36

АнонимеН

преди 3 години

В ТУРЦИЯ СЕ СКЛЮЧВАТ БРАКОВЕ МЕЖДУ 9 ГОДИШНИ МОМИЧЕНЦА И ТЕХНИТЕ ДАЛЕЧ ПО ВЪЗРАСТНИ ИЗНАСИЛВАЧИ!!!ТОВА ДА ИМА В СИЛА ТАКАВА КОНВЕНЦИЯ В ТУРЦИЯ Е СМЕШНО !! ОСВЕН ТОВА СА И РЕЖИМ!

35

Анонимен

преди 3 години

И това доживях, един ден да се съглася с политиката на Турция. Да видим животът какви други сюрпризи има за мене.

34

Джендър

преди 3 години

Урсула защо не настоява истамбулската конвенция да се въведе в САЩ Русия Африка Азия и Южна Америка ??Защо конкретно в Европа ? Замисляли ли сте се Плана на Сорос Плана на Цион след 1944 за унищожението на европейската раса?За смазването на белия европейски мъж ?За вкарването на чер-ни май-:муни не-/:гри от Африка с цел унищожението на европейската расаСЛУЧАЙНОСТ ?

33

ЕС

преди 3 години

Насилието над жени не бива да се толерира, но насилието над мъже а абсолютно задължително да се толерира!

32

Анонимен

преди 3 години

То всяка страна има закони според които насилието е подсъдимо без значение дали се отнася за жертва мъж или жена. Какво ни лъжат,че тази конвенция защитава жените. С точката за насилие над жените отвличат вниманието,че има и точка за джендери и признаване на трети пол.

31

Урсула

преди 3 години

Жените са много по-напреднали от мъжете: те са открили Менделеевата таблица, Нютоновата теория, Специалната теория на относителността, стъпили са на луната, имат експедиция до Марс, открили са електричеството, осигурили са водоснабдяване и канализация по домовете и т.н. Мъжете не стават за нищо! Освен да раждат! Ама дори и в това не ги бива. САМО ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!! Насилници см0TAHи!!!!!

30

Анонимен

преди 3 години

До 31:Не някои от тях, а много от тях станаха много по-цинични от мъжете!

29

Анонимен

преди 3 години

В скандинавските страни вече пълнят главите на децата с глупости..............ужас............учат ги от малки на извратени неща...........искат да представят перверзията за нещо нормално!!!!

28

До Анонимен 28

преди 3 години

Тъпата истанбулска конвенция иска да даде на жените повече права, отколкото на мъжете!!Защото има и мъже.............жертва на физическо и психическо насилие!!!

27

за феминизма

преди 3 години

Феминизма е голямо извращение и фалшива теория..............жената не може да бъде равна на мъжа никога!!!Колко жени-големи учени познавате?Или колко жени-велики писатели??Броят се на пръстите на едната ръка.............факт.............мъжете сме по-умни от жените!!

26

Анонимен

преди 3 години

Всяко действие, което води или има вероятност да доведе до физическо или психическо увреждане на жената трябва да бъде осъдено - това е записано в истанбулската конвенция. Искам същия текст и за защита на мъжете!

25

Анонимен

преди 3 години

Имало социален пол................хаха................тия са много *** в Брюксел.............аман от техните глупости!!Полът е биологично понятие.............има мъже и жени............всичко друго е перверзия и извращение!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Жената трябва да си знае мястото................готвене , кухня , деца...............иначе няколко шамара няма да й навредят!!От няколко шамара профилактично никоя жена не е умряла, нали???

23

в ЕС

преди 3 години

Жените в Европа станаха много еманципирани и започнаха да си мислят, че могат да командват мъжете си и че са нещо повече от мъжете си!!Казвам това от личен опит!!Еманципацията и феминизма са много вредни както за жените, така и за мъжете!!!

22

Анонимен

преди 3 години

Евролентяите къде виждат толериране на насилието над жените в законодателствата на кои държави да го посочат, а не да ни пробутват третополовите.

21

Анонимен

преди 3 години

Изкривяването на фактите и представянето на жената само като жертва ще има обратния ефект за нея.

20

Долу ес

преди 3 години

Ес да си и бе *** ката с 200

19

Анонимен

преди 3 години

Квто гледам последните 10г жените,колко нагли и комплексари станаха....почнах да разбирам Турция. Живеят в техен филм, как били по силни, били не знам си какъв. На по 35 без деца ... пълен ужас. Тежки психични проблеми проявяват. Масово са самотни майки ...това ли им е идеала за живот? Смешна работа

18

Анонимен

преди 3 години

Няма нито една държава, в която след приемането на Истанбулската конвенция насилието над жени да е намаляло. Просто няма такава. Напротив, масово се е увеличило, включително и в ултралибералните северноевропейски държави.

17

Анонимен

преди 3 години

Аз ще съм "за" истанбулската конвенция, когато има еквивалентна Берлинска конвенция за защита на правата на мъжете и превенция на насилието над мъже и домашното насилие!!!