24

Анонимен

преди 3 години

Плювачите,ще стане така,че ще мечтаете за времето,когато сте мечтали Борисов да се махне.Помнете ми думата ! Седем премиера се изредиха преди Борисов.Дузина коалиции управляваха преди ГЕРБ.Как бяхте при тях? Доволни,сити,богати ,спокойни ???Последнитее ни оставиха с МРЗ=110л. бензин А 95. Някога задавали ли сте си въпроса защо изобщо се роди ГЕРБ ? Отговорете ми на него преди да ме убеждавате да гласувам за БСП,Божков/Мая,Чалгаря,Пинокио !!!

23

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Щом " чиновникът " е в стая, изборите мога да ги " разгадая " . Мога и да ги реша , защото не греша . Щом има рима значи е от " прима " ... Автор: Георги Илиев Митев. София (2014). Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.

22

отровна гад

преди 3 години

Каквото и квадрадче да отбележите в бюлетината, на тази избори ще имате само два варианта!Или гласувате за Бойко Борисов, или гласувате за Корнелия Нинова!Другите дюрекси от квадрадчетата на бюлетината нямат никакво значение!

21

Анонимен

преди 3 години

Аз ще отбележа партия напосоки, само да не е герб. Ще си отварям очите само да не гласувам за дебелия.

20

Владимир Путин

преди 3 години

Каква демокрация е това, щом до изборите не знаете кой ще е победителя в тях???

19

Анонимен

преди 3 години

До отровна гад-БОЙКО Е УМРЯЛ

18

Анонимен

преди 3 години

ето защо някои вземат пари-да ни кажат че ако не отбележим партия бюлетината е невалидна

17

Проктър енд Гембъл

преди 3 години

Ако няма отбелязана партия - бюлетината ще бъде невалидна....Боже, през цялото ереме съм живял в заблуда. Не ми казвайте сега, че ако има отбелязана партия - бюлетината ще бъде валидна...Това вече няма да го понеса...Няма да ми издържи сърцето...Върнете старите пари и супершоу Невада

16

отровна гад

преди 3 години

Защо не публикувате последните социологически проучвания?Щото прогнозират, че Бойко Борисов ще спечели с над 30 %, ли?А Корнелия трябва да се обеси с нейните 22%!

15

Ким Чен Ун

преди 3 години

Избори с повече от един кандидат са страхотна бъркотия!!!

14

1280

преди 3 години

Нормалните българи отдавна са направили своя избор и това е ГЕРБ. Всички други за съжаление искат само да се доберат до властта за да започне голямото папане. Един за да си оправи дълговете, втори за да изпълни московската повеля, трети за да си разшири бизнеса.Уви, това е положението. Борисов 4,5 и 6 са неизбежни и за доброто на България ги заслужаваме.

13

ДДТ

преди 3 години

Който не се е научил как се печелят избори с пълни чували да пита Бай Дън.

12

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе ясна е работата...И бюлетина, която не носи глас на Партията Майка, също се обявява за невалидна.А бюлетините напечатани в Костинброд ги забравихме нали.Тях Радев, Божков и ли леля Корни ги напечата?!?Така се "печелят" избори в България, ама ако спечели 4ти път вече ще има масови безредици.Байче - имаш пари, *** си с мир, гледай си внуците и ни остави да се опитаме да ти оправим поразиите.

11

Анонимен

преди 3 години

До ЕвалаАми туй какво е: https://dnes.bg/notifikacii/2021/03/18/dans-arestuva-zapodozreni-za-shpionaj-v-polza-na-rusiia.483798Пак си тролил в друг сайт и си го проспал.

10

Анонимен

преди 3 години

Бойко играе партия с Абв и мангъра да крадат гласове от БСП, Паравана му е първа дружка БСП е единствена опозиция в момента и единствена партия която може да свали мутрата и режима

9

Анонимен

преди 3 години

Но кой ще следи преброителите?Да допуснем, че някой от тях реши на някоя бюлетина да сложи още една чертичка с химикал в кое да е поле и хоп ето ви невалидна бюлетина.

8

Анонимен

преди 3 години

Бюлетина за Мангъров и АБВ от мен ще има, специален поздрав за фарма мафията!

7

Анонимен

преди 3 години

boko е пътник

6

Анонинен

преди 3 години

ГЕРБ пак нямат алтернатива, така че плюене, съскане, църкане на мишки и 4ти мандат за Бойко.

5

Анонимен

преди 3 години

ако гласуваш с бюлетина различна от вмро, герб , марешки, дпс, мая ще е невалидна