215

Добре

преди 3 години

че построиха през социализма толкова много централи с помоща на Русия. Сега гласувайте за гроб много катафалки и чували ще получите.

214

Истукан

преди 3 години

България никога няма да просперира, ако този селянин продължи да управлява. Губим време с него да се занимаваме. Той е бита карта. Не може да предложи нищо повече. Изчерпал се е и трябва да си ходи, защото вреди на държавата и на хората, както и на себе си. Сеги един ден на власт е вреда за всички.

213

Анонимен

преди 3 години

Да си енергийно независим значи да си произвеждаш сам енергията.Мутрата пак се изцепи...

212

100 %

преди 3 години

Разбрахте ли сега колко са вредни католиците и френското лоби за България???

211

100 %

преди 3 години

Гадната католичка и масонка Меглена Кунева предаде и продаде интересите на България............тя закопа БГ-ядрена енергетика...........затова има награди от франция..............."Орден на почетния легион на френската република"!!!

210

100 %

преди 3 години

За това се сърдете на тъпата предателка и овца от френското лоби Меглена Кунева........оная с кривата уста!!Видехте ли сега колко вредно е френското лоби за БГ-ядрена енергетика???!!

209

100 %

преди 3 години

.............да.............забравих да включа и Франция в голямата игра с ядрената енергетика.......в Румъния с помощ на Франция и Канада се строи ядрен реактор с тежка вода CANDU............този реактор е основен конкурент на руските ядрени реактори тип ВВЕР.................така Франция измества България от картата на страните, прозводители на енергия от АЕЦ за сметка на Румъния!!!

208

Истукан

преди 3 години

На мястото на този селянин сложете един интелигентен човек учен или преподавател.

207

Ташунко

преди 3 години

Синовете на великата Тиква

206

Анонимен

преди 3 години

До ПРАВ Е БОЙКО!Мерси на Путин!

205

ПРАВ Е БОЙКО!

преди 3 години

Много е важно да нямаме нищо общо с крепостните ***.

204

Бай Ставри

преди 3 години

Бойко, чакам те!

203

До анонимен 209

преди 3 години

Румъния строи канадско-френски ядрени реактори с тежка вода(гр.Черна вода)!Турция строи руски ядрени реактори ВВЕР!!!След време ще се налага България да купува електроенергия от Турция и Румъния!!!Дано да греша, но едва ли!!!БГ-ядрена енергетика загива!!!

202

к1

преди 3 години

Вярно,че сме енергийно независими. Кеф ти газ от Русия, кеф ти руска газ от Турция на по висока цена, кеф ти втечнена руска газ доставена от американска фирма на порт в Гърция, естествено на подобаваща цена. Този тип деверфикация в момента се ползва от Полша и Прибалтийските републики и са цъфнали та вързали.Очаквайте скоро и ел.енергия от Турция, Румъния и Унгарската Борса на народни цени. Честито.

201

Анонимен

преди 3 години

Тикве,на нас може да ни хвърляш прах в очите,ама нима си мислиш,че тия еФтини чалъми може да минат пред Големият брат?

200

до анонимен

преди 3 години

Изтича срока на реакторите,, които работят сега и край.............после минаваме на вятърна и слънчева енергия!!!-----------Разбрам какво имаш предвид, но - Не се плаши!!!Събитията се развиват твърде динамично и не в полза на Либерал - Болшивиките!А, срокът на експлоатация на АЕЦ все още е достачен, плюс ремонтната подръжка на реакторите!

199

Цветков

преди 3 години

Нагъл лъжец/мутра/комунист. Срам за България.

198

Au

преди 3 години

България няма нефт и газ, но има много злато..........................това се вижда от сателитите.............от радиовълните се получава информация за залежите от злато в България!!Но една канадско-френска фирма краде българското злато!!!Докога ще ги търпим ???

197

До Анонимен 204

преди 3 години

България вече няма право да развива ядрена енергетика!!!Така искат великите сили!!Изтича срока на реакторите,, които работят сега и край.............после минаваме на вятърна и слънчева енергия!!!

196

100 %

преди 3 години

100% енергийно независими сме, защото от нас нищо не зависи...........прав е Борисов..............всичко зависи от Великите сили....................САЩ и Русия!!!България е последната дупка на кавала....................това е ясно!!!