66

Анонимен

преди 3 години

Събота и неделя вируса почива

65

Анонимен

преди 3 години

До DJ Станчо ЕЙЩо бе склери? А на президенто верваш, дето колко пъти се отметна и обяви различни дати за изборите? Едно нещо имаше да го направи и го оака. А, ако му се наложат на "професионалиста"ежедевно под натиск и динамична обстановка да взема решения?

64

555

преди 3 години

Когато Елин Пелин е написал приказката "умник Гюро с умници другари", героите му са били прототип досущ като съвременните антиваксъри и отричащите пандемията . Гюровци винаги е имало и ще има за съжаление.

63

Анонимен

преди 3 години

Защо след като положението е много зле, изчакаха 4 дни и забраната влиза в сила чак от понеделник?Вируса няма да се разпространява ли през тези дни?

62

Анонимен

преди 3 години

Защо PCR теста по бройки е винаги повече от другите по разнообразие като метод динамичен термично-химичен за неизвестни образувания вземани от носоглътката в дълбочина до аденовата вдлъбнатина как за аденовируси известни познаваеми образувания-тела опознаваеми от антитела изградени в превъзходство за защита как имунна,а за тоз известен патологичен вирус по кръвта е нужен тест като пълна кръвна картина за възможни отклонения от норми поради някакви причини за проникване на вещества довели до това

61

RD

преди 3 години

И аз ходя с маска да си изхвърля *** и гледам да е по време, когато няма да срещна някой съсед. Ако все пак видя съсед се отдръпвам и чакам да отмине. Ама не защото съм луд, а защото в момента съм болен от вируса и не искам да заразя половината квартал. Но всички безсмъртни ми се смеят, защото мислят, че ме е страх...

60

Анонимен

преди 3 години

Положителен тест- британски щам. Отрицателен тест- френски щам. Значи всеки тестван е в кюпа.

59

Анонимен

преди 3 години

Нещо като разпечатка на умрелите с години и придружаващи заболявания няма ли да видим?

58

Анонимен

преди 3 години

По-скоро кови-диот според който всичко е измама, се редува с нормален човек. Поне засега. Tpоловете още спят.

57

До 62 Хари

преди 3 години

Що не се върнеш в първи клас, за да се научиш да мислиш? Брой на поставените дози е различно от брой на ваксинираните. Да не говорим, че броя на ваксинираните, при които втората доза действа е около 30-40 хиляди.

56

DJ Станчо ЕЙ

преди 3 години

Нали на 1 Април ще отворят дискотеките, тъй каза премиера. Значи шса бачка яко, ша има кукли по пилоните, уиски ще се лее по баровете. Нощния живот се завръща с пълна сила.Премиера каза че нощните заведения отварят на 1 Април, освен ако пак не е излъгал. То тоя кат ти каже "Добър ден", първо гледай дали Слънце свети или Луна.

55

Хари

преди 3 години

Сумата от преболедували и ваксинирани е 600784. От началото на ваксинационната кампания са изминали 82 дни. Стаден имунитет = 5 000 000. Познайте след колко време. Отговор: след 600 дни.

54

Анонимен

преди 3 години

Ке си го преместим фару от другата страна на борда.

53

Разумно

преди 3 години

Оградете София с бодлива тел и пуснете ток по нея. Тия пъплят навсякъде и сеят зараза.

52

ДВЕПМ

преди 3 години

Ковид измамници

51

Анонимен

преди 3 години

Добре е вождът ти да затвори всичко, но ако човек е на държавна хранилка и от първите редици на "смелите бойци", или пенсионер, който си чака пенсийката редовно. Тогава може затворен и с три катинара отвън, лошо няма. Какво ли мислят тия от вторите редици-безработни, съкратени, със съсипан бизнес, сами живеещи... Трябва и някой да поработва, иначе няма откъде да дойде. А и балъците вече не са много, едни да бъхтят, други онлайн...

50

Анонимен

преди 3 години

Ако в неделя са 2500, във вторник ще минат 7500. Дааа, до края на месеца трябва да минат 10 000 и да ударят кепенците на цялата държава. Извънредно положение и са готови за 04/04/2021. В извънредно положение, избори не се правят.Нещо неясно на някой?

49

Анонимен

преди 3 години

Тия, дето се психясват и гипсират от Кови им се вика Ковид - ***. Вчера едно такова *** на открито, само, с маска се метна пред колата ми.Значи сам, маскиран, не го е страх да скочи на улицата, без да погледне дали минава кола, но иначе се пази от коронавируса, само от него го е страх.

48

Анонимен

преди 3 години

Пише 2541 а реално като ги сметнете по градове са - 2511. Нещо сметките излизат. Я измислете и добавете още един град с 30 човека. Примерно Разлог - 30.Нещо такоа. Че да ви излязат сметките.

47

Анонимен

преди 3 години

53/Толкова е добър водачът ти, че стигнахме последната дупка на кавала и в африканския свят, във всяка област. Кои са другите след нас? Поне един да имаше зад нас щеше да е успокоително. Други няма. За 10 години ударихме дъното по всички показатели. Само с гол патриотизъм нищо не става.