77

и аз

преди 3 години

съм безсмъртна. Разбирам ги. След толкова алкохол и цигари дори не ми прегракна гласа. То и Удхаус се диви как аристократите имат такъв як черен дроб.

76

Анонимен

преди 3 години

Тея са безсмъртни

75

А сега сериозно

преди 3 години

@90И Даяна и тази кифла Меган просто са си вадили заключение ва монархиите от детските приказки които са чели. Да! Не е за всеки да влезе кралско семейство. Не само да си разтвориш краката и да влезеш в рая. Трябва да се спазват много неща и се иска здрав характер. Дори да си поп-звезда не е лесно. Виж колко самоубийства и овърдоз наркотици и убийствен алкохолизъм има при слбохарактерните които не знаят как да се държат в такава ситуация.

74

Анонимен

преди 3 години

Принцеса Даяна беше написала в дневникът си,че те не били хора,а били ,,нещо друго'' което не било от човешкия род.Тя била под постоянен страх от членовете на Кралското Семейство,защото тя по някое време проумяла че се е омъжила единствено за да роди кралски наследници,после не и обръщали никакво внимание и не я зачитали за нищо.

73

Анонимен

преди 3 години

няма бели, няма расизъмняма мъже, няма сексизъмвсички проблеми идат от белите мъже

72

????

преди 3 години

На кого му пука за тая западаща империя- Великобритания???...........най-добре да си сменят името и да станат само Британия...........защото не виждам нищо велико при тях!!!

71

Франция и Англия

преди 3 години

Франция вече е република, там отрязаха главата на последния френски крал...........но франсетата не се отказаха от имперската си политика, продължават да ограбват бившите си колонии в Африка.Но глупавите англичани са толкова зомбирани, и търпят недоразуменията на снимката.........дъртофелницата-рептилка Елизабета Втора и мъжа й Филип Гръцки, който на снимката изглежда като излезнал от някоя книга за вампири!

70

za UK

преди 3 години

Освен това Англия и Франция са най-големите врагове на България, заедно с Турция и Гърция!!Справка: история на България

69

za UK

преди 3 години

Русия и САЩ са велики сили и винаги ще бъдат..................Англия и Франция са едни стари залязващи империи..............векова са крали ресурси от 1/2 свят............нефт, газ, злато, диаманти и т.н.............богатството на тия две държави-бивши империи се основава на кръв , насилие , убийства и грабежи!!!

68

za UK

преди 3 години

Още се надявам Аржентина да набие Англия и да си вземе Фолклендските острови!!!!

67

za UK

преди 3 години

Надявам се скоро Северна Ирландия и Шотландия да се освободят от робството на Лондон и на дъртофелниците на снимката!!!!

66

za UK

преди 3 години

Мегън Маркъл е много готина американка и се надявам тя да спомогне за края на Британската империя!!Не мога да разбера какво толкова крият кралското семейство за да ги е страх от едно интервю...за мен дъртите кралица и крал са гадини, рептили и нацисти...........надявам се готината , млада и образована американка Мегън да спомогне те да идат там където им е мястото........в миналото и в канализацията на историята!!!

65

za UK

преди 3 години

Англия е само един остров.........................казват братята руснаци!!!

64

Тия

преди 3 години

Вече още малко, и ще искат да ни накарат да се чувстваме виновни, задето сме се родили бели !

63

Тия колонии

преди 3 години

Да благодарят на всички богове, че са били британски.

62

Некой

преди 3 години

дреме ми

61

Анонимен

преди 3 години

Всички сме расисти сега това е на мода.

60

Анонимен

преди 3 години

Населението на Британия е повечко отколкото може да изхрани острова.А и сами си отрязаха клона ЕС.Сега ще трябва да се доказват отново пред света и да търпят подигравките на реваншисти от целия свят.най-добре е да обявят Меган за кралица и да станат американски щат.

59

Анонимен

преди 3 години

Меркел лъже и маже, пък светът и се връзва.Нам си къф щял да бъде цвета на детето.Уилям осигури три бели наследника на престола дреме им за детето на Меган.Тая се изживява като центъра на вселената.

58

Анонимен

преди 3 години

Нищо ненормално няма в чуденето за цвета на детето. За кралските особи е задължително да са бели и във времето назад са се крили с чадърчета за да не ги хване слънцето, както и капелите. Тъмната кожа е за селяните, бачкаторите, хората на полето. Това, че ние се борим през лятото за тен, не важи за тях. Комплексите на Мегън са си само нейни.