18

Анонимен

преди 3 години

аз и съпругът ми сме ваксинирани с Пфайзер с 2 игли.девер ми -антиваксер зарази с Ковид възрастните ни родители с много хронични инвалидизиращи заболявания .те бяха ваксинирани с Астра .но с 1 игла.сега карат Ковид в къщи нормално с 1 антибиотик.ваксината макар и 1 игла ги пази от фатален развой на нещата поне за сега.никой не карам да се ваксинира.ние сме контактни но сме здрави с Пфайзер.

17

Колов.за картофа

преди 3 години

Вируса убива в повечето случаи спокойни и непукисти.

16

Колов.

преди 3 години

За сега няма умрял ваксиниран след ковид заразяване.Инак има около 48 умрели след ваксинация....по различни причини за няколко месеца.След подстригване умират по над 1800 на ден. :)

15

Картофчо

преди 3 години

До: Колов .до7Последствията са предизвикани от Телевизията и Медиите! Всичко което си изброил като последствие се предизвиква от силен стрес и нервно напрежение. От къде се напомпват стриса и напрежението казах по-горе.Лек ден на всички!

14

Анонимен

преди 3 години

И какво искате да кажети?

13

Хахахахахахахаха

преди 3 години

А ваксините да не би да пазят напълно???Астра Зенека пази само 70%, освен ако не умреш от тромбоза, де!

12

Анонимен

преди 3 години

Само ежемесечни ваксинации могат да ни спасят. Трябва да е като поточна линия. Производство, доставка, боц и пак и пак. И ще сме спасени и щастливи като марули.

11

Бееееееееее!

преди 3 години

Давайте, агънца, събирайте се на стада пред ваксинационните центрове!Колкото повече от вас се ваксинират, толкова по-скоро вълците ще рахатясат и може да отворят малко света.Е, някои ще станете курбан, но такава е овчата съдба.Ако не, събирам ловната дружинка, да си направим хайка за вълци, пък после може и да врътнем едно чеверме.У бре! Брррррръч!

10

Колов.до 7

преди 3 години

Точно!Самата болест не е кой знае какво като смъртност,но последствията са ужасни.Инсулти, инфаркти,деменция,паркинсон...

9

Картофчо

преди 3 години

Не разбраха ли че като говорят глупости още повече настройват хората срещу себе си!1. Тези така наречени "ваксини" са точно създадени "вчера" и никой не е наясно с дългосрочните им последствия!2. При преболедуване няма 100% гаранция, че няма да се пазболеете отново! А какъв е процента при ваксиниране - там сэщо не е 100%, и даже е много по- нисък отколкото при преболедуване. А относно вероятността да имунитет срещу нови щамове даже не може да има сравнение!

8

Колов.

преди 3 години

Инак с повечето вируси е така...след преболедуване няма траен имунитет.Доста балъци гушнаха букета след второ заразяване.

7

Анонимен

преди 3 години

Да обобщим: Този вирус е навсякъде и никъде. Удря в мозъка, червата, белите дробове, бъбреците и черния дроб. Няма значение дали сте стари или млади, той дебне. И никой никога не го е виждал, но всеки ден слушаме и гледаме за него онемели.

6

Колов.

преди 3 години

Колкото по малко балъци си сложат ваксини,толкова по добре за нас с такива.

5

Оффффф!

преди 3 години

От милиарди години животинските видове се предпазват от вируси като образуват срещу тях антитела, но идва един д-р Вълков и изтърсва, че видите ли, точно срещу този вирус, единствен сред всички останали на света, естествено образуваните антитела не пазели, а само тези от новите ГМО ваксини.

4

dakotabg

преди 3 години

Говори си,професоре...не ми пречиш!

3

Елементарно

преди 3 години

Да кажат, че естественият имунитет не е добър, за да си пробутват ваксините от които се печелят много пари.

2

Оффффф!

преди 3 години

Напротив, д-р Вълков! Точно "вчера" са направени тези ваксини. Такива досега никой на никого не беше слагал.И престанете с глупостите, че антителата след боледуване не пазели! Вие каква медицина сте учили?

1

Анонимен

преди 3 години

Тогава нашия премиер слънце да поведе хорото и да си сложи астра зенека,нема значение че е прекарал вируса!!