !

147

Анонимен

преди 3 години

"Защото средната класа е независима. Ти ако си имаш бизнес и печелиш пари, ще се интересуваш ли кой е на власт или ще си гледаш живота?"Това, че имаш бизнес не те издига автоматично в друга класа. Всеки втори мнггал вече има собствен бизнес. Сериозно обиди програмистите в този сайт, като ги сортира в трета класа :)

146

Аха

преди 3 години

До Случаен минувачМи те затова спретнаха на Тръмп фалшиви избори и не го искаха!Хак им е сега тоя изкуфял старец,който ще прави каквото му наредят!

145

Кънчо

преди 3 години

Къв "локдаун" бе пенчовци ? Видели сте вие "локдаун"... Хората на запад от къщите си не могат да излязат, а ако излизат е с смс и за определено време и периметър. Шашнал се ***, че му затварят жизнено важните ресторати и барчета...смешна работа

144

ДА

преди 3 години

Стига глупости!Това не е локдаун!Локдаун е когато работят САМО хранителните и аптеките!Никакви 300 квадрата площ и други измишльотини!Или всичко или нищо!!Половинчати мерки и никакви санкции за неспазващите,това ще ни доведе до непрекъснати затваряния,не локдауни!До безкрай!

143

жндкг

преди 3 години

Но зелена зона остава, да не би да фалира за 10 дни...

142

Анонимен

преди 3 години

То още януари беше ясно, че март ще отворят за малко, след което ще обвинят хората за увеличения брой заразени и ще затворят до Великден! Прозрачни сте! И ЯКО лъжете!

141

Атанас Велмазов

преди 3 години

Докато овцете си трайкат, това ще продължи до 2030г. какъвто е плана на Клаус Швааб и онези отгоре.....после ще циврят , че са фалирали , че ще спят на улицата и ще ровят по кофите , но вече ще е късно !

140

Случаен минувач

преди 3 години

Аз много се ровичкам из нета.https://vbox7/play:b709811abeВижте интервюто на Катрин Остин Фиц - една достолепна дама, сега е към 70 годишна, била е в републиканският екип на Доналд Тръмп. Икономист-финансист, знае много, знае кой управлява Щатите и целия свят. И много неща ще ви станат ясни - например кой управлява федералния резерв на САЩ, печатащ доларите.

139

lockdown

преди 3 години

Е след този локдаун вече средната продължителност на живота ще се вдигне на 150 години

138

Анонимен

преди 3 години

До 172Личи си че собствен бизнес само си сънувал.Точно тогава най-много се интересуваш кой е на власт и какви закони приема и как те ще повлияят на теб и на персонала ти.Затова и най-големите компании натискат правителствата да са техни хора (пр. Нестле и немската земеделска министърка ) .А в момента точно малкия и средния бизнес не са затворени, вкл. услугите.Затворени са частично фитнеси, зали, спа, кръчми и т.н.И пак казвам, прочетете самата заповед, не заблудата на днес.

137

До случаен минувач

преди 3 години

Потърпевшите от пандемията СЪВСЕМ НЕ СА СРЕДНАТА КЛАСА,ПРОФАНЕ !Авиоиндустрия и авиолинии,спорт,туризъм,шоубизнес !Ай,пробвай пак !

136

Случаен минувач

преди 3 години

Защото средната класа е независима. Ти ако си имаш бизнес и печелиш пари, ще се интересуваш ли кой е на власт или ще си гледаш живота? Тя не може да бъде подвластна на този или онзи. Затова - дай да я смачкаме, да рухне икономически, да взема заеми и да задлъжнее към банките, тогава ще управляваме целия свят без проблеми!