139

а ма

преди 3 години

ти ли си

138

NDZ

преди 3 години

Браво г-жо Захариева. Това Ваше изказване изпратете моля на премиерите на Чехия и Словакия,барабар с писаното за Васил Гарванлиев в РСМакедония по повод на показаното българско знаме в клипа му.Явно господата не са запознати с "дреболиите" в отношенията между България и РСМакедония за да препоръчват историческите въпроси да останат за последващо дебатиране между двете страни. Напротив тъкмо сега е момента управляващите в РСМ да направят това което искаме.

137

Анонимен

преди 3 години

Захариева, само говориш, нищо не правиш.Чакаме остра реакция а ти мрънкаш като ученичка.

136

Анонимен

преди 3 години

До ВЕТО до дупка!и теб да те мачкат и унижават 100 и кусур години и ти ще мълчиш въпроса е сега да им се даде шанс на хората с българско самосъзнание да го докажат(баба ми е от Струмица,дядо ми от Кукуп_

135

ВЕТО до дупка!

преди 3 години

до Хората-150А къде блеят хората?Да излезат на Скопския ДИСНИЛЕНД и да заявят ,че не са съгласни със сърбоманската клика!!!!

134

хората

преди 3 години

До ВЕТО до дупка!не са виновни а сърбоманската клика ,окупирала управлението

133

ВардарскиИСТОРИЧАР

преди 3 години

Северномакедонски археолози откриха шлема на Александър Македонски. Радостни, те копаха още 6 часа и намериха лаптопа му на който пишело МЕЙдинБугария!

132

мнение на МвНР

преди 3 години

Разликата между македонец и бесарабски българин е тази,че единия на чист руски ти обяснява,че е истински българин,а другия на чист български,се отрича че не е българин...

131

ИЗмакедонски хроники

преди 3 години

Адам е бил македонец и Е.В.А е била македонка и там щастливо си живяли преди да дойдат лошитеБугари и да ги замерят с ябълки.И те се изкушили и почнали да си бъркат по дупките и да говорят на тоя омразен шопски диалект. Иначе кротко си мучали на египетско наречие... Това е из "Нова история на Антична северно-западна република Албано-Македония".

130

Захариева

преди 3 години

ЕВРОПЕИЗАЦИЯ на РСМ...........................................................................................кауза ПЕРДУТА!!!

129

Амон Ра-египетскиБОГ

преди 3 години

Не знаех,че има египтяни в Македония,това е голям майтап,ама няма пирамиди,няма фараони,няма и роби,тия хора не си пият хапчетата!Изкарват се древни ,та по-древни и от кроманьонците от преди Христа.

128

Тука има-тука нема

преди 3 години

Тежко е да си премиер на измислена от Коминтерна държавица-трябва постоянно да се преструваш,че ту те има и че ту те няма!Египетска му работа....!

127

АЛ,мЪкедонски

преди 3 години

Од Вардарот по длибоко нема и од Шар планина по високо нема.Само племето МАКЕДОН е по старо от динозаврите.

126

Наблюдател от ООН

преди 3 години

България не бърза за никъде!Който иска Еуропска уния да си приведе в порядък историята и езика....!Краденето и фалшифицирането на историята не се толерира в ЕС!

125

ВЕТО до дупка!

преди 3 години

Проба грешка,проба грешка и така след някоя и друга ДЕСЕТИЛЕТИЕ ще узреят.

124

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

Антиките от РСМ продължават с комунистическите, тарикатщини, усвоениот др.Тито и КОМИНТЕРНА-правейки се на умряла лисица и на запад,и на изток.Не желаем те да вписват в устава на тази югопровинция достойното име българи!Ние вече нямаме нищо общо с вас,не заслужавате честта да се наричате българи.Срам би било за всеки от нашите прадеди да види как днес внуците им се сърбеят и плюят и храчат по майка България! Бройте се за албанци,оставете българите на мира!

123

анаЛизатор

преди 3 години

И Заю Баю и Пендара са крадци на българска история-Фалшификатори!Историята ВИНАГИ се основава на архиви и документи.Всички архиви от най-големите хранилища по света - Византийските архиви,Лондонския Императорски архив, Истанбулските архиви и пр. сочат точно това, което е записано в Българската история.Единствено историта на психопатите от РСМ се основава на мултиетническо смукане отпръсти.ВЕТО до ДУПКА!Никакви отстъпки и само тояга за северните макета, докато не изкоренят антибългаризма .

122

Захариева

преди 3 години

Омръзна ми да ни занимават с болните от психиатрията до Вардара.Нахиленият Зайо Байо е измамно приветлив и плъзгав катПЛУЖЕК.А агресивният тон и враждебното отношение на официалните власти в РСМ и пейзаните македонисти е знак, че те все още не са си написали домашното за България.

121

Дж.Роб.Бидон

преди 3 години

Аз съм обичам захариева

120

ВМРО-комита

преди 3 години

Ако сега стане от гроба Ванче Михайлов що ли ке стане в РСМ? Определено ще е интересно!ША фърчат косми и гаще до небесата...и набързо ще почнат да декламират на висок глас:"Аз съм българче,обичам нашите планини зелени....БЪЛГАРИН да се наричам, първа радост е за мен!"